Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η οικογένεια φταίει!

(Αναδημοσίευση e-mail αναγνώστη)

Καλησπέρα φίλε!

Καταρχήν να σου συστηθώ! Με λένε ****** και είμαι ** ετών.

Ανακάλυψα προ ημερών το blog σου και διάβασα με ενδιαφέρον τα άρθρα σου, με τις απόψεις σου για τις Ελληνίδες και τις εμπειρίες, δικές σου και γνωστών σου, με αυτές.

Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος,όπως εσύ, που μπορεί και εκφράζει και το τονίζω, εκφράζει, δημόσια και με επιχειρήματα, με πειθώ, με ιδιαίτερο χιούμορ και τρόπο παραστατικό, την δυσαρέσκειά του για την απαράδεκτη συμπεριφορά και νοοτροπία, που είναι αποδεκτή συνάμα από τις ίδιες τις σκεπτόμενες, είναι η αλήθεια, Ελληνίδες.

Διαπιστώνω κι εγώ ως παθών, το έλλειμα των σημερινών γυναικών 25-30, που υποτίθεται ότι στην ηλικιακή ομάδα αυτή έχουν ωριμάσει, να αποφασίσουν τι πραγματικά θέλουν από τον άνδρα που έχουν δίπλα τους.Αναφέρομαι σε κάθε σημείο της επικοινωνίας τους με τον άνδρα, από την στιγμή που ξεκινάει η γνωριμία μέχρι την στιγμή που έχει ήδη μπει ο "σύρτης".

Αν ψάξει κάποιος να βρει τα αίτια που δημιουργούν τις προβληματικές συμπεριφορές, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πηγές, ανθρώπινες και μη που εκπέμπουν και διαδίδουν λανθασμένες αντιλήψεις, τάσεις, όλες ενάντια στην ανθρώπινη φύση της γυναίκας.Θα δώσω κάποια παραδείγματα για να γίνω σαφής.

Το κακό ξεκινά πρωτίστως από την οικογένεια και την διαπαιδαγώγηση του κοριτσιού, ευθύνη ΟΧΙ μόνο της μαμάς αλλά και του μπαμπά.Όσο πιο πολύ ασχοληθεί ο μπαμπάς, όχι τόσο με το να κάνει δωράκια, αλλά με την συμπεριφορά του κοριτσιού, τόσο πιο άνετη θα είναι η κόρη και κατασταλλαγμένη στις σχέσεις της με τους άνδρες.Το δύσκολο και κρίσιμο είναι να μάθει το κορίτσι ότι οι άνδρες δεν είναι μόνο για να προσφέρουν στις γυναίκες αγαθά και σεξ, εκμεταλλευόμενες, την εμφάνιση και την κουτοπονηριά τους, αλλά είναι κι αυτοί άνθρωποι με αισθήματα, όπως αυτές, και ανάγκη να δέχονται τον σεβασμό για τον πνευματικό και σωματικό τους κόπο. Αυτά τηρούνται πιστά και με ευλάβεια στο Εξωτερικό,στις περισσότερες χώρες της, καθώς και σε λίγες Ελληνικές οικογένειες. Περισσότερα για την Ελληνική οικογένεια, "τα κορίτσια μας" και τους υπόλοιπους Ελληνάρες, που ουδεμία σχέση έχουν το ήθος, ο τρόπος ζωής και ο πατριωτισμός τους με αυτό των Αρχαίων Ελλήνων, που θαυμάζουν οι ξένοι διαβάζοντας την ιστορία, θα βρεις στο άρθρο του Δημήτρη Μάνου: http://www.globalusers.com/globaluser_gr/perioikog.htm

Για να μην σε κουράσω πολύ, μιας και είναι και καλοκαιράκι, σου εύχομαι να συνεχίσεις να blogάρεις και να αναφέρεις και τις εξαιρέσεις των γυναικών που πατάνε καλά τα πόδια τους στην γη και όχι μόνο ζητάνε φυσιολογικά πράγματα από τους άνδρες αλλά είναι σε θέση και να προσφέρουν χαρές και συγκινήσεις.

Εγώ είμαι σε μια φάση που και κοπέλα ψάχνω για μια σχέση, αλλά και λόγω καλοκαιριού και κάποιο φίλο να εξορμήσουμε σε κάποια παραλία, κυρίως προς Κατερίνη μεριά, μήπως και καμακέψουμε καμιά Σέρβα, Ρωσίδα κλπ να μας ανυψώσει το ηθικό και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας εν όψη του χειμώνα που έρχεται.

Υ.Γ. Μιας και αναφέρθηκα σε ξένες, θυμήθηκα το γεμάτο ζωντάνια σκηνικό των Μαλλίων και της Χερσονήσου Κρήτης, που επισκέφθηκα πριν λίγα χρόνια.Δεν χρειαζόταν να κάνεις καμιά κίνηση για καμάκι.Σου ερχόταν η άλλη μόνη της, είτε μεθυσμένη είτε ξεμέθυστη.Το αξιομνημόνευτο ήταν όταν μπαίνοντας σε κλαμπ της Χερσονήσου αισθάνθηκα ένα χέρι να με χουφτώνει κι όταν γύρισα να δω ποιός το έκανε, είδα 2 ξένες γκόμενες να χαμογελούν πονηρά!Από την στιγμή που έφυγα από τα μέρη αυτά και γύρισα στην Αθήνα, είπα στον εαυτό μου:"Που πας πίσω στην ξενέρωτη Αθήνα;.Δεν βάζω μια σκηνή να την στήσω να μείνω μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβρης;!"

Σχόλιο: Τελικά ο μόνος που δεν έχει γαμίσει στα Μάλλια και την Χερσόνησο πρέπει να είμαι εγώ, έτσι?

5 σχόλια:

  1. Sigoura mono esy to exeis kataferei ayto xreiazete kai prospatheia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, τελικά ούτε ο αναγνώστης κατάφερε να γαμίσει στο τέλος!
    Να ψαχτούμε λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κιεγώ με ενα φίλο εδώ όχι δεν γαμήσαμε, φάγαμε και άκυρο! Ναι λοιπον, τα καταφέραμε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά εντάξει δεν είναι και καμιά επιτυχία να γαμήσεις τις βρωμιάρες τις αγγλίδες.χαλάρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oxi file pleon exei xalarwsei to pragma... palia htan kai autes pio "proxwrhmenes" ekanan pio polles kinhseis klp... pleon, etsi pou einai oloi oi antres peftoules klp, den xreiazetai na kounhsoun to daxtylaki tous... ka8e ligh wra pernaei kai o epomenos ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή