Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Billys o φλου

Μια ιστορία θα σας πω για τον Billy, τον Billy τον φλου.

Ένα φιλαράκι που τον ξέρω από το Γυμνάσιο. Κλασικό παιδί βορείων προαστείων. Αμάξι κάμπριο, πλούσια οικογένεια, εξοχικά σε κοσμοπολίτικα νησιά κτλ. Τα είχε λοιπόν με μια κοπέλα για 5 χρόνια. Πήγαινε σοβαρά το πράμα. Ήτανε αρραβωνιασμένοι, συζούσανε κτλ. Το κορίτσι ήτανε αρκετά εμφανίσιμο. Εντάξει, δεν την έλεγες θεόμουνο αλλά ήτανε πολύ καλή.

Ο φίλος μου ήτανε άψογος απέναντί της. Και την γούσταρε και δεν είχανε ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση για να έχει η γκόμενα παράπονο. Μέχρι και επιχείρηση της άνοιξε και την δουλεύανε μαζί. Βέβαια -μεταξύ μας- 2-3 φορές τις είχε κάνει τις μαλακίες του. Αλλά πήδαγε μία και έφευγε. Μαλακία αυτό σε κάθε περίπτωση, απλά η κοπέλα του δεν είχε μάθει το παραμικρό.

Το τελευταίο διάστημα της σχέσης τους όμως, η γκόμενα πάταγε το πόδι της όλο και πιο αραιά στο μαγαζί. Ο φίλος μου δεν πίστευε ότι μπορεί να τον κεράτωνε. Ώσπου μια μέρα για καλή του/κακή του τύχη, μία φίλη της έρχεται και του λέει "Αισθάνομαι άσχημα απέναντί σου, θα σου πω την αλήθεια. Σε κερατώνει, έχει άλλον εδώ και 4 μήνες. Άμα δεν με πιστεύεις πήγαινε εκεί και θα τους δεις". Όντως ο φίλος μου πήγε εκεί, στήθηκε με το αμάξι του και περίμενε. Με το που βλέπει την δικιά του να βγαίνει έξω...τσουπ, ξεπροβάλει κι ο γκόμενος. Σαν τις ταινίες ένα πράμα. Μόνο που δεν παίχτηκε σκηνικό, δεν τους πλησίασε. Γύρισε πίσω σπίτι του, πέταξε όλα τα πράγματά της έξω, έβαλε σύρτη και της άφησε ένα σημείωμα έξω από την πόρτα.

Αυτή βέβαια μετά όταν γύρισε και είδε τι παίζει τον είχε ταράξει στα τηλέφωνα να της ανοίξει, αλλά την μαλακία της την είχε κάνει και το ήξερε καλά. Επομένως αφού έγιναν κώλος, πήρε τα μπογαλάκια της και los poulos. Συνέχισε με τον αναπληρωματικό γκόμενο και τον έβαλε να...παίξει βασικός.

Βέβαια επειδή ίσως κάποιοι από εσάς έχετε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, στους μήνες που ακολούθησαν ο Βασίλης έριχνε κάνα πήδημα που και που. Δηλαδή από εκεί που ήταν πρώτος κι ο άλλος ήταν δεύτερος, τώρα ξαφνικά οι ρόλοι αντιστρέφονταν. Ακούγεται λίγο τραγικό, αλλά είναι η απόδειξη του ότι η μαλακία πάει σύννεφο. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, αναρωτιέμαι τι της έλειπε της κοπέλας και "πήγε για άλλα". Το παλικάρι την αγαπούσε, της έδωσε λεφτά, της άνοιξε μαγαζί, τι σκατά ήθελε; Η τέλος πάντων το ερώτημα είναι όταν έχεις μια σοβαρή σχέση και είσαι οκ, ποιος ο λόγος να κάνεις μαλακίες;

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ισχύει για αμφότερα τα δύο φύλα.

5 σχόλια:

  1. Το ότι ο Billy έκανε και αυτός μαλακίες γιατί το προσπεράσαμε τόσο ανώδυνα και γρήγορα? Γιατί δεν την έβαλε κάτω να τα πούνε όλα έξω από τα δόντια και οι 2 για τις μαλακίες και των 2 και την έδιωξε χωρίς 2η εξήγηση, αφού την αγαπούσε και λες ότι της τα πρόσφερε όλα? Μήπως και η άλλη είχε μυριστεί αδιαφορία και έβλεπε μόνο τα υλικά που της προσέφερε και καθόλου συναισθηματική επαφή και είπε να την βρει αλλού? Γιατί, δε μπορεί ο φίλος σου να ήταν τέλειος και επειδή της άνοιξε μαγαζί, να ήταν μόνο αυτό αρκετό για την άλλη να αισθάνεται καλά στη σχέση της μαζί του... Για να το δούμε και λίγο αλλιώς... Όχι ότι όλα ήταν οκ και να αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος να κάνεις μαλακίες... Μήπως δεν ήταν οκ? Μήπως και αυτός δεν την αγαπόυσε και τόσο όσο νομίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το προσπεράσαμε ανώδυνα. Έκανε μαλακίες και τις πλήρωσε. Καλά να πάθει. Και 1 φορα να κερατώσεις μόνο σου αξίζει να σε πιάσει στα πράσα και να την χάσεις.

    Οσο για το άλλο, επειδή τον ξέρω, ξέρω ότι μιλάμε για κοπέλα-ψωνάρα του κερατά και ο φίλος μου ήταν οκ απέναντί της (στα άλλα πλυν των 2-3 κεράτων τα οποία δεν είχε καταλάβει). Αλλά η πουστιά είναι πουστιά. Άμα δεν γούσταρε η κοπέλα ας το έλεγε και los poulos. Όχι 3 μήνες κέρατο. Κάτσε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που λες να το έκανε και ο Billys Αν δε γούσταρε, los poulos και όχι 2-3 κέρατα. Ακόμη και αν η άλλη δε τα είχε καταλάβει. Δηλαδή αυτά που δεν τα καταλαβαίνει ο άλλος είναι "έλα μωρε τώρα, δεν έγινε και τίποτα", ενώ αυτά που τυχαίνει και τα μαθαίνεις, είτε μόνος είτε από άλλους είναι σημαντικά και αιτία να βγεις και από πάνω κιόλας, ενω και συ ήσουν σκάρτος?

    Όχι φίλε μου. Νομίζω ότι μεροληπτείς υπέρ του Billy... Σύγνώμη, αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνεις. Εμένα, έτσι όπως τα διαβάζω (γιατί δε μπορώ να ξέρω το βάθος του θέματος και της σχέσης αυτής) μου φαίνεται ότι αυτή η σχέση ήταν γενικά ολόκληρη ΓΤΠ και μια τεράστια βιτρίνα και για τους 2 και ήταν θέμα χρόνου ποιος θα πιάσει ποιον πρώτος και θα βγει από πάνω. Ετυχε να βγει ο Billys. ΟΚ, δεκτό αλλά έτυχε. Εξίσου ίδιες πιθανότητες υπήρχαν να βγει η κοπελιά. Απλά ο Billys ήταν κωλόφαρδος. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα καθόμασταν εδώ να διαβάζουμε την ιστορία του και εσένα να αναρωτιέσαι στο τέλος το γιατί όταν ο άλλος μωρή στα δίνει όλα (δεν συμφωνω ότι της τα εδωσε όλα γιατί κεράτωνε και ο καλός μας) εσύ πας και απατάς.

    Οπότε σταμάτα να λες και στην ιστορία και στο σχόλιο ότι ο φίλος σου ήταν ΟΚ απέναντί της, απλά και μόνο επειδή της άνοιξε μαγαζί.(Εξακολουθείς να περνάς σε παρένθεση τα κερατάκια, ως κάτι ανάξιο σημασίας...Ατιμούλικο!!).

    Να χέσω και τα λεφτά και τα μαγαζιά και τα κοσμήματα. Δεν ήταν ΟΚ. Τέλος. Για μένα ο Billys (ή ο κάθε τέτοιος Billys, μην παρεξηγηθώ αν με διαβάσει κιόλας, δε το ξέρω το παιδί στην υπόλοιπη ζωή του, πέραν αυτού του συμβάντος) ήταν εξίσου σκατοχαρακτήρας όσο και αυτή. Καλά να πάθει και αυτός και αυτή. Ήταν άξιοι της μοίρας τους και χάσανε και οι 2.

    Αν θέλεις να μιλήσουμε για την παραπάνω αναρώτηση σου περί άδικης συμπεριφοράς απέναντι σε σωστά άτομα, να μας φέρεις άλλο παράδειγμα. Η ιστορία του Billy είναι άκυρη, με συγχωρείς... Αυτή είναι η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ιστορία έχεις δίκιο ότι πρώτα απ' όλα φταίει ο Billys γιατί κεράτωσε πρώτος. Απλά η άλλη η κόπελα ενώ δεν ήξερε για τις 2-3 παρατυπίες πήγε και έπιασε 2η σχέση κανονικότατα. Πρώτος ναι, φταίει ο φίλος μου. Αλλά και οι δύο αποδείχθηκαν φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα συμφωνείς μαζί μου. Κανείς δεν φέρθηκε σωστά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αισθάνεται ότι εξαπατήθηκε από τον άλλον, ενώ ο ίδιος ήταν εξ αρχής λάθος. Και οι 2 κάτι δεν έδιναν στον άλλον και κάτι δεν έβρισκαν στη σχέση μέσα με αποτέλεσμα να κάνουνε ό,τι κάνανε, ανεξαρτήτως σειράς. Σβήσε λοιπόν αυτή την ανάρτηση που γράφτηκε με κύρια βάση να διατυπώσεις το ερώτημα της τελευταίας φράσης και γράψε ένα άλλο παράδειγμα. Σε συγχωρώ αγαπημένε μου... :)
    Φιλικά Fraulitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή