Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Ο Billys o φλου

Μια ιστορία θα σας πω για τον Billy, τον Billy τον φλου.

Ένα φιλαράκι που τον ξέρω από το Γυμνάσιο. Κλασικό παιδί βορείων προαστείων. Αμάξι κάμπριο, πλούσια οικογένεια, εξοχικά σε κοσμοπολίτικα νησιά κτλ. Τα είχε λοιπόν με μια κοπέλα για 5 χρόνια. Πήγαινε σοβαρά το πράμα. Ήτανε αρραβωνιασμένοι, συζούσανε κτλ. Το κορίτσι ήτανε αρκετά εμφανίσιμο. Εντάξει, δεν την έλεγες θεόμουνο αλλά ήτανε πολύ καλή.

Ο φίλος μου ήτανε άψογος απέναντί της. Και την γούσταρε και δεν είχανε ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση για να έχει η γκόμενα παράπονο. Μέχρι και επιχείρηση της άνοιξε και την δουλεύανε μαζί. Βέβαια -μεταξύ μας- 2-3 φορές τις είχε κάνει τις μαλακίες του. Αλλά πήδαγε μία και έφευγε. Μαλακία αυτό σε κάθε περίπτωση, απλά η κοπέλα του δεν είχε μάθει το παραμικρό.

Το τελευταίο διάστημα της σχέσης τους όμως, η γκόμενα πάταγε το πόδι της όλο και πιο αραιά στο μαγαζί. Ο φίλος μου δεν πίστευε ότι μπορεί να τον κεράτωνε. Ώσπου μια μέρα για καλή του/κακή του τύχη, μία φίλη της έρχεται και του λέει "Αισθάνομαι άσχημα απέναντί σου, θα σου πω την αλήθεια. Σε κερατώνει, έχει άλλον εδώ και 4 μήνες. Άμα δεν με πιστεύεις πήγαινε εκεί και θα τους δεις". Όντως ο φίλος μου πήγε εκεί, στήθηκε με το αμάξι του και περίμενε. Με το που βλέπει την δικιά του να βγαίνει έξω...τσουπ, ξεπροβάλει κι ο γκόμενος. Σαν τις ταινίες ένα πράμα. Μόνο που δεν παίχτηκε σκηνικό, δεν τους πλησίασε. Γύρισε πίσω σπίτι του, πέταξε όλα τα πράγματά της έξω, έβαλε σύρτη και της άφησε ένα σημείωμα έξω από την πόρτα.

Αυτή βέβαια μετά όταν γύρισε και είδε τι παίζει τον είχε ταράξει στα τηλέφωνα να της ανοίξει, αλλά την μαλακία της την είχε κάνει και το ήξερε καλά. Επομένως αφού έγιναν κώλος, πήρε τα μπογαλάκια της και los poulos. Συνέχισε με τον αναπληρωματικό γκόμενο και τον έβαλε να...παίξει βασικός.

Βέβαια επειδή ίσως κάποιοι από εσάς έχετε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, στους μήνες που ακολούθησαν ο Βασίλης έριχνε κάνα πήδημα που και που. Δηλαδή από εκεί που ήταν πρώτος κι ο άλλος ήταν δεύτερος, τώρα ξαφνικά οι ρόλοι αντιστρέφονταν. Ακούγεται λίγο τραγικό, αλλά είναι η απόδειξη του ότι η μαλακία πάει σύννεφο. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, αναρωτιέμαι τι της έλειπε της κοπέλας και "πήγε για άλλα". Το παλικάρι την αγαπούσε, της έδωσε λεφτά, της άνοιξε μαγαζί, τι σκατά ήθελε; Η τέλος πάντων το ερώτημα είναι όταν έχεις μια σοβαρή σχέση και είσαι οκ, ποιος ο λόγος να κάνεις μαλακίες;

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ισχύει για αμφότερα τα δύο φύλα.