Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Κυνήγι χρήματος και άλλες μαλακίες

 

Γυναίκες θέλουν χρήματα

[Email του αναγνώστη JohnM]

Θα δουλεύεις λέει για να χτίσεις κάτι στην ζωή σου και η γυναίκα θα προσπαθεί να σε κάνει να μοιραστείς μαζί της (ή και να σου πάρει)  αυτό το κάτι παραπάνω που έχεις με την χρήση του μouνιoύ της. Εσύ, φρόντισε να είσαι καλά χειραγωγημένος στην ιδέα ότι έτσι πρέπει να κάνεις μπας και μαμήσεις τίποτα και φιλοτιμηθεί καμιά να σου δώσει σημασία. Γι’ αυτό να είσαι καλό δουλάκι και γραναζάκι του συστήματος και φρόντισε να υπηρετείς τις γυναίκες καλά. Μαζί με κάθε παράνοια και υπερβολική απαίτησή τους.

Τι λες μωρή εβραϊκή σαύρα γαμώ το σπίτι σου; Άσε το φούξια συννεφάκι που νομίζεις πως ζεις στον κόσμο της μπάρμπι και όλοι οι άντρες είναι υπερβολικά άχρηστοι και μπινέδες επειδή δεν βγάζουν χιλιάρικα για μηνιάτικο. Λες κι εσείς είσαστε όλες τίποτα θεές και κάνετε και τίποτα καλύτερο. Ανθρωπάκια όπως και ο υπόλοιπος κόσμος είστε. Ζεις σ’ έναν πλανήτη που λέγεται γη, και σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Δε μπας να τα βρεις με κανέναν μπας και φιλοτιμηθεί ν' ανεχτεί τις ρυτίδες σου μετά τα 30; Και χάρη σας κάνουμε όσοι ασχολούμαστε ακόμα και σας μιλάμε! Τουλάχιστον εμείς θα βλεπόμαστε μέχρι τα 50. Κι αν νιώθετε μερικές πως οι άντρες που σας μιλάνε είναι πιο άσχημοι από εσάς, καλύτερα! Δίκιο έχετε! Θα τους χαραμίζατε εάν κάνατε απλά κάτι. Κάντε σχέση ώστε μετά τα τριάντα που θ’ αρχίσεις να γίνεσαι μπάζο να εξισορροπήσετε !

Τι, είσαι εμφανίσιμη κ’ ωραία; Κι εγώ ωραίος είμαι, να το παίξω κ' εγώ ντίβα. Τι μου το παίζεις υπεράνω. Τι; Έχεις το χρυσό αιδοίο και σου πέφτουμε λίγοι; Ναι μωρή καθυστερημένη κωλοτρυπίδα κατσίκας που την γαμάνε άπλυτοι ζωόφιλοι στα βουνά. Είσαι ΜΟΝΟ εσύ και το υπόλοιπο 85% του γυναικείου πληθυσμού σ’ αυτή την χώρα. «ΟΛΕΣ», -καμιά φορά ακόμα και κάτι σκατοπατσαβούρες-, έχετε το χρυσό αιδοίο, τουπέ υφάκι και σας αξίζουν οι καλύτεροι άντρες. Τέλεια, γιατί εγώ έχω το χρυσό π**τσοκέφαλο!! Ψήνεσαι να ρίξουμε δυο τρεις κλαγγές ; Ωραία λογική, τι κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σας ; Χαραμίζω τα νιάτα μου τόσα χρόνια. Πάω κι εγώ να πουλήσω την ομορφιά μου, να πιπώσω καμιά ασχημομούρα τριανταπεντάρα με λεφτά.

Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά ορισμένα κοριτσάκια δεν είστε και τόσο θεές όσο νομίζετε. Στην τελική, αν ήθελα νίμου να κυνηγάει την οικονομική μου κατάσταση, υπάρχουν γυναίκες πιο εντυπωσιακές από εσένα. Που σημαίνει πως και άντρας με δικό μου σπίτι και αμάξι να είχα με χιλιάρικο καθαρά στην τράπεζα για μηνιάτικο, πάλι τ’ αρχίδια μου θα έπαιρνες. Σιγά μη το έδινα σε εσένα. Κοριτσάκια σαν εσένα υπάρχουν άπειρα, άντρες με τέτοια χαρακτηριστικά ελάχιστοι! (το λεγόμενο 10% που λέγατε σε άλλα άρθρα). Έλα να κάνουμε σοβαρή σχέση. Αλλά να ξέρεις επειδή σε εξαγοράζω, έτσι και πάθεις το οτιδήποτε θα σε στείλω στον κάδο απορριμμάτων και θα πάω να βρω άλλη πιο υγιή (ίσως και νεότερη), γιατί θα είσαι προϊόν που απλά χάλασε.

Ζούμε μια εποχή που πας να πλησιάσεις μια κοπέλα είκοσι χρονών κοντά στην ηλικία σου, εφτάρι και νιώθεις πως αγνοεί την ύπαρξή σου. Για να την δεις αργότερα να καυλαντίζει με κάποιον κακάσχημο, πάνω από δεκαετία διαφορά ηλικίας και ν' απορείς πως μπόρεσε εξ' αρχής να την πλησιάσει την ίδια στιγμή που ένιωθες κάτι τέτοιο μαζί της. Μέχρι που μαθαίνεις πως είναι .... ιδιοκτήτης της "τάδε" επιχείρησης. Τόσα άτομα κοντά στην δική της ηλικία, ολόκληρη σχολή και κοινωνικά κυκλάκια, ήταν όλοι μπάζα ή υπερβολικά μπινέδες έτσι; Να πιστέψουμε πως δεν της άρεσε κανένας! ¨Η μήπως να πιστέψουμε πως δεν την διεκδίκησε κανένας; Φαντάσου απαιτήσεις που θα έχει στα εικοσιπέντε.

Στην τελική, κυνηγάς και καλά μεγαλύτερη ασφάλεια στους άντρες με οικονομική ευμάρεια. Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρη. Η οικονομική κατάσταση, μπορεί να είναι μεταβαλλόμενη. Σήμερα δουλεύω κάπου όπου παίρνω 650, αύριο βρίσκω αλλού δουλειά και λόγο εμπειρίας μου προσφέρουν σε άλλη επιχείρηση 750. Σήμερα έχω δικό μου μαγαζί και αύριο φαλιρίζω, παίρνει φωτιά, το ρίχνει σεισμός, δεξέρωκαιγω τι άλλο.(Μισό να μαντέψω, τον χωρίζεις από πάνω επί τόπου διότι πλέον είναι κοινός θνητός και μεροκαματιάρης όπως οι υπόλοιποι. Συντροφικότητα και μαλακίες...). Σήμερα είμαι μεροκαματιάρης, αύριο πετυχαίνω στοίχημα και επενδύω σε δική μου επιχείρηση και κάνω επιτυχία! Επίσης, πόσοι άνθρωποι έχουν μια χαρά οικογένειες που έχτισαν μαζί και τα κατάφεραν να τα βγάλουν  πέρα, χτίζοντας μαζί το «βασίλειό» τους (Προσωπικά, οφείλω την ίδια μου την ύπαρξη σ' αυτούς τους ανθρώπους σαν αποτέλεσμα του ερωτά τους).

 Σήμερα θα μιλήσουμε για την ανασφάλειά σου και δεν την χαρίζουμε σε καμία καριόλα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μην πάμε και μακριά, εκεί που έχεις φάει το lock dοwn και τον κωρονοϊό στην μάπα και έχεις φρικάρει την ζωή σου. Όπως περπατάς ένα ωραίο καυλωμένο πρωϊνό, πέφτει και ένας τοίχος πάνω σου και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.  


Σήμερα το παίζεις μάγκας και πουλάς μούρη πάνω στην μηχανή και αύριο σε παρασέρνει όχημα και μένεις με αναπηρία στην καλύτερη. Σήμερα είσαι μια χαρά και αύριο παίρνεις εξέταση που σου είπε να κάνεις ο γιατρός σου εξαιτίας κάποιου τυχαίου ευρήματος κ' ανακαλύπτεις μεταστατικό καρκίνο να σου έχει κάνει κάποιο όργανο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σήμερα, είναι που πρέπει να ζήσεις, έχεις σκοπό να ζήσεις; Άμα έχεις τέτοια ανασφαλή προβλήματα, τράβα και στο σπιτάκι σου και τρύπωσε μέσα σε καμιά γυάλα να μην σε βλέπουμε κ' όλας (φιμέ κατά προτίμηση, για να 'μαστε σίγουροι).

 Σημειώστε επίσης άπαντες, πως η ανάγκη για συντροφικότητα και γενικότερα το ερωτικό κομμάτι είναι κάτι που τρέχει πάντοτε! Το ίδιο και οι ευκαιρίες, δεν γνωρίζεις σχεδόν ποτέ πως και πότε θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δεν θα περιμένει να βρεις την "καλή δουλειά", ούτε να τελειώσεις τον στρατό, ούτε να πάρεις το πτυχίο στον επόμενο χρόνο, ούτε ν' αποκτήσεις δικό σου σπίτι, ούτε εάν θα πιάσεις δουλειά στο δημόσιο κάποια στιγμή μετά από πέντε χρόνια εμπειρίας. Θα νιώσεις έλξη έτσι κ' αλλιώς. Πολύ πιθανόν να χάσεις κ' όλας ένα καλό κορίτσι (ή έναν καλό άντρα-σύντροφο) μόνο και μόνο γιατί σκεφτόσουν αυτές τις μαλακίες. Τι θες δηλαδή να γίνει ρε κοριτσάκι ;; Ο άνθρωπος σ' αυτή την φάση της ζωής του έτυχε να σε γνωρίσει.

Συγχαρητήρια, με αυτήν την απόφαση έκανες την τύχη σου. Ξεκίνα να εκτρέφεις γάτες από τώρα γιατί δεν σε βλέπω να κάνεις και ποτέ οικογένεια. Θα πεις τον πόνο σου στις γάτες (σαν την Μελίνα Κ. ένα πράμα.).


Θα πεθάνεις μόνη, κωλόγρια, στερημένη από σύντροφο, σεξ, έρωτα και οικογενειακά μέλη. Να μην έχεις κανένα να σ' αγαπάει. Ακόμα και στον τάφο σου θα κλαίνε εφτά γατιά. (που θα φωνάζουν δυνατά άντε γαμήσου εργατιά)

 

Αλλά εδώ που τα λέμε τι μαλακίες λέω τώρα έτσι ;  Αφού αρκετές έχετε εγκαταλείψει αυτή την ιδέαΦοβόσαστε τις σχέσεις και σας νοιάζει μόνο η καλοπέραση και να κουνάτε την κωλοτριπίδα σας σε clubs.

Εν τω μεταξύ, έχω συλλογιστεί μια θεωρία πως αυτή την κουτοπονηριά την έχουν από τότε που είναι δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια. Την στιγμή που ξαφνικά π.χ. ο μικρόςΓιαννάκης αποκτάει μηχανάκι και για κάποιο πούστη λόγο είναι πιο ελκυστικός στα μάτια τους. "Αυτός εκτός από γκόμενος, κάνει και ταξιτζής, διπλό συμφέρον!" Έχεις αυτό το κάτι παραπάνω που θα μοιραστείς μαζί της. Επιπλέον, είμαστε απλά παιχνίδια κ' αυτές παιδάκια. Π.χ. δες τους χορευτές: "Α, αυτός κάνει και φιγούρες, πιο πρωτότυπο, για να διασκεδάζω καλύτερα". "Τον παίζουν και διασκεδάζουν κ' άλλα κορίτσια μαζί του, κάτσε να ζηλέψω".

Πάμε να δούμε και δύο πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες:
Συζητούσα κάποτε με μια γυναίκα όπου μου εξιστορούσε την ιστορία μιας υποτιθέμενα πολύ όμορφης γνωστής της και της σχέσης της. Όπου μετά από λίγο καιρό σχέσης ο τύπος ήταν τελείως μαλάκας στην συμπεριφορά του απέναντί της, της έκανε την ψυχολογία πουτάνα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Αλλαααα, τον ανεχόταν βλέπεις... κατέληξε να πληρώνει και ψυχολόγο για τα ψυχολογικά που τις δημιουργούσε... και όλες έλεγαν πως φαινομενικά, είχε τον «τέλειο» άντρα. Γιατί είχε και σπίτι και αμάξι και επαγγελματική επιτυχία (και ξέρετε πως μεταφράζεται η επιτυχία ε; Ούτε να νιώθεις ικανοποιημένος από την δουλειά σου, ούτε να σε εμπνέει, ούτε να είσαι επιτυχημένος επαγγελματίας ούτε τίποτ' άλλο. Μεταφράζετε αποκλειστικά  σε νούμερα!).

Όταν μου το είπε αυτό, της απάντησα:

«Και ποιος της είπε να κοιτάει τους άντρες αποκλειστικά στο πορτοφόλι; Πολλές φορές η ομορφιά είναι ευχή και κατάρα. Ακόμα και ποιητικά μπορείς να φέρεις παράδειγμα το μουνί της ωραίας Ελένης που εξαιτίας της έγινε ολόκληρος πόλεμος »

Μου απάντησε:  «Όχι, εντάξει, καλό είναι η ομορφιά, σ’ ανοίγει πόρτες.»

«Δεν ξέρουν τι να την κάνουν τόση ομορφιά και σημασία απ’ τους άντρες και καταλήγουν  να κάνουν μαλακίες χάνοντας το χρόνο από την ζωή τους, αντί να επικεντρωθούν στο να βρουν εκείνα τα χαρακτηριστικά σ’ έναν άνθρωπο που θα τις κάνουν να νιώθουν όμορφα και συναισθηματικά γεμάτες. Ξέροντας πως αυτός ο άνθρωπος θα τους προσφέρει συντροφικότητα και θα μείνει δίπλα τους. Ζούμε την πλήρη απελευθέρωση, που μπορείς να δοκιμάσεις, να ζήσεις και να διαλέξεις ό,τι επιθυμείς στην ζωή σου. Πράγματα που άλλες εποχές οι γυναίκες είχαν στερηθεί. "Αυτόν μου έφεραν, αυτόν επήρα!" Θ’ ακούσεις να σου λένε. Και στην σημερινή εποχή της πλήρης ελευθερίας, που μπορείς να τα έχεις όλα αυτά, ουσιαστικά είναι σα να διαλέγουν να γίνονται πουτανάκια πολυτελείας. (Γι' αυτό απελευθερώθηκαν, για να είναι οικειοθελώς ο ορισμός της ξεφτίλας). Πλήρης απογοητευτικό εάν το σκεφτείς. Πας στοίχημα πως αν ήταν μέτρια σε εμφάνιση πολύ πιο ικανοποιημένη θα ένιωθε και θα ήταν απ’ την ζωή της;»

Άλλη μια ιστορία επί του θέματος που έχω, αποτελεί συζήτηση που είχα πιάσει μ’ έναν άγνωστο άντρα αρκετά μεγαλύτερό μου για αυτό το θέμα στην Ελλάδα. Ταξιδεύαμε μαζί, οπότε πιάσαμε κουβέντα να περάσει και η ώρα. Συζητούσαμε για την γυναικεία ανασφάλεια, το πόσο καλομαθημένες είναι ταυτόχρονα μερικές και το πώς η όλη κατάσταση στην χώρα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Μου έλεγε κ’ όλας πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και δεν πρόκειται να καλυτερέψουν. 

Αυτός λοιπόν ο άντρας μου είχε πει για μια φίλη του η οποία είχε απορρίψει πολλούς άντρες που την πλησίαζαν. Μόνο και μόνο γιατί δεν είχαν την «καλή δουλειά», ή δεν είχαν μια σταθερή δουλειά κ.τ.λ. Κλασικές μαλακίες και οι περισσότερες μου χτίζουν κάτι πρότυπα στο φαντασμένο τους μυαλό…., (και όλα αυτά να συμπεριλαμβάνουν άντρες με δουλειά -έστω και περιστασιακή-, που παλεύουν και ψάχνονται για κάτι καλύτερο, σε μια χώρα που η ανεργία κυμαίνεται μεταξύ 25-30%). 

Κάπου στα εικοσιεννιά της, της είπε:

«Κοίταξε να βρεις έναν άνθρωπο να συνεννοηθείτε και να τα βρείτε σαν χαρακτήρες, γιατί στο τέλος αυτό είναι που μένει. Είσαι ήδη 29, του χρόνου θα γίνεις τριάντα. Τι περιμένεις; Όλ’ αυτά που σκέφτεσαι δεν θα έχουν καν νόημα, διότι δεν θα μπορείς να κάνεις καν παιδιά.»

«Και τότε αφού της είπα αυτά, αφυπνίστηκε! Βρήκε ύστερα σύντροφο, και μάλιστα άνεργο. Τα βρήκανε, βρήκε και αυτός δουλειά αργότερα και είναι μαζί μέχρι σήμερα».

(Για να μην παρεξηγηθούμε, ξεκαθαρίζω  πως δεν έγραψα αυτό το e-mail θέλοντας να περάσω το μήνυμα πως θα είμαι εδώ κ' ένα εξάμηνο άνεργος και θα περιμένω καμιά θεά να έρθει από το πουθενά να κάτσει πάνω στην τσαπού μου.)

Στην παραπάνω ιστορία, ήταν η κατηγορία της υψηλής ανασφάλειας και όχι τις κάθε φύσεως κλασικής πουτάνας. Θα σου πουν σαν δικαιολογία πως σκέφτονται -πρόσεξε παράνοια- τα ανύπαρκτα παιδιά τους, από τον ανύπαρκτο γάμο, με έναν ανύπαρκτο αξιόλογο σαν άνθρωπο σύντροφο, από το ανύπαρκτο αγόρι που τελικά βγήκε σε κάτι σοβαρό, που μοιράστηκαν τις ανύπαρκτες στιγμές κ' ανέπτυξαν τα ανύπαρκτα συναισθήματα όπου όλα προέκυψαν από την ανύπαρκτη γνωριμία. Γιατί αποφάσισε μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά που έμαθε σε τι φάση βρίσκεται να τον απορρίψει επί τόπου. 

Ναι ξέρω, ο άντρας είναι ο "αρχηγός", κυνηγάει και φέρνει τροφή, θα πρέπει να είναι ικανός ν' "ανοίξει σπίτι", κ' άλλες τέτοιες παπαρίες που έχουν πεθάνει εδώ και άπειρες δεκαετίες. Τον άντρα τον αρχηγό και λοιπά σεξουαλικά σου, βρες τα στο κρεβάτι σου και όχι στην τσέπη μας! Είδες πουθενά κανένα νόμο να λέει πως οι άντρες θα πληρώνονται με ένα 500σάρικο παραπάνω για μισθό μόνο και μόνο επειδή έχουν τσαπού αλλιώς οι γυναίκες θα τους απορρίψουν γιατί έτσι πρέπει; Η κοινωνία σήμερα είναι ένα τελείως διαφορετικό παραμύθι. Λοιπόν μαλακισμένα άτριχα πιθίκια και κωλόζωα του κερατά, σας ενημερώνω πως κατεβήκαμε από τα δέντρα εδώ και άπειρα εκατομμύρια χρόνια πριν. Ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες και έχουμε ανεξαρτήτου φύλου ίσα δικαιώματα στην εξέλιξη, σε μόρφωση και λοιπές ευκαιρίες. Τραβάτε να γίνεται ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα ξαναλέμε.

Έχουν περάσει ίσα με οκτώ χρόνια. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την ιδέα που είχε η περισσότερη κοινωνία για την Χριστίνα. Συνοψίζονταν στο ότι "η Χριστίνα πρέπει να βρει κανέναν άντρα που να είναι και μεγαλύτερός της, να είναι αρκετά άνετος οικονομικά να την στηρίξει και να την βοηθήσει κ' όλας". Πραγματικά απορούσα το γιατί ένας σοβαρός άντρας γύρο στα τριάντα που είναι και οικονομικά ανεξάρτητος και την παλεύει, να κάτσει να δημιουργήσει την "σοβαρή σχέση" με την μαλάκω την Χριστίνα, που τελείωσε ένα Λύκειο κι αυτό με το ζόρι. Που ζει σ' ένα σπίτι με τους γονείς και την γιαγιά της παρέα. Που κλώτσησε ευκαιρίες στην ζωή της που θα την ευνοούσαν σε κάποια επαγγελματική απασχόληση. Που περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην ημι-απασχόληση και όλο το υπόλοιπο στην ανεργία. Που για να λέμε και την αλήθεια ακόμα και στα εικοσιπέντε της ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο να βρει το τέλειο πέος από το να βρει εργασία. Που ενδιαφέρετε να τραβήξει φωτογραφία από την τέλεια γωνία τα βυζάκια της για να ψάξει γκόμενο σε κανένα dating up. Από το να χρησιμοποιήσει το internet για να δει καμιά αγγελία. Για να δείτε ότι πολλές φορές, οι γυναίκες βρίσκουν το υπόστρωμα και το υποστηρίζουν γιατί έτσι τις συμφέρει. Δεν πειράζει που η άλλη μπορεί να είναι ο ορισμός της αποτυχίας ή της μαλακίας, ευτυχώς που έχει μouνί !

Κλασικά αγαπητέ, ότι καυλωμένη μαλάκινση, ψυχολογικά προβλήματα είχε από παιδάκι, ανασφάλειες, αποτυχημένη στην ζωή της νιώθει κ.τ.λ. η γυναίκα. Ποιος την πληρώνει; Εσύ ο άντρας σαν καλός μαλάκας. Για κάποιον περίεργο λόγο, τα προβληματικά χαρακτηριστικά της αποτελούν δικό σου πρόβλημα και όχι δικό της. Και προβλήματα και ανασφάλειες που δεν γύρισαν ποτέ να αντιμετωπίσουν και παραμένουν παιδάκια και γίδια στον εγκέφαλο ακόμα και όταν είναι τριάντα χρονών. Σ’ αντίθεση με εσένα που σε πιέζει ολόκληρη η κοινωνία να είσαι "κάτι" και να εξελίσσεσαι συνεχώς, γιατί αλλιώς κακομοίρη μου, μόνο χιόνι!! Αυτές ας μένουν παιδάκια και γίδια, μόνο να τις χαϊδεύουν όλοι και να τους στρώνουν κόκκινα χαλιά στο διάβα τους. Ο άντρας; ΜΟΝΟ BULLING, κατάκριση και απαιτήσεις! Μόνο να πάρουν τα πάντα εδώ και τώρα, στο πιάτο ετοιμοπαράδοτα! Έλα, μην είσαι τόσο αυστηρός μωρέ. Απλά ορισμένα κοριτσάκια ψάχνουν την ευτυχία ..... σε ξένες τσέπες!

 

Εδώ θα προσθέσεις και θα μου πεις πως εκτός αυτού, "το lifestyle και ο καταναλωτισμός τα γάμησαν όλα", και δίκιο θα έχεις.

Α ρε πουτάνα γκλαμουριά.   Στον κόσμο τους, κάπως έτσι πρέπει να βγήκε η φράση "εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ***ί χτενίζετε". Επί την ευκαιρία το κίνημα λέω να το πούμε "antival".

Πάρε όσο τουπέ ύφος κι όση αδιαφορία θέλεις. Προσθέτω, πως μπινές είσαι εσύ με τις γαμημένες σου ανασφάλειες που καταντάς να εκπορνεύεσαι λες και είσαι ένα βήμα πριν μείνεις άστεγη. Που περιμένεις τον άντρα σαν "από μηχανής θεός" να σου λύσει όλα τα προβλήματα. Που περιμένεις αυτόν για να βολέψεις την κωλοτρυπίδα σου αναίμακτα αντί να παλέψεις μόνη σου για όσα θέλεις. Που νιώθεις την τεράστια ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση και θέλεις τέτοιους άντρες για να πουλάς μούρη στις καριόλες τις "φίλες" σου. Αντί να βρεις κάποιον που νιώθεις ΕΣΥ καλά μαζί του. Εμείς, μια χαρά είμαστε και με τις σπουδές μας και με τα όλα μας και παλεύουμε για κάτι καλύτερο με αξιοπρέπεια.

Πείτε μας όμως όλες εσείς που έχετε αυτό το καρκίνωμα στον εγκέφαλο. Πείτε μας -έτσι από περιέργεια- όλη την  αλήθεια. Η μανούλα σου όταν γνώρισε τον μπαμπάκα σου στα νιάτα της, συμπεριφερόταν και σκεφτόταν κι αυτή σαν πόρνη πολυτελείας ; Ή μόνο εσένα δημιουργήσανε έτσι.

11 σχόλια:

  1. Με μια λεξη;;; ΑΡΘΡΑΡΑ! Με κατι περισσοτερο; ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! κεντισες! (Ξενμαν, δεν το'χω γραψει εγω, μπεσα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σημασία αν το έγραψες εσύ ή όχι μεγάλε. Λέγονται πολλές και μεγάλες αλήθειες σε αυτό και θα πονέσουν πολλούς...

      Διαγραφή
  2. Τα βίντεο που έβαλε ο αναγνώστης τα έβγαλα από τα links και τα έβαλα σε βίντεο για μεγαλύτερη ευκολία. Το ανέβασα το πρωί βιαστικά γιατί είχα δουλειά.

    Καλά αυτή την κομματάρα του TUS πως και δεν την είχα ακούσει? No Doubt...μας ταξιδεύει στα παλιά, τότε που τα νέτα είχαν ΜΠΕΣΑ και τους έλεγες "Θες να τα φτιάξουμε?" Έλεγαν "Ναι" και ήξερες από την αρχή ότι έχεις σχέση και όχι πούτσες μπλε όπως σήμερα που την έχουν δει οι μισές βιζιτούδες του Insta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας τώρα όλο το κείμενο βλέπω πως ΔΙΚΑΣΕ ο JohnM! Παίζει να είναι το μεγαλύτερο δικαστήριο που έχω διαβάσει ever σε άρθρο! Καλά αυτή η 29χρονη πως άλλαξε μυαλά ρε? Εγώ ξέρω 35άρες και 40άρες που δεν έχουν αλλάξει ακόμη μυαλά. Μακάρι οι φίλοι τους να τους τα χώνανε το ίδιο να ισιώνανε. Η πολύ απλά είδε το 30 να έρχεται και θα άλλαζε πορεία από μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάρα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευση...ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σηκώνει πολύ μελέτη αυτό που έγραψε ο JohnM!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαφωνώ σε πολλά σημεία λόγω βιωμάτων και στάση ζωής, αλλά τα λέει πολύ σωστά...μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία μου...
    Πριν λίγες μέρες γνώρισα μια κοπέλα, όμορφη, εντυπωσιακή, από της γυναίκες που θα την βγάλεις βόλτα και θα πέσουν τα σαγόνια σου, δεν στέκομαι όμως σε αυτό, όλοι θα θέλαμε η κοπέλα μας να είναι μουναρος.

    Πρώτο ραντεβού γνωριμίας ημέρα Δευτέρα. Της άρεσα και. Μου άρεσε. Δεύτερο ραντεβού ημέρα Τετάρτη. Περίπατο Πασαλιμάνι και φαΐ σε ταβερνάκι. Τρίτο ραντεβού ημέρα Παρασκευή. Φιλάκια χαδακια κλπ. Σάββατο στο σπίτι της μετά από ποτό, σεξακι αγκαλίτσες ευτυχία και χαρά... Να σημειώσω εδώ ότι κάθε συνάντησή μας έγινε σε συγκεκριμένα σημεία εκμεταλλευόμενοι και οι δύο τι συγκοινωνία. Αλο ραντεβού την Δευτέρα. Στον σταθμό της δάφνης, θα την επερνα με το αυτοκίνητο μου εκίνη την μέρα. Της το φιλαγα για έκπληξη 😮 τογοτα κορολα του 1991 με ελαφρύ τρακάρισμα στο μούτρο. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε, μπλοκ από παντού, άφαντη. Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή