Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Πως θα βρεις γυναίκα στο Facebook Dating

Επιτέλους ήρθε η εφαρμογή για να ΓΑΜΗΣΕΙ όλα τα ψευτο-applications!

Πριν από λίγους μήνες το Facebook Dating ήρθε και στην Ελλάδα και επιτέλους έχουμε άλλο ένα dating app, πράγμα υπερπολύτιμο γιατί είμαστε σε καραντίνα. Το ανοίγετε μόνο από το Facebook app του κινητού, από το πάνω μέρος που έχει μία καρδούλα. Δεν ανοίγει από PC, τουλάχιστον από όσο έχω δει.

Το Facebook Dating είναι καλύτερο από το Tinder και το Badoo για να βρεις κάποια και να κάνεις κάτι πιο σοβαρό και ίσως στα ίδια επίπεδα με το Badoo στο θέμα του να τον βρέξεις. Στο Badoo θα δεις εντελώς άγνωστες οπότε αν θέλουν κάτι εύκαιρο πας πιο εύκολα, ενώ στο Facebook Dating αν έχετε κοινούς φίλους με ανοιχτά προφίλ...το ψιλοσκέφτονται. Πάντως εγώ που προτιμώ κάτι σοβαρό, προτείνω Facebook Dating. 

Να σημειώσω ότι το άρθρο αυτό δεν είναι χορηγούμενο. Δεν γουστάρω καν το Facebook αφού μία φορά πριν χρόνια που είχα φτιάξει λογαριασμό για το Blog τον έκλεισαν μέσα σε 3 μήνες. Απλά το Facebook Dating παίζει να είναι το μόνο σωστό πράγμα που έχουν φτιάξει οι μαλάκες σε 15 χρόνια ζωής.

Άπειρα likes και Super likes
Η εφαρμογή έχει άπειρα likes και 3 Super likes κάθε μέρα. Αακόμα και το απλό like εμφανίζεται σε μία καρτέλα στο προφίλ της άλλης που δείχνει ποιοι την γουστάρουν, άρα αυτό είναι πολύ καλό (γίνεται και στο Badoo αλλά όχι στο Tinder).

Στο Facebook Dating το κινητό δεν σας αφήνει να τραβήξετε φωτογραφία για λόγους προσωπικών δεδομένων. Επίσης μπορείτε να βρείτε με πουστιά απευθείας όποια θέλετε, αρκεί να έχετε κοινούς φίλους. Απλά την ψάχνετε με το μικρό της όνομα στο προφίλ του φίλου σας και χλααατς.

Στο chat εμφανίζεται η ώρα που στέλνετε μήνυμα (ενώ στο Badoo, όχι οπότε και μετά τα μεσάνυκτα να στείλεις άμα η άλλη είναι online στ'@@ σου δεν φαινεσαι απελπισμένος). Επίσης νομίζω σου επιτρέπει να έχεις επιλογές Secret Crush, δηλαδή μια λίστα μέχρι 9 άτομα φίλες σου στο Facebook και άμα σε βάλουν κι αυτές στη δικιά τους λίστα, τότε σας έρχεται ειδοποίηση και στους δύο ότι γουστάρετε ο ένας τον άλλο. Και προσθέτετε ένα άτομο κάθε 24 ώρες.

Φίλτρα
Υπάρχουν φίλτρα για να βάλετε την ακριβή απόσταση με διαφορά ανά 10χλμ. και επίσης μπορείτε να βάλετε ύψος, γλώσσες, μόρφωση και αν έχει παιδιά. Και έχει και επιλογή να εμφανίζει και άτομα λίγο πιο έξω από τις προτιμήσεις σας ή την απόστασή σας.

Τέλος νομίζω ότι επειδή στο Tinder και στο Badoo έχει πολλά ψεύτικα προφίλ, είτε από τις ίδιες τις εφαρμογές, είτε κάτι gold diggers, είτε τανεςπού οι οποίες θέλουν πελάτες, στο Facebook Dating θα έχετε σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σαν να μπορείς να δεις ποια άτομα στο Facebook είναι πραγματικά ελεύθερα οπότε από κάθε άποψη γαμάει και δέρνει.

Προς το παρόν με τα σημερινά δεδομένα, βάζω πρώτο το Facebook Dating, μετά το Badoo και μετά το Tinder, το οποίο είναι ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Από το Tinder σε μία δεκαετία είχα γαμήσει μία Ινδή και μία Κινέζα επειδή βρήκα το Instagram τους και μετά τις έκανα add στο Facebook. Μόνο έτσι. Ελληνίδα ποτέ, μόνο μία φίλη έχω βγάλει από εκεί γιατί απλά δεν βλεπόταν. Εδώ και 3 χρόνια μηδέν. Ένας φίλος του Blog πληρώνει κάθε μήνα συνδρομή και έχει γαμηθεί στα Super Likes αλλά τίποτα, μηδέν. Να πάνε να γαμηθούνε λοιπόν.

Την άλλη Δευτέρα σας έχω και την πρώτη ιστορία από το Facebook Dating που μπορεί να σας θυμίσει κάτι που σας έχει ήδη συμβεί.

1 σχόλιο: