Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Δείξε λίγο μαγιώ!

Τώρα που καλοκαιριάζει...ανάβουν τα αίματα.

Και πως να μην ανάβουνε όταν κάθε ξεκωλάκι έχει ανεβάσει ολόκληρα άλμπουμ με 100 φωτογραφίες το καθένα, στις οποίες photos κωλοτρίβεται με τις φίλες της. Σε κάθε παραλία τις βλέπεις κι έχουνε τραβήξει από 10-20 στάσεις, σε φάση που λίγο ακόμα να συνέχισαν, θα σηκωνόντουσαν οι ξαπλώστρες και θα τις αρχίζανε στις γρήγορες.

Χώρια τα μπαράκια που δεν έχουνε αφήσει...μπουκάλι για μπουκάλι. Βέβαια το τελειωτικό χτύπημα είναι ένα και το έχουνε καταλάβει δυστυχώς όλες τους:
Άπαξ και κάτσουν δίπλα-δίπλα και γυρίσουνε κωλαράκι, πάει...έλιωσες!

Το θέμα είναι φίλε ξενερωμένε, ότι κάνεις κι εσύ μαλακία. Κάνεις μαλακία που πατάς το γαμημένο το Like. Τι το πατάς ρε γαμώ το κέρατό σου; Λες να έρθει να σου μιλήσει; Για χαζή την έχεις; Άμα την κόβεις κι έχει 1.000+ friends σε σένα θα κάτσει; Έχει ολόκληρο λόχο να την παρακαλάει.

Αλλά μεγαλύτερος μαλάκας είσαι εσύ που αφήσεις comment! Ναι, για σένα λέω που με διαβάζεις τώρα. Μη γελάς καθόλου! Το comment της δίνει μεγαλύτερη αξία. Και έχω δει κάτι σχόλια σε φάση "Καύλες είστε", "Τι μωρά είστε εσείς" κτλ. Με αυτή την παπαριά έχεις τις ίδιες μηδαμινές πιθανότητες να ρίξεις γκόμενα με ένα καμάκι που θα κάνεις στο δρόμο σε άγνωστη, σε φάση "Τι μωρό είσαι εσύ". Τζούφια θα σου φύγει.

Καταρχήν βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και σκέψου το απλά. Έστω ότι πρόκειται για γκόμενα που έχει το "Single" στο status καρφωμένο εδώ και 1-2 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να ψάχνεται; Όχι! Είναι ή δεν είναι κλασική περίπτωση ξενέρωτης; Είδες εσύ πουθενά σε κανένα άλμπουμ τον τελευταίο καιρό να κωλοτρίβεται σε κανέναν άντρα; Γιατί αν το είδες τότε οκ, πάω πάσο, χώσου. Αλλιώς αν την βλέπεις μονίμως με φίλες και το αρσενικό απουσιάζει από το προφίλ, τότε...άστο καλύτερα.

Ακόμα μεγαλύτερο γέλιο έχουν τα μικρά. Με το που θα πάρουνε λίγους πόντους ύψος και θα ξετσουτσουνίσουνε, βλέπεις τα 15χρονα κι αρχίζουν να γεμίζουν το FB με photos με μαγιώ στην παραλία, στον καθρέφτη κάθε τουαλέτας, στα μπαλκόνια, στα κρεβάτια, στις ντουλάπες, όπου να 'ναι. Με το κινητό στο χέρι είναι και τραβάνε. Και μετά λένε "Παιδεραστής βίασε ανήλικη στο FB". Κάτσε ρε φίλε δηλαδή, άμα τα θέλει ο κώλος της, μετά θα ζητήσει κι αποζημίωση από πάνω; Εδώ βγήκε νόμος που λέει "από 15 και πάνω τα πηδάς όλα". Τυχαίο;

Οπότε καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα. Κράτησέ το κάθε cocktease στη λίστα φίλων σου, απλά για να παίρνεις μάτι. Να βλέπεις πως είναι τα...."Girls next door". Οι σοβαρές οι γκόμενες δεν θα τραβήξουνε photos από όλες τις γωνίες τις παραλίας, ούτε θα κωλοτριφτούνε. Άσε λοιπόν τα ψώνια να "τραβιούνται" κι ασχολήσου με καμία που να αξίζει.

11 σχόλια:

  1. Άσε φίλε είδικα κάτι cockteasers που δεν έχουν άλλη ζωή, είναι η χειρότερη μάστιγα. Γνώστη μου έσβησε από τους φίλους της ένα δικό μου φίλο ο οποίος δεν έκανε like σε καμίας σχεδόν τις φωτογραφίες. Και σίγουρα όχι στις δικές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα στην παραλια με κοιτανε τοσοι λυσασμενοι μλκς και με καμακωνουνε και μια φορα ενας μλκς επαιζε μλκ μπροστα μου και μου εκανε χειρονομιες δηλαδη ητανε κακο που φοραγα το μαγιο το στρ.....κ και εκανα ηλιοθεραπεια μπρουμιτα τι πιστευετε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα θέλεις μπορείς να πας και στην άκρη της παραλίας και να κάνεις μπάνιο topless ή ακόμα και γυμνή. Παραλία είναι.

    Το ότι υπάρχουν μαλάκες δεν σημαίνει ότι πρέπει να αισθανόμαστε μειονεκτικά ή να φοράμε ότι μας επιβάλλουν οι άλλοι. Ούτε κρινόμαστε από το τι φοράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γνωμη σου αλλα υπαρχουν πολλοι μαλακες topless κανω στην πισινα μου πιο καλα ακομα καταλαβες...................καλυνηχτα παω για μπανακι...................και για τρελλες βουτιες....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τη τρελο μνκ εισαι εσυ θα με καλεσεις στην πισινα σου να σου δειξω τη σημαινει greek lovers εγω οποτε θες...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι κακο να κανεισ topless και σιγουρα υπαρχουν πολλοι μλκ αλλα μην αναρωτιεσαι μετα γτ στην πεφτουν και μην τους αποκαλεις ολους λιγουρια και σιγουρα θα σου τυχη και ακνενας καλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε μωρη αγαμτη που θες και τοπλες κομπλεξικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν καταλαβα ενοχλουμε κανεναν μαγκια μας να κανουμε topless οποιος μπορει διαθετει κορμι κανει αμα εσυ εισαι σαν αναποδο γαμοτο η επιστιμη κανει θαυματα αλλα topless θα κανω δεν θα μου του απαγορευσει κανεις καταλαβες............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Akrivws! kai o ka8enas kata synepeia mporei na travaei ma....a mprosta sou, den 8a tou to apagoreusei kaneis...! ;-)
    Na mhn vlepoume ta pragmata monoplevra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγόρι τρελλό, στην αρχή όταν σε διάβαζα νόμιζα ότι είχα διδυμο αδερφό ή κάποια σατανική επιστήμονας μας.. κλωνοποίησε. Δώσε πόνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή