Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Βρετανίδες "παντρεύονται με φαντάσματα" και μετά "τα χωρίζουν"!


20 Φεβρουαρίου 2018
Η Amanda Sparrow Large, στις αρχές του 2018, παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή με το όνομα Jack Teague, από τον 18ο αιώνα. Ο γάμος έγινε πάνω σε μια βάρκα, που έπλευσε από ακτή της Ιρλανδίας σε διεθνή ύδατα. Μπορεί και να επηρεάστηκε από το επίθετό της και το αντίστοιχο του Jack Sparrow από τους Πειρατές της Καραϊβικής, ποιος ξέρει!

Το ρομάντσο μεταξύ της Αμάντα από την Βόρεια Ιρλανδία και του πειρατή άρχισε το 2014, όταν ένιωσε την παρουσία του και τότε άρχισε να μιλάει και να γνωρίζει ο ένας τον άλλον. «Οσα περισσότερα μάθαινα γι’ αυτόν, τόσο περισσότερο μου άρεσε», είχε πει.

Στον γάμο τους, η Αμάντα κρατούσε μια μαύρη σημαία με ένα κρανίο, ενώ ο Τζακ εκπροσωπήθηκε από ένα κερί κατά την γαμήλια τελετή. Πάντως η Αμάντα είχε 5 παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Με τον σύζυγό της είχε χωρίσει πριν γνωρίσει τον πειρατή. Μη φοβάστε, δεν τον "κεράτωσε με το φάντασμα"!


10 Δεκεμβρίου 2018 - Η γυναίκα που παντρεύτηκε το φάντασμα πειρατή... χώρισε!
Ο γάμος τους δεν στέριωσε και η 46χρονη ανακοίνωσε πως ο δεσμός τους τελείωσε. «Θα σας εξηγήσω εν ευθέτω χρόνω αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την πνευματικότητα και να μην μπλέκεστε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οταν είχε πάρει την απόφαση να παντρευτεί το πνεύμα, ισχυριζόταν ότι το σεξ μαζί του είναι εξίσου εκπληκτικό όπως με έναν άνθρωπο. «Η μόνη διαφορά με την ύπαρξη σεξουαλικής σχέσης με ένα πνεύμα είναι προφανώς ότι η αίσθηση της αφής είναι πολύ βαθύτερη. Μπορείτε να αισθανθείτε το βάρος του πνεύματος, την αφή και την πίεση», είχε δηλώσει.

Η μητέρα πέντε παιδιών, που είχε κάνει ήδη έναν κανονικό γάμο, είχε υποστηρίξει ότι ποτέ δεν είχε νιώσει παρόμοια σύνδεση με αυτή που είχε με το φάντασμα.

Μπορεί το σκηνικό του γάμου να έμοιαζε ειδυλλιακό τότε, ωστόσο, η Αμάντα αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από το φάντασμα-σύζυγό της.

Πηγή

Ακύρωσε τον γάμο της με φάντασμα
Μία Αγγλίδα θεωρεί ότι είχε "σχέση με φάντασμα" και σκεφτόταν να το παντρευτεί.

Σύμφωνα με την κοπέλα, το φάντασμα συχνά παρασυρόταν από την παρέα του με αποτέλεσμα να ξενυχτάει και να πίνει. Όλα αυτά την ανάγκασαν να ακυρώσει τον γάμο.

Μια κοπέλα επρόκειτο να παντρευτεί ένα φάντασμα, αλλά τελικά ακύρωσε τον γάμο γιατί -όπως υποστήριξε- ήταν άτακτο, αφού έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών. 

Η Amethyst Realm επρόκειτο να παντρευτεί με το φάντασμα Ray αλλά τελικά το μετάνιωσε, αφού όπως είπε, ήταν εξαφανισμένο.

Η κοπέλα μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως «Τώρα, έχουμε κλείσει το γάμο. Τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι να πάμε διακοπές, δηλαδή τον περασμένο Μάιο αλλά μετά άλλαξε εντελώς». 

Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συγκρατηθεί για να μην γελάσει, ενώ η παρουσιάστρια την ρώτησε με ποιον τρόπο έχει αλλάξει το φάντασμα.

Η πρώην νύφη που θα απαντήσει: «Νομίζω ότι ίσως ένιωσε άσχημα και πως εξαφανίστηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν επέστρεφε θα έφερνε άλλα πνεύματα στο σπίτι και θα έμεναν για μέρες», είπε.

Όταν ρωτήθηκε που μπορεί να οφείλεται αυτή η ασυνήθιστη συμπεριφορά του φαντάσματος είπε πως συνέχεια ήταν σε πάρτι, κάνοντας χρήση ναρκωτικών και πίνοντας αλκοόλ.

Οπότε ήταν...ΟΙΝΟ-ΠΝΕΥΜΑ?

Χα...χα. Πυροβολημένες. Ακόμα και με φυτά είναι ικανές να παντρευτούν.

Πάντως η γκόμενα παίζει να έφαγε...GHOSTING!

Οκ, σταματάω εδώ.

11 σχόλια:

  1. Εδώ παντρεύονται δέντρα και σκύλους. Ψυχοπαθαρα γυναικεία φύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ππεπει να ερθει αυτη η μοδα και εδω στην Ελλαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι Αμερι(κ)λανιες, έρχονται με 2-3 χρόνια καθυστέρηση. Οπότε θα έρθει κι αυτό, αν και με τόσες γατομαμαμαδες και σκύλο μαμάδες να δούμε που θα τα βρούμε όλα τα φαντάσματα για να τις βολεψουμε τις κακομοίρες :p

      Διαγραφή
  3. το σεξ μαζί του είναι εξίσου εκπληκτικό όπως με έναν άνθρωπο. Η μόνη διαφορά με την ύπαρξη σεξουαλικής σχέσης με ένα πνεύμα είναι προφανώς ότι η αίσθηση της αφής είναι πολύ βαθύτερη. Μπορείτε να αισθανθείτε το βάρος του πνεύματος, την αφή και την πίεση

    μην με περάσετε για παλαβή, αλλά μου έχει συμβεί μια φορά...και ήταν έτσι ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το οτιδήποτε άλλο δημιουργήθηκε σε εκείνον τον χώρο δεν είδα και δεν το άκουσα μόνο εγώ αλλά το άκουσε αι το είδε και ενα ακόμα άτομο...το σεξ συνέβει μόνο σε μένα και το θεωρώ μοναδική εμπειρία... και κορυφαίο αχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γέλασα γιατί ακούγεται όντως περίεργο..αλλά στην πραγματικότητα συνέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν είναι εκπληκτικό όπως με εναν άνθρωπο..είναι διαφορετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή