Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

"Είμαι PR!"

Πρόκειται για ένα νέο υβρίδιο γκόμενας, το οποίο αποτελεί μείξη cockteaser και ψώνιου.

Η "γυναίκα PR" είναι ουσιαστικά αυτή η οποία πιάνει "δουλειά" (κλάιν-μάιν δηλαδή) σε club, bar, beach bar κτλ. και της έχουν αναθέσει να φέρει κόσμο. Είναι η νέα μόδα της εποχής. "Τι δουλειά κάνεις;" "Είμαι PR". "Τι PR γαμώ το κέρατό σου;"

Η γκόμενα λοιπόν έχει ως δουλειά να τσιμπουκοπαρακαλάει τους φίλους της να έρθουν. Τους κολοτρίβεται κάργα δηλαδή. Στην ουσία από το μαγαζί της πετάνε κανένα ξεροκόμματο για κάθε "κεφάλι" που θα φέρει και που στην είσοδο θα πει το όνομά της. Στο club πάει...άμα θέλει (χεσμένη την έχουν), ενώ από την είσοδο του καθενός παίρνει κάτι ψωροφράγκα. Αυτό που ζητάει είναι μπας και ανοίξει κανένας φιλαράκος της μπουκάλι και τσιμπήσει κάνα 10ευρω. Ανάλογα με το deal που έχει κάνει βέβαια. Απώτερος σκοπός είναι να δουλέψει μόνιμα εκεί. Ως πόρτα, ως υποδοχή, ως barwoman, ότι υπάρχει εύκαιρο τέλος πάντων.

Τι κάνει όμως η PR για να μαζέψει κόσμο;

Θα σε πάρει τηλέφωνο να σου πρίξει τ'@@ να έρθεις στο club να την δεις, θα σου πει το κλασικό "Που είσαι, χαθήκαμε; Έλα από το μαγαζί να πιούμε κάνα ποτό" κ.ο.κ. Συνήθως μάλιστα τα PR δουλεύουν εκτός Παρασκευής και Σαββάτου. Τότε που τα clubs βαράνε μύγες και τις έχουν ανάγκη. Κι εσύ σαν μαλάκας τσιμπάς, σκέφτεσαι "Για να πάω να την δω, λες να μου κάτσει;" και βουρρ από πίσω σαν τον λιγούρη.

Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε PR έχει εκατοντάδες μπακούρια από πίσω της να την παρακαλάνε. Γιατί να κάτσει σε σένα; Κι αν σου κάτσει πόσο θα την έχεις; Αφού κάθε βράδυ έχει 5-10 προτάσεις για πλάκα. Είσαι λεφτάς; Είσαι κούκλος σε εμφάνιση; Κι αν τα έχεις όλα αυτά είσαι ΤΟΣΟ μαλάκας ώστε να συντηρείς ένα ξεκολλάκι που ξημεροβραδιάζεται στα clubs και στο παίζει βεντέτα; Χάθηκαν οι γυναίκες βρε παπάρα; Τόσες άλλες υπάρχουν, που είναι πιο θεογκόμενες και βέβαια λιγότερο ψωνισμένες. Αλλά εκεί που συχνάζεις....δε παίζει να τις βρεις.

Το θέμα σήμερα είναι απλό. Βγείτε το ποτό σας με την παρέα σας εκεί που θέλετε και γράψτε στα παπάρια σας το κάθε PR-ξέκωλο, όσο κι αν σας παρακαλάει να τα πείτε.

Αυτή την δουλειά της κάνει. Θέλει να φέρει κόσμο και τους γλύφει όλους. Εσύ μην τσιμπάς. Ασχολήσου με κάτι που να αξίζει.

7 σχόλια:

  1. Ωραίο επάγγελμα το PR. Και τα ποτάκια της πίνει τζάμπα, και φράγκα βγάζει από τους @@ριδες, και το παίζει γκομενάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skatodouleia ontos. ekmetalefsh ths monaksias tou kosmou.
    san pornh ena pragma alla mono sto flert.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Poly exadlhtikh douleia kai gia liga psixoulakia. Den axizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τεμπεληδες ψιχουλακια τα βλεπουν ολα και να καφεδες στο καναπε

      Διαγραφή
  6. Poly exadlhtikh douleia kai gia liga psixoulakia. Den axizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή