Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Που ΔΕΝ θα πάτε διακοπές!

Καλοκαίρι, θάλασσα, γκόμενες και φυσικά η libido στα ύψη. Καθένας από εσάς σκέφτεται αυτή τη στιγμή σε ποιο νησί θα πάει για να καμακώσει κανένα γκομενάκι. Κι άμα είναι κι από την πόλη του, ακόμα καλύτερα, θα έχει και συνέχεια το πράμα.

Παρακάτω θα σας πω μερικές προτάσεις για νησιά στα οποία ΔΕΝ πρέπει να πάτε. Το ΔΕΝ το τονίζω! Μην κάνετε καμιά μαλακία και πάτε και μου πείτε μετά "δεν βρήκα γκόμενα". Εγώ σας προειδοποίησα!

Μύκονος
Το στρατηγείο των ψώνιων! Εδώ συχνάζει η αφρόκρεμα της showbiz. Οι celebrities σκάνε με τα κοντέινερ. Τι Τζούλιες και τι Ψηνάκιδες...της καριόλας γίνεται. Και μαζί σκάνε και τα ταπεινά ψωνάκια. Μιλάω για τα μουνάκια που έχουν λιώσει το κορμί τους στο γυμναστήριο και παρακαλάνε να γαμηθούν με κάνα διάσημο. Η αντίστοιχα τα "τούμπανα" που παίζουν με τις ρακέτες (τάκα-τούκα, τάκα-τούκα) και θέλουν να τραβήξουν κάνα γκομενέτο πάνω τους.

"Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε" θα σκεφτεί κάποιος; Ε ναι ρε φίλε. ΔΕΝ πρόκειται να γαμήσεις στη Μύκονο. Δεν θα πάρεις πάσα καν. Εκτός κι αν σου κάτσει η απίστευτη φάση. Παίξε κανένα Λόττο καλύτερα. Όταν ο κόσμος που βλέπεις γύρω σου είναι όλοι οι ανοιχτοκώληδες στο Pierros, το Babylon και το Jakie O (πως στο πούτσο το λένε) και δε βρίσκεις γκόμενα στα 100 μέτρα, περιμένεις να γαμήσεις; Αν στα clubs οι γυναίκες είναι το 1/3, εκεί είναι το 1/4 στην καλύτερη. Και δεν είσαι και σίγουρος για τις προτιμήσεις τους.

Πέρα από αυτό, οι γκόμενες πάνε εκεί παραδοσιακά για να πουλήσουνε μούρη με τις photos στο Facebook. Για να ζηλέψει η καριόλα η γειτόνισσα με τις κορμάρες τους και τα Likes και να πει "Κοίτα την μαλάκω, πήγε Μύκονο". Τώρα αν πιστεύεις ότι θα πας στο Mykonos bar ή στο Caprice και θα σου κάτσει καμιά τουρίστρια, πάλι γελιέσαι. Γιατί κι αυτές ψώνια είναι. Γενικά η φάση είναι clubbing μέχρι αηδίας, άντε και κανένα φάσωμα στην καλύτερη. Εκτός κι αν είσαι ο Θεός ο ίδιος από ομορφιά, οπότε πήγαινες δεν πήγαινες Μύκονο κολλητέ, όλο και κάποια θα σε κόζαρε.

Tip: Άν είσαι τόσο μαλάκας ώστε να πας, προτίμησε το οργανωμένο camping. Μόνο προσοχή στον DJ Sasa στο Paradise. Μην τον πλησιάζεις γιατί κάτι προεξέχει.

Πάρος
Πρέπει να είσαι παιδοτρίβης για να πας κατα κει. Όσο περνάνε τα χρόνια το νησί ολοένα και χειροτερεύει σε θέμα πιπινιών. Άμα θες να πας με την παρέα σου για να απολαύσεις καφε, παραλίες, clubs και γραφικές ομορφιές έχει καλώς. Άμα πας και σκέφτεσαι μπας και σου κάτσει κανένα νέτο, ξέχασέ το. Οι ηλικίες που παίζουν είναι κυρίως 16-17-18. Κοινώς, όποτε τα μικρά βγάζουν μία τάξη Λυκείου, μετά πάνε Πάρο. Είναι σαν το έθιμο με την πενταήμερη και το γαμήσι ένα πράμα.

Αν σου έχει κολλήσει να πας, για να λες ότι πήγες, τότε τουλάχιστον από παραλίες πρέπει να δεις το Punda Beach. Αραιά και που θα δεις καμιά τουρίστρια να σε πιτσιλάει με νεροπίστολο, ειδικά αν έχει αρχίσει τα Breezer από το μεσημέρι. Από clubs τα καλά είναι στη Νάουσα, το μόνο καλό μέρος όπου μπορεί να παιχτεί κάτι., ενώ η Παροικιά παρ' ότι έχει clubs δεν είναι τόσο για after, όσο για καφέ. Αλλά στην περατζάδα πάνω και να σου κάτσει γκόμενα, σε κόβω χλωμό. Το νησί μαζεύει κι αυτό celebrities, ενώ πολλοί του Hollywood έχουν πάρει σπίτι σε Πάρο και Αντίπαρο. Κοινώς, τα ψώνια αυξάνονται, άρα μακριά.

Tip: Αν είσαι αναγνώστης κάτω των 20 και με διαβάζεις τότε "Ναι, το νησί αυτό είναι για σένα". Απλά αν είσαι παραπάνω δε σε κόβω. Πήγαινε όσο προλαβαίνεις.

Μάλια-Χερσόνησος
Στην Κρήτη, στο νομό Λασηθίου (όπως την κοιτάς στο χάρτη, τέρμα δεξιά) είναι δύο από τα πιο ξεκολέ μέρη με τουρίστριες. Τα Μάλια είναι ίσως το Νο.1 πανελλαδικά. Μιλάμε για ατελείωτη περατζάδα γεμάτη με Βρετανές. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπεις έλληνα ούτε για δείγμα. Άρα οι Βρετανές θα προτιμήσουν Βρετανό.

Η Χερσόνησος έχει λιγότερα clubs, αλλά είναι τίγκα στις Ολλανδές και κατά ένα μικρό ποσοστό θα πετύχεις νέτα κι άλλες χώρες, όπως Ρωσίδες. Βέβαια οι περισσότερες από αυτές τις γκόμενες είναι κρυόκολες. Κι όμως, επειδή πολύ πιο εύκολα θα πιάσεις κουβέντα με ελληνίδα στη Γερμανία ή στην Αγγλία, έτσι αντίστοιχα πολύ πιο εύκολα πιάνουν κουβέντα οι Ολλανδοί με τις Ολλανδές. Άρα φάε άλλο ένα πανηγυρικό άκυρο.

Tip: Αν θες να βγεις για ποτό στην Κρήτη, βγες καλύτερα στο Ηράκλειο. Εκτός κι αν τα αγγλικά σου θυμίζουν πραγματικό Άγγλο. Τότε μόνο ψήστο και πήγαινε Μάλια.

Ίος
Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει. Πάνε λοιπόν τα καλά χρόνια της Ίου, όταν πριν από 5-6 σεζόν έβλεπες καμιά παρέα Γαλλιδούλες κι έπιανες πιο εύκολα την κουβέντα. Το νησί κάθε χρόνο είναι Ιταλία vs Αυστραλία. Και τα ποσοστά ανέβηκαν τόσο που οι έλληνες και οι άλλες χώρες κατάντησαν πλέον μειονότητες.

Τώρα πια ελληνίδες θα βρεις μόνο στο Bulldog (ελληνάδικο που ρίχνουν πόρτα σε τουρίστες άμα λάχει), σε κανένα Disco 69 με τρελό στριμωξίδι και σε κανένα πιο μικρό μπαρ, όπου εκεί ίσως έχεις πιθανότητες. Μη νομίζεις, πολύ λίγα είναι τα bars που αξίζουν. Απλά πρόσεχε μην πλησιάζεις καν ντόπιες! Στόχο έχουν να μαζέψουν κόσμο στα μαγαζιά τους και τίποτα άλλο. Cocktease δηλαδή.

Η Ίος είναι κάτι σαν μικρή Μύκονος ένα πράμα, τόσο στα ψώνια, όσο και στον κόσμο. Το ποσοστό των αντρών είναι περίπου το ίδιο υψηλό. Κι αν πιστεύεις ότι οι Ελληνίδες είναι δύσκολες, που να δεις τις Ιταλίδες. Ούτε καν σου απαντάνε. Αναπάντητη κλήση ένα πράμα.

Tip: Άμα θες οπωσδήποτε να πας, τότε πήγαινε στο οργανωμένο camping του Far Out. Είναι η μόνη ευκαιρία σου να γαμήσεις. Επίσης μην πας σε μπαρ που έχει μόνο Βρετανούς (τύπου Shooters). Εκεί σερβίρουν τις μεγαλύτερες μπόμπες.

Κέρκυρα
Σε αυτό το νησί πάνε ΜΟΝΟ ζευγάρια. Μην κάνεις καμιά μαλακία και πας, θα σου γυρίσουν τ' αρχίδια με τόσα σιρόπια που θα δεις! Στο κέντρο της πόλης τα clubs είναι τρύπες και αξίζουν μόνο κάτι καφετέριες, πολλές μάλιστα με θέα (ότι πρέπει για να πας και να χαλαρώσεις με γκόμενα δηλαδή).

Η μόνη ελπίδα για τους μπάκουρους είναι ο Kavos, το νότιο μέρος της Κέρκυρας. Αλλά είναι πολύ νότια ρε αδερφέ, στην άλλη άκρη. Δηλαδή θα πρέπει να μένεις κάπου εκεί κοντά αλλιώς δε παίζει. Συν τις άλλοις είναι τίγκα στους Βρετανούς. Σαν τα Μάλια ένα πράμα. Δεν βλέπεις ούτε έναν έλληνα. Τώρα άμα εσύ την παλεύεις κάπως έτσι και πιστεύεις ότι μπορείς να χωθείς, τότε οκ, πάσο.

Tip: Άμα είσαι με κοπελιά και θες να πας, μην το σκέφτεσαι. Κλείσε εισιτήριο επιτόπου. Μόνο μην πας στον Κάβο, γιατί θα σου ανοίξει το μάτι, θα σου πει "που με έφερες" και όλα τα συναφή. Ξέρεις τώρα...

Μήλος
Το νησί με τις πιο ωραίες παραλίες και την μεγαλύτερη απογοήτευση διασκέδασης! Εχει 3-4 καλές καφετέριες και ένα club! Αν είσαι μοναχός και δεν θέλεις να κολαστείς, τότε πήγαινε. Διαφορετικά, οποιοσδήποτε νοήμον άνθρωπος θα το αποφύγει! Είναι ΜΟΝΟ για ζευγαράκια που θέλουν να χαλαρώσουνε σε ωραίες παραλίες και σε ωραία καφέ. Η για καμιά οικογένεια. Είπαμε, χαλαρά χαλαρά, μην το γαμήσουμε κιόλας.

Tip: Αν έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα και σε τραβάνε με την παρέα σου να πας Μήλο και δεν την παλεύεις, τουλάχιστον πηγαίντε στην καφετέρια στο καράβι για καμάκι. Αν έχετε 1% πιθανότητες να κάτσει κάτι, εκεί ίσως να έχετε ένα 10%.


Αυτά όσον αφορά τις διακοπούλες. Βρείτε λοιπόν κανένα σοβαρό νησάκι και μην ακούτε τις παπαριές που σας λένε. Όπου ακούμε πολλά κεράσια κρατάμε και μικρό καλάθι. Γιατί αν ήτανε τόσο απλά τα πράγματα κι όσοι πηγαίνανε στα παραπάνω νησιά βολεύονταν, τώρα θα είχαμε λύσει το πρόβλημά μας προ πολλού.

2 σχόλια:

  1. Έλα ρε, Αδάμαντας Μήλου το βράδυ μετά τη 1 μαζεύει άπειρο κόσμο στα κλαμπόμπαρα στα σκαλάκια πάνω. Και είναι και ο Φάρος που στάνταρ γίνεται της πορνάρας μέχρι τις 6-7.
    Εσύ τώρα το καρνάγιο λες, αυτό βάζει τόσο σκατά μουσική που ούτε λιώμα δεν αντέχεται.

    Μη μου διαβάλεις την πατρίδα, μου λείπει κι όλας. :(

    κατά τ' άλλα γαμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι Ράνια, δε γαμάς στη Μήλο, άστο. Ειναι για ζευγαράκια.
    Με 2-3 μπαράκια δε γινεται δουλεια. Λιγος κοσμος. Το ξερω ειναι πατριδα σου εχει τις καλυτερες παραλιες αλλα ειναι για αλλη φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή