Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Σκανδιναβός γαμάει παρτούζα gold diggers σε ελληνικό νησί

[Email του αναγνώστη MLN]

Αγαπητέ ξενερωμένε και φίλοι συναγωνιστές,

Η παρακάτω ιστορία είναι 100% πραγματική. Μία γκόμενα την οποία απλά πηδάω εδώ και ένα χρόνο (1-2 φορές το μήνα) και δουλεύει για έναν πλούσιο επιχειρηματία, μου είπε τα εξής.

Ο επιχειρηματίας αυτός έχει έναν συνάδελφο, επιχειρηματία κι αυτόνανε από Σκανδιναβία, τον οποίο φέρνει μαζί του στα εταιρικά δείπνα και που τον γνώρισε η κοπέλα που...νταραβερ...απλά ξεκαυλώνω τέλος πάντων (γιατί εμφανισιακά αλλά και σε θέμα μυαλού δεν κάνει για οικογένεια). 

Ο Σκανδιναβός αυτός επιχειρηματίας έχει μια βίλα με πισίνα σε ελληνικό νησί. Έρχεται για διακοπές και αράζει μία φορά τον χρόνο. Τον υπόλοιπο χρόνο έχει αναθέσει σε real estate να του νοικιάζει την φίλα ως AirBnB σε σχετικά εύπορους τουρίστες.

Ο Σκανδιναβός γαμάει μουνιά ΑΒΕΡΤΑΑΑΑΑΑΑ! Συγκεκριμένα, οι ντόπιες καριόλες του νησιού τον έχουν μάθει. Δύο φορές λοιπόν που η γκόμενα που μαλακίζομαι επισκέφθηκε την βίλα μαζί με τον διευθυντή της για εταιρικό δείπνο, μου έλεγε γελώντας χαρακτηριστικά: "Κάθε φορά που μπαίνω βλέπω πάντοτε 3 ή 4 γκόμενες, απίστευτα όμορφες του 8-9 σε εμφάνιση, να αράζουν στην πισίνα του τύπου με τα μαγιό τους και να πίνουν κοκτέιλ και σαμπάνιες".

Καλώς ήρθατε λοιπόν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, εκεί όπου το κάθε πεινασμένο ξέκωλο κωλοτρίβεται στον κάθε Dan Blizerian wannabe και φυσικά πληρώνεται για αυτό! Γιατί επιχειρηματίας είναι, θα τις γαμάει αβέρτα!

Είπατε τίποτα; Μετά απορούμε εμείς η πλέμπα "Που χάθηκαν τα καλά κορίτσα". Θα σας πω εγώ: ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑΔΕΣ!

Άντε γεια. Ξυνομούνες. Θα σας δω σε 10 χρόνια που θα είστε.

Α ναι θα κωλοτρίβεστε τότε στα 35-40 σας σε κανένα 45 που θα βγάζει έστω τετραψήφιο και θα έχει ξεμείνει στο ράφι όπως εσείς.

3 σχόλια:

  1. η φίλη σου, σου έφερε κανένα ταπεράκι με φαγητό απο την βίλα που επισκέφθηκε μαζί με τον διευθυντή της ή απλά στα έλεγε ξενηστικωμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Μπα, νηστική ήταν. Επειδή το αφεντικό της τον ξέρει τον τύπο και να ήθελε δεν θα έκανε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. έτσι πρέπει..μπράβο στον τύπο αυτό

      Διαγραφή