Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μακριά από τις Ρωσίδες!

Όσοι έχετε μπλέξει στο παρελθόν με Ρωσίδα και γενικά πρώην ανατολικό μπλοκ, καταλαβαίνετε αμέσως το θέμα που μαρτυράει ο τίτλος. Και δεν εννοώ να πάτε σε κανένα κολόμπαρο και να πάρετε χορό την πρώτη Ρωσίδα ξανθιά με μεγάλα βυζά. Εννοώ τις νορμάλ ρωσίδες που κυκλοφορούνε στη χώρα μας (ο Θεός να τις κάνει νορμάλ δηλαδή).

Πριν από μερικά χρόνια είχα πάει στο party ενός φίλου. Το έκανε βόρεια προάστεια σε πολύ καλό μαγαζάκι. Εκεί λοιπόν σκάει και μια Ρωσίδα φίλη του. Στο τελείως άσχετο και μόνη της. Καρφωνόμασταν περίπου για κανένα μισάωρο. Διακριτικά με κόζαρε, αλλά εγώ την είχα κόψει. Τελικά έπεσα στη παγίδα της. Την πλησιάζω, πιάνουμε το μπλα-μπλα, ανταλάσσουμε τηλέφωνα, βγαίνουμε για καφέ και κάπου εκεί τα φτιάχνουμε και ξεκινάει η φάση.

Τις πρώτες φορές που βγαίναμε λοιπόν, η γκόμενα δεν έκανε ΚΑΝ κίνηση να πληρώσει! Δεν έβαζε καν χέρι στο τσαντάκι. Δεν το κοίταγε καν ρε παιδί μου, λες και το θεωρούσε δεδομένο ότι θα πληρώσω ο μαλάκας! Συν τις άλλοις, ποτέ δεν είχε πει: "γιατί όλο εσύ πληρώνεις?" ή "την άλλη φορά θα πληρώσω εγώ". Τίποτα, στ'@@ της, δεν έτρεχε μία. Μια μέρα μάλιστα είχαμε πάει για μπάνιο παραλία και μου κάνει "Θα πάμε για φαγητό μετά?" Και της λέω "Καλά μωρέ, δεν έχω και τόσο όρεξη. Ε, μαζεύω και λεφτά τελευταία οπότε άστο για άλλη φορά".

Λεφτά είχα λοιπόν (όχι "Λεφτά υπάρχουν", όντως είχα) απλά την δούλευα. Ήθελα να την δοκιμάσω. Προφανώς η καριόλα ήθελε να τις πληρώσω και το φαγητό. Για εκεί πήγαινε η δουλειά. Άμα είχε πληρώσει και κανένα καφέ θα έλεγα "Οκ, πάμε και για φαγητό". Αλλά επειδή το είχε γαμήσει το θέμα, εννοείται ότι κι εγώ είχα ξενερώσει. Φυσικά δεν το έδειχνα, έτσι; Άνετος και κύριος.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να καρφώσουμε κανένα γκολάκι, εκεί άρχισα να ψιλιάζομαι που πάει το πράμα. Σκάω μύτη σπίτι της λοιπόν μια μέρα, φασωνόμαστε χοντρά, αλλά μόλις πάω να της βάλω δάχτυλο με κόβει! "Όχι τώρα μου λέει, θέλω να είναι κατάλληλη και ρομαντική η στιγμή". Ρε γαμώ το κερατό μου λέω. Με δουλεύει η κοπέλα ή είναι ότι να 'ναι; Εν τω μεταξύ από την μέση και πάνω τα έπιανα και τα έγλυφα όλα, στα χαμηλά δεν άφηνε να πάει χέρι. Λες και ήτανε εκπαιδευμένη να αντιστέκεται.

Για να μην τα πολυλογώ, πηγαίνουμε σπίτι μου λοιπόν μετά από λίγες μέρες και της ετοιμάζω ωραία κατάσταση. Φαγητό, σαμπάνιες και τα σχετικά, ατμόσφαιρα, ωραία πράγματα. Ψιλοξηλώθηκα, αλλά λέω "θα γαμήσω, δε πάει στο διάολο". Ε λοιπόν ούτε τότε έκατσε! Γιατί μόλις πηγαίνουμε προς κρεβάτι μεριά μου κάνει και ξεκινάμε την φάση μου λέει: "Ξέρεις κάτι, δεν μπορώ να το κάνω!" "Καλά" της λέω, "μάζευέ τα και σε πάω σπίτι". Κι όποιος είναι την πετάω στο αμάξι κι από τότε δεν την ξανάδα.

Το παραμυθάκι κράτησε συνολικά κάτι λιγότερο από μήνα και πολύ άντεξα. Πάντως τον στόχο της τον πέτυχε. Είχε τον μαλάκα τον "συνοδό" να την βγάζει και να την κερνάει. Καλά πέρασε. Γιατί σου λέει "άμα με γαμήσει θα σηκωθεί και θα φύγει, άρα γιατί να του κάτσω; Θα τον ξεζουμίζω όσο μπορώ" (βλέπεις φίλε αγανακτισμένε, το έχουνε σίγουρο αυτές ότι θα τους φύγουμε).

Λίγο καιρό πιο μετά, ήρθε ένα άλλο παράδειγμα να μου επιβεβαιώσει ότι όντως στις χώρες τους είναι καριόλες. Έβγαινα φιλικά για κάνα μήνα με μία από Ουκρανία. Δεν ψηνόμουνα να κάνω κάτι, απλά βγαίναμε. Ε λοιπόν ούτε αυτή έκανε ποτέ κίνηση να πληρώσει! Τίποτα ρε λέμε. Ούτε ευρώ! Όπου κι αν πηγαίναμε, για καφέ, για ποτό, πάντα πλήρωνε αυτή. Λες και ήμουνα γκόμενός της!

Περιττό να πω λοιπόν ότι μετά από όλα αυτά, έχω πειστεί ότι όλες οι Ρωσίδες και οι λοιπές γκόμενες από τις γύρω χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ με κεφαλαία γράμματα. Κι όποια καριόλα θέλει, ας αφήσει comment να το διαψεύσει. Έχω μέχρι και παράδειγμα γκόμενας που τα είχε με επιχειρηματία για δύο χρόνια, της τα πλήρωνε όλα και δεν του είχε κάτσει ποτέ! (καλός μαλάκας κι αυτός!) Γιατί όπως μας έλεγε "Άμα του κάτσω, τον έχασα". Δηλαδή ρε ξέκωλο δεν είχες δεύτερο βρακί να φορέσεις όταν ήρθες Ελλάδα και κοιτάς να κονομίσεις και να φας καλά;

Τους Έλληνες οι συγκεκριμένες τους βλέπουνε σαν "φιλέτο" για να τους φάνε λεφτά. Μας βλέπουνε σαν λιγούρια, ότι πάμε για να γαμήσουμε και μέχρι εκεί. Το ότι είμαστε πιο...kamaki από τους άλλους λαούς, δεν έχει να κάνει με το DNA, αλλά με το ότι οι Ελληνίδες (και οι Ιταλίδες μαζί) είναι οι πιο δύσκολες παγκοσμίως. Επιβεβαιωμένο αυτό. Γιατί το ποσοστό ζευγαριών στη χώρα μας συγκριτικά με τον πληθυσμό, είναι μονίμως τα τελευταία χρόνια πολύ μικρότερο από τις άλλες χώρες.

Κι όποιος θέλει απόδειξη, ας ανοίξει τις επαφές του κινητού του να μετρήσει τα μπακούρια.

21 σχόλια:

  1. ase file oi rosides einai oi pio kries ginaikes,oso orees fainonte toso kria kardia kai psixi exoun,etsi genithikan kai etsi megalosan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΩΣΙΔΕΣ=ΚΡΙΕΣ, ΤΡΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ωραιος εισαι επειδη γνωρισες εδω κανα δυο Ρωσιδες καρχαριες βγαζεις συμπερασμα ότι ολες ειναι το ιδιο και το γενικευεις ακομα περισσοτερο σε ολες τις πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες!! Να υποθεσω οτι δεν εχεις παει σε αυτες τις χωρες; Στην Ελλαδα της χρεωκοπιας ερχεται η μουργα απο εκει ως μεταναστριες. Και παίρνουν και γρηγορα τη νοοτροπια απο εδω. Οποτε δεν ειναι το καλυτερο δειγμα για να κρινεις.. Και για τα συγκεκριμενα που εθιξες: Ναι εχουν τη νοοτροπια εκει οτι πρεπει να πληρωνει ο αντρας, ετσι εχουν μαθει, αλλα τον αντρα τον προσεχουν και τον σεβονται και του προσφερουν πολλα πραγματα που ουτε στον υπνο σου μπορεις να τα βρεις απο ελληνιδες.. Και κατα δευτερο οσες γνωρισα απο εκει καμια δε μου το παιξε δυσκολη. Οποτε συμβουλη πηγαινε ΡΩΣΙΑ οπως καναμε εμεις δες πως ειναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κοπελες εκει στη χωρα τους και μετα βγαζε συμπερασματα για ΟΛΕΣ τις Ρωσιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε δεν είπα ότι οι Ρωσίδες είναι πιο δύσκολες από τις ελληνίδες (σε αυτό έχουν τα πρωτεία οι δικές μας). Απλά επειδή ζω τις τουρίστριες Ρωσίδες κάθε καλοκαίρι, μπορώ να σου πω ότι δεν είναι σκατόψυχες σαν τις δικές μας. Κι οι ελληνίδες μετανάστευσαν αλλά δεν έγιναν πουτάνες και στριπτιτζούδες σε χώρα του εξωτερικού. Βέβαια ότι λέω το λέω με βάση την εικόνα που έχουμε εδώ. Προφανώς το blog απευθύνεται σε Έλληνες και όχι σε Ρώσους ή σε υποψήφιους μετανάστες. Οπότε σεβαστή η άποψή σου απλά το άρθρο είναι υποκειμενικό όπως και όλες οι απόψεις που θα διαβάσεις εδώ. Cheers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο μακρια? Τσεκαρε μια εδώ το λίνκ http://news247.gr/kosmos/paraksena/ksexase_ta_genethlia_ths_kai_ton_skotwse.1331306.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καρφωτά από κάτω απο το άρθρο δες τη έγραψε η ξενέρωτη-ανέραστη-ηλίθια- ελληνιδα γκόμενα.... "Kaleadou Elpida - Σε λίγες μέρες έχω και εγώ γενέθλια,ελπίζω ο άντρας μου να μην τα ξεχάσει.Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η ρωσίδα."

    Ναααααα! ζωων να μη στα χρωστάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι τα 700 likes που τα βαζεις???!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως μου έχει τύχει Βουλγάρα που φέτος καλοκαίρι γαμήθηκε να με κερνάει,και ούτε εγώ της έχω κάνει sex!σωστός ο σώζων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανονικα σε μια σχεση πληρωνουνε και οι δυο αλλα μερικοι δεν το εχουν καταλαβει οι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν αλλα ετσι την πατησα εγω με εναν μαλακαααααααααααααααααααααααα ολο πληρωνα και το παιζε και ηστορια ποτε δεν ειχε ο ξεφτιλασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά δέχτηκες να πληρώνεις περισσότερες φορές? Μετά από πόσο καιρό κατάλαβες ότι είναι μπατίρης? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μετα απο ενα χρονο το καταλαβα βλεπεισ με ειχε φαει η καψουρα ο ερωτασ δν εβλεπα μπροστα μου δεν με ενδιεφερε αν πληρωνε δν το εβλεπα οκ ελεγε συνεχεια την επομενη φορα το εμαθα απο την κολητη μου που μου το επαιζε φιλη γιατι στν χρονο μεσα τα ειχε και με την κολητη μου παραληλα οξεφτιλασ ο αντρασ κανενασ δεν αξιζει......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή πηγές με δύο ρωσίδες νομίζεις όλες έτσι είναι? Γιατί η ελληνιδες καλύτερες είναι? Καλά σου είπε ο φίλος από πάνω πήγαινε ρωσία πρώτα και μετά μήλα φτωχομπηνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α ναι απο ποια αποψη μαλακιες για να καταλαβω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και οι αντρες οι ελληνες μαλακες ειναι επειδη το παιζουν οτι ειναι κατι νομιζουν τα εχουν ολλα και οι ελληνιδες ημαστε καλλυτερες απο ολλες της αποψης...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέμα δεν παίζει ρόλο η χώρα αλλά ο άνθρωπος αν είναι μαλακάς θα είναι από όπου και αν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι ελληνες ειναι μαλακες το παιζουν και καλα κατι εμεις οι ελληνιδες γυναικες ημαστε καλυτερες απο ολλες της αποψης και οι αντρες ψαχνουν μια μαλακισμενη να τους τα πληρωνει ολλα καταλαβες.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι Ρωσίδες στην Ρωσία είναι κουκλάρες και πολύ θερμές γυναίκες. Στην Ελλάδα έρχονται τα μπάζα και οι πουτάνες. Οπότε τη περιμένεις? Και είναι αποδεδειγμένο ότι οι Έλληνες από 45-65 είναι πολύ εύκολοι στόχοι για της εκπαιδευμένες πουτάνες που τους τα μασάνε με μεγάλη άνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλαράκια εγώ μάλλον τυχερός ήμουνα.Εχω γνωρίσει μέχρι σήμερα δυο ρωσίδες και πρόβλημα δεν είχα.Η μια πηδήχτηκε στη θάλασσα με την πρώτη.Η άλλη έψαχνε για την τύχη της.Ηταν πανέμορφη ,χωρισμένη με την 10χρονη κόρη της ,έμενε Φάληρο και την ψώνισα στη θάλασσα.Μοντέλο.κρίμα γιατί ήμουνα παντρεμένος.Ευχαριστήθηκα παιχνίδι και πήδημα.Οι φίλοι μου είχαν τρελλαθεί με τον θεό.Δεν την άφησα ποτέ να πληρώσει,πάνω από 10 κονσέρβες με χαβιάρι μου είχε φέρει,ήξερα ότι δεν της περίσσευαν γιατί είχα πάει και σπίτι της.Κατάλαβα ότι ήθελε να φτιάξει τη ζωή της ,θεωρώ σίγουρο ,ότι ψαχνόταν και με άλλους.Τελικά σαν κυρία μου είπε μια φορά ,αφού δεν χωρίζεις θα σταματήσουμε.Την βρήκα τυχαία,μετά από ένα χρόνο,με κάλεσε στην επιχείρησή της στην Ομόνοια με ταξίδια στη Ρωσία.Ηταν το όνειρό της μου το είχε πει και εμένα,βρήκε παντρεύτηκε κάποιον και της άνοιξε την επιχείρηση.Μαλακία μου που δεν έκανα συνεργασία μαζί της γιατί είναι πιο κονομημένη από εμένα.Α κάποια φορά πήγαμε για μπάνιο με μικρό σκάφος ενός φίλου μου στις Φλέβες .Εφερε μια φίλη της ,ο φίλος μου δεν δυσκολεύτηκε να την πηδήξει την δεύτερη μέρα ,όταν βγήκαν μόνοι τους.Το κακό ήταν ότι και αυτή ζήτησε γάμο στα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. malon kanerte oloi lathos..ego gnorisa mia kiria apo tin moldavia ,exo sxesi 2 xronia ,plirose 19000 evro apo tin tsepi tis pou ta eixe mazepsei 7 xronia paranoma stin ellada doulevodas mesa sta spitia se ilikiomenes kai se dio mines padrtevomaste..
    yparxoun kai oi exereseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδια καλυτερα οι Ελληνιδες,που παντρευονται κανουν παιδια οταν ο συζυγος ειναι στη δουλεια,και τα παιδια στο σχολειο ξενογαμιουντε με Αλβανους ,Ρουμανους,η και Ρωσους ομως κανεις δεν το ανακαλυπτει,και ετσι η Ελληνιδες παραμενουν κυριες.
    θα μου πεις ομως μα η Ρωσιδες δουλευουν σε μπουρδελα ναι αλλα,μια μικρη ανασκοπηση η Ρωσσια εχει πουτανες απο τη Σοβιετικοι ενωση,και συγκεκριμενα απο τη δεκαετια του 70Η Ελλαδα ομως ειχε Ελληνιδες πουτανες απο την αρχαια Ελλαδα πιστευω μεγαλυ η διαφορα
    (ΤΩΡΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή