Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

The Bachelor: ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ EVER!


Cringe και gold diggers.

Το Bachelor στον Alpha έκλεισε με τον καλύτερο-χειρότερο τρόπο μια χρονιά ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΑΤΑ!

Στο τηλεπαιχνίδι αυτό 20 ΞΕΚΩΛΑ, wannabe μοντέλα, influencers, τι στο πούτσο είναι, ξεκατινιάζονται και "μαχαιρώνονται" πισώπλατα για να "κερδίσουν" την καρδιά του "alpha male" μοντέλου HB10.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, είχε μια μεγάλη γκάμα επιλογών μπροστά του. Οι γκόμενες αυτές βέβαια πέρα από καλά σώματα, στην πλειοψηφία τους στο πρόσωπο ήταν μέτριες προς καλές.

Ωστόσο, εδώ είχαμε τρεις ακόμη παράγοντες.
1ον ο τύπος είναι HB10.
2ον Yπήρχε ανταγωνισμός και σύμφωνα με την κλασική λογική των γυναικών, όποια κέρδιζε θα έδειχνε ότι είναι και η ομορφότερη/πιο ποθητή.
3ον Η διασημότητα σε όλη την Ελλάδα, το έπαθλο κτλ.


Ότι κι αν επέλεγε ο Βασιλάκος, η μία ήταν πιο χειρότερη από την άλλη. Εν τω μεταξύ όταν είχε τόσες επιλογές, σε κάποια φάση σε ένα βίντεο, το οποίο δεν βρίσκω, έλεγε "Έχω συναισθήματα για περισσότερες από μία από εσάς".

Αν ήταν στο χέρι του θα ήθελε σίγουρα να κάνει παρτούζα και αυτό σας το υπογράφω και με τα δύο χέρια.

Προχωράμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Αυτές είτε για θέμα ανταγωνισμού, είτε γιατί όντως γουστάρουν, έχουν ως πρότυπα τέτοιους άντρες. Όμορφους, σπουδαγμένους, πιθανόν και επιτυχημένους επαγγελματικά.

Το πρόβλημα είναι αγαπητά ξεκωλίδια, καριόλες το κερατά, αχόρταγες ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ, ότι ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

Τι θέλω να πω με αυτό? Ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το αντίστοιχο σε γυναίκα, είναι μια μουνάρα HB10 από την Ρωσία, σαν την Svetabily, ξανθιά, καστανή ή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ματάρες, κωλάρες και αν γίνεται και βυζάρα. Αντίστοιχα τέτοιες γυναίκες είναι ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

Άρα τι κάνετε εσείς; Επειδή δεν σας κάθεται ο ΧΨ Βασιλάκος ΣΥΝΕΧΪΖΕΤΕ να ψάχνετε καριόλες τον αντίστοιχο Βασιλάκο κι αν δεν τον βρείτε μένετε με τις ΑΡΑΧΝΕΣ ώσπου σας τρώει το ΡΑΦΙ. Πόσο μάλιστα δε, όταν αυτή που τον τύλιξε είναι με το ζόρι HB7.5-8 (γνωμούλα μου). Άρα οι 500.000 HB 7.5-10 της Ελλάδας ΘΕΩΡΟΥΝ ότι αφού "Αυτή η σαύρα έχει τον Βασιλάκο, άρα μπορώ κι εγώ να έχω έναν αντίστοιχο γιατί είμαι πιο όμορφη από αυτή".

Επειδή στη ζωή δεν κάνουμε σχέση μέσω εφαρμογής Perfect match που να μας βγάζει μία εκδοχή του άλλου φύλου και σίγουρα υπάρχουν άπειρες εξαιρέσεις στον κανόνα "Ζευγάρι που ταιριάζει εμφανισιακά", το να ποθείτε κάτι για το οποίο έχετε ελάχιστες πιθανότητες είναι ξεκάθαρα ΟΥΤΟΠΙΚΟ! Διότι οι άντρες HB10 που θα πρέπει επίσης να έχουν και μία καλή δουλειά και να μην τσιγκουνεύονται και να μην παίζουν με άλλες και να έχουν και μεγάλο καυλί και και και και είναι το 1% και τους διεκδικείτε το 30%. Σας φαίνεται λογικό?


Γι' αυτό λοιπόν πάμε κατά διαόλου, γι' αυτό μένετε στο ράφι και γι' αυτό η υπογεννητικότητα βαράει κόκκινο! Άτομα σαν τον Βασιλάκο γαμάνε ο καθένας από 40 κάθε χρόνο, τόσες όσο άλλοι 40 AFC μένουν με το πουλί στο χέρι. Κι αυτές γαμιούνται 2-3 φορές, τις βαριούνται, τις πετάνε και την βγάζουν έτσι για κανένα εξάμηνο. Τσιμπουκοπαρακαλιάρες.

Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν. Είστε ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ του κερατά που θέλετε να ικανοποιήσετε 100% τον ΕΓΩΙΣΜΟ σας. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ως αναποφάσιστα καριολάκια να διαλέξετε σύντροφο και οδηγείτε -οι περισσότερες από εσάς- τον πλανήτη σε μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία, η οποία προς το παρόν δεν φαίνεται γιατί κάποιες από άλλα έθνη γεννάνε από 3 παιδιά και πάνω αλλά να είστε βέβαιες ότι θα φανεί σε μερικούς αιώνες από τώρα.

4 σχόλια:

  1. Ενώ οι άλλες χρονιές ήταν κελεπούρια τι να σου πω...Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Η τηλεόραση πέθανε. Κι αν δεν έχει πεθάνει ακόμα, πλησιάζει.
    Καλά για το λεγάμενο δε θα σχολιάσω κάτι γιατί απλά είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Όσο για δαύτες, αφού επέλεξαν να μην έχουν αξιοπρέπεια είναι δικό τους θέμα, όσο υπάρχει άφθονος σανός, τόσο θα υπάρχουν και σανοφάγοι να τον καταναλώνουν. Τα υπόλοιπα είναι περιττά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεωρείς αυτό το πιθήκι HB10 ? τι το ωραίο έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα βασικό θετικό για ένα γνήσιο άντρα, είναι να μπορεί να παραδέχεται όταν ο άλλος άντρας είναι ωραίος, και να μην είναι κακιασμένη ζηλιάρα σαν τις γυναίκες....

      Το παλικάρι είναι πολύ όμορφο. Φυσικά αυτά είναι και θέμα γούστου, αλλά μη λέμε μαλακίες τώρα, και ψηλός είναι και ωραίο σώμα έχει και ωραίο πρόσωπο έχει και προσεγμένος είναι. Άντρας είμαι βαρβάτο 100% αρσενικό και δεν έχω πρόβλημα να τον παινέψω, σοβαρευτείτε λίγο....

      Διαγραφή
  3. Φίλε ξενερωμένε πολύ σημασία δίνεις στα τηλεσκουπίδια. ΣΤΗΜΕΝΑ είναι όλα αυτά τα ριάλιτυ. Συμφωνώ πάντως σε όσα λες για τις ελλεηνίδες και την απαξία που δείχνουν στους "μέτριους" άντρες. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις, οι γυναίκες έχουν καλομάθει τώρα, και δε δίνουν δεκάρα για την κοινωνία και το μέλλον, μπροστά στη πιθανότητα να δέσουν κάποιον τέτοιο γαμπρό-κελεπούρι τα ρισκάρουν όλα.

    Προσωπικά αυτό που εγώ προτείνω, είναι και οι άντρες πλέον να κοιτάμε το καλύτερο και να μη χαριζόμαστε. ΟΚ, τις περισσότερες φορές δε θα μας κάτσει, γιατί και το ποσοστό των μουνάρων με προσωπικότητα δεν είναι μεγάλο στη κοινωνία, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να μπλέκεις και να πας να κάνεις οικογένεια και να δένεσαι συναισθηματικά με μια καριόλα που δε σε εκτιμά και νιώθει πως "συμβιβάστηκε" μαζί σου, ενώ ήσουν κλάσεις ανώτερος από αυτό που άξιζε. Ειδικά όταν αυτή η καριόλα είναι άνω των 30-35 (καλά για πιο πάνω δε το συζητώ, εκεί δεν αγγίζουμε καν).

    Λοιπόν φίλοι, ΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ! Κυνηγάτε κι εσείς τις πιτσιρίκες και τις όμορφες. Αφήστε τις γυναίκες άνω των 30 στο ράφι. Το ράφι κακώς θεωρείται στα 40 σήμερα, να το πάμε στα 30 ή και πιο κάτω. Αφήστε τες να πληρώσουν για τη μιζέρια που φέρνουν στη κοινωνία οι κακομαθημένες. Μη τις επιβραβεύετε με το χρόνο σας και τα λεφτά σας και τη προσοχή σας, ούτε καν το πούτσο σας. Όσο τους επιτρέπετε να μαλακίζονται και μετά να "μετανιώνουν" στα 40 και να δένουν το γάιδαρό τους, δε θα διορθωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή