Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

30άρα από επαρχία, είχε μόνο μία σοβαρή σχέση 6 μήνες!


Αυτή η ιστορία περιέχει lockdown!

Πιάνω κουβέντα μέσω Facebook με γκόμενα HB 7.5 από επαρχιακή πόλη που ήρθε στην Αθήνα για δουλειά, μιας και τώρα με την κρίση δεν υπάρχει τίποτα στην περιοχή της. Μαγαζιά κλειστά κτλ.

Με θαύμαζε λόγω δουλειάς και μία από τις δουλειές που κάνει είναι και αυτή. Ήρθε, εγκαταστάθηκε και μετά από λίγες μέρες κανονίσαμε ραντεβού.

Ξανθιά, 30 χρονών, με ωραίο στήθος, στο πρόσωπο καλή, με τσαχπινιά και χαμόγελο. Στέλνουμε SMS δήθεν για άσκηση (πούτσες μπλε), φορτώνω καφέδες και αναψυκτικά στο αυτοκίνητο και πηγαίνουμε παραλιακή με τις φόρμες. Είπαμε όλα τα βασικά και μπαίνουμε στο ψητό.

Ξ: Πόσο είναι η μεγαλύτερή σου σχέση;
HB 7.5: Μέχρι 6 μήνες.
Ξ: Και γιατί όχι παραπάνω; Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;
HB 7.5: Εεε...να...δεν μπορώ μωρέ όταν είμαι σε μία σχέση. Εμμ..πνίγομαι, πως να στο πω. Νιώθω ότι χάνω την ελευθερία μου. Είχα μία σχέση 6 μήνες στη σχολή, εεε, εντάξει τώρα δεν θυμαμαι για τις άλλες σχέσεις, κάπου εκεί...λίγους μήνες πάντως.

Όπως καταλαβαίνετε, παίζει η μεγαλύτερή της σχέση να ήταν 6 μήνες και οι άλλες να ήταν απλά..."σχεσούλες" να τις πω; "Σχεσουλίτσες"; Των...2-3 μηνών; Ρε 30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥΛΑΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ? ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ; (και θα φαω και 300€ πρόστιμο γιατί δεν θα φοράω φόρμα;)

Ευτυχώς όλα αυτά τα σκέφτηκα. Δεν ξέρω αν τα διάβασε στη σκέψη μου. Τέλος πάντων της είπα ότι κατά την γνώμη μου όταν έχεις μία σχέση μπορείς να "ζήσεις την ζωή σου" και της το ανέπτυξα και λίγο για να προβληματιστεί κάπως σε φάση...

Ξ: Δηλαδή στο μέλλον στόχος σου δεν είναι να κάνεις οικογένεια;
HB 7.5: Εεε, μάλλον όχι...δεν ξέρω...τι να σου πω.

(30 χρονών όλο αυτό έτσι; Και από επαρχία. Επειδή κάποιοι νομίζετε άλλα).

Ξ: Παιδιά θέλεις να αποκτήσεις;
HB 7.5: Κοίταξε...όχι να σου πω την αλήθεια. Δηλαδή να γυρνάω τώρα από την δουλειά και να έχω κι ένα παιδί στο σπίτι να νταντεύω; Δεν θα το μπορούσα.

Όπως καταλάβατε δεν έκανα ΚΑΝ κίνηση μετά από αυτό γιατί θεωρώ ότι μία γκόμενα πρέπει να έχει "γράψει χιλιόμετρα" στη ζωή της στις σχέσεις. Δεν θα της αλλάξω εγώ το (σάπιο) μυαλό σε αυτή την ηλικία. Ήρθε στην πρωτεύουσα, ε ας βγαίνει να παρτάρει. Και με τόσα χρόνια που έχω χάσει από την ζωή μου χωρίς σχεσούλα, το γύρισα στο friendzone μπας και γνωρίσω καμία φίλη της. Λέει έχει δύο φίλες στην Αθήνα. Μπορεί αυτές να έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι τους. 

Εγώ ούτε καν κίνηση έκανα πάντως. Το Qualify που της έκανα απέτυχε παταγωδώς.

3 σχόλια:

  1. κλασικη περιπτωση επαρχιωτοπουλας που φευγει απο την μπαναλ επαρχια για Αθηνα.Με τις ευλογιες της μαμας και του μπαμπα.Και αν δεν φτανουν τα λεφτα που μπορει να βγαλει στην αθηνα στην καφετερια ή στο μπαρ ή πωλητρια ή super-market θα στειλει ο μπαμπας λεφτα ή ο παππους και η γιαγια απο το χωριο μαζι με το καλαθι με τα φαγωσιμα.Οσες εχουν πτυχιο δεν ξαναγυριζουν στην επαρχια μετα την σχολη.Στην Αθηνα θα γαμιεται εδω και εκει ,στα καλα παιδια θα ριχνει χιλοπιτες μεχρι τα 40-42 που θα ψαξει να βρει το κοροιδο Αθηναιο με χρηματα να παντρευτει.Μπορει ομως ακομα να το παιζει απιαστο ονειρο.Γιατι να κατσει στην επαρχια???Να εχει το κουτσομπολιο,να παντρευτει ενα χωριατοπαιδο αγροτη ματσωμενο??Αλλο ειναι να ερχεσαι στο χωριο πρωτευουσιανα για καφε το σαββατοκυριακο και ας παιζει λορδα στην κοιλια.Ολες οι δουλειες στην Αθηνα ειναι.Γιατι στην επαρχια δεν εχουν δουλειες???Τα αγροτικα που τα κανουν πλεον οι αλβανοι και οι πακιστανοι....Τεραστιες περιουσιες εγκαταλελειμενες,μαγαζια που αλλαξαν χερια γιατι εφυγαν τα παιδια για την Αθηνα.Μενω σε χωριο ,αγροτικο πολυ πλουσιο ,που το 1974 ηταν προτυπο για τους Ναυλιωτες και Αργειτες και σημερα πλειοψηφια ειναι οι πακιστανοι.Οι αλβανοι ειναι τα νεα αφεντηκα.Ο ελληνικος πληθυσμος λιγοτερο απο 40% γερους και γριες ,λιγοι νεοι αντρες ελληνες ΟΛΟΙ ανυπαντροι και 6 γεροντοκορες 45+ αγαμητες στο ραφι απο το πολυ διαλεγμα στα προηγουμενα χρονια.Για το δημογραφικο της Ελλαδας.....αυτο θα λυθει σιγουρα απο το αλβανικο και μουσουλμανικο καυλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται αυτό. Οι άντρες είναι η αιτία και οι γυναίκες το αποτέλεσμα. Όταν η πλειοψηφία είναι μπονομπο μπεταδες.

      Διαγραφή
  2. O Unknown ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ της Ελλάδας στις σχέσεις σε ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!
    ΕΥΓΕ! Μπήκε η χρονιά με το καυλί όρθιο όπως πάντα. Τέτοια να βλέπω! Και σας έχω κι άλλες περιπτωσάρες σύντομα.
    Έχει πέσει το ράφι σύννεφο. Κάθε φέτος και χειρότερα οι ξενέρωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή