Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Value: Ο λόγος που οι ξενέρωτες γυναίκες οδηγούν τις σχέσεις στο χάος!



Το lifestyle και ο καταναλωτισμός τα γάμησαν όλα.

Σε συνέχεια του άρθρου της προηγούμενης εβδομάδας, σήμερα θα δώσουμε επιτέλους μία απάντηση του γιατί όλες αυτές οι ξενέρωτες γυναίκες έχουν γαμήσει τελείως την έννοια της σχέσης.

Υπενθυμίζω το πόρισμα επιλογής ξενέρωτων γυναικών:
"Μπορούμε να απορρίπτουμε διαρκώς ή να "παγώνουμε" τις προτάσεις των ανδρών μέχρι να βρούμε το τέλειο 10άρι".

Ποιο είναι λοιπόν το πόρισμα των ξενέρωτων γυναικών; Σκέφτονται ότι θα χάσουν χρόνο με έναν μέτριο ή καλό ή πολύ καλό και αν θέλουν το τέλειο τότε στο ενδιάμεσο αυτό το καλύτερο μπορεί να έχει χαθεί. Την κατάληξη την ξέρουμε όλοι μας. Το τέλειο δεν θα έρθει ποτέ. Οκ και εγώ θεωρώ τέλεια μια γυναίκα 10άρι, όπως η Megan Fox ή μια τουρίστρια 10άρι σαν την Megan Fox που έχασα μέσα από τα χέρια μου γιατί θεώρησα ότι δεν θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνω μόνος μέχρι να μου κάτσει μία που θα είναι 10άρι. Μπορεί αυτή που να γνωρίσω να είναι 9άρι ή και 8,5άρι, μπορεί να μην ξέρει να μαγειρεύει, μπορεί να τρώει κυρίως με τα χέρια ή να μην έχει καλό γούστο στο ντύσιμο. Ξέρω όμως ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Θέλω να είμαι κάποια που να είναι μετριόφρων, όμορφη, ευγενική και να ξέρει να αγαπάει και όχι κάποια που θα την μονστράρω στα social media.

Οι περισσότερες γυναίκες όμως είναι ξενέρωτες και θέλουν τον τέλειο, τον γαμάτο και μένουν αγάμητες για χρόνια. Ακόμα και οι άντρες μοντέλα-10άρια, όσοι είναι φέτες, με τα tattoo, όσοι έχουν status με δουλειά όπου γνωρίζεις πολλές γυναίκες, αυτοί γαμάνε κάθε βράδυ και άλλη και στη θέση τους μένουν δεκάδες έως εκατοντάδες άντρες αγάμητοι και οι χαζογκόμενες νιώθουν ότι ικανοποιήθηκαν για τον μήνα που πέρασε (μην σας πω και τον χρόνο που πέρασε), προς συνέχεια αναζήτησης του μόνιμου γκόμενου.

Γιατί γίνονται όλα αυτά την στιγμή μάλιστα που οι κάρχιες μας λένε ότι δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση όσο εμείς; Δηλαδή δίνουν σημασία στο status και τα φράγκα και μας κατηγορούν κιόλας ότι δίνουμε σημασία μόνο στην εμφάνιση έτσι για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια!

Γιατί πλέον ζούμε στην εποχή του lifestyle και του status. Δεν έχει σημασία αν αυτός που θα βρεις θα είναι ο ιδανικός για σένα. Αυτό που έχει σημασία είναι:
- Να τα έχεις με τον άνδρα 10άρι για να ξέρουν όλες οι φίλες σου στο Facebook και στο Instagram ότι πήρες τον καλύτερο άνδρα 10άρι.
- Να τα έχεις με τον άνδρα με το καλύτερο status για να ξέρουν όλες οι φίλες σου στο Facebook και στο Instagram ότι είσαι μαζί του και κυρίως όσες άλλες μπαίνουν στο μέρος που δουλεύει και τον γνωρίζουν να βλέπουν ότι είσαι εσύ η "τυχερή" (παπάρια, το ελαφάκι είσαι) που είσαι μαζί του.
- Να τα έχεις με τον πλούσιο άνδρα για να ξέρουν όλες οι φίλες σου στο Facebook και στο Instagram ότι πήγες ταξίδια στη Χαβάη, στης Μαλδίβες, ότι έκανες βόλτες με το κότερο στη Μύκονο και άνοιξες Belvedere, ότι πήρες νέα γούνα και νέο iPhone, γιατί "ο δικός σου σε προσέχει" (εσένα κι άλλες 10 ταυτόχρονα).

Άρα λοιπόν πως ακριβώς θα τα βρούνε τα δύο φύλα όταν εμείς ψάχνουμε πως θα βρούμε την ιδανική γυναίκα που να μας ταιριάζει σε όλα και αυτές ψάχνουν το πως θα πουλήσουν μούρη σε όλες (τις φίλες), θεωρώντας ότι είναι πιο σημαντικό να κερδίσουν πανελλήνια αναγνώριση για τον γκόμενό τους από το να έχουν μία ουσιαστική σχέση γεμάτη αγάπη;

Από το σημερινό άρθρο θέλω να γίνει ξεκάθαρα κατανοητό ότι αρχίζω να διαχωρίζω την θέση μου σε αυτό το blog τόσο από τους PUA, όσο και από τους MGTOW. Ακολουθείτε λάθος μονοπάτια κύριοι γιατί το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι. Το πηγαίνω ένα βήμα παραπάνω λοιπόν και το λέω ξεκάθαρα.

Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στο Value. 

Να σημειώσω σε αυτό ότι όταν οι περισσότερες γυναίκες θέλουν Value, είναι μία κατηγορία από μόνες τους. Μία ξεχωριστή ίσως κατηγορία από τις φεμινίστριες (που δεν θέλουν τους άντρες γενικώς, διακατέχονται από μισανδρισμό και θέλουν να δημιουργήσουν μόνες τους το value), αλλά σε κάθε περίπτωση συγγενική. Συλλέγουν ωστόσο στοιχεία και από αυτές, ενώ κάποιες παίζουν μπάλα και στις δύο κατηγορίες. Δηλαδή αμφιταλαντεύονται.


Όλες αυτές οι κάρχιες οι οποίες σας έριξαν χυλόπιτα ενώ ήταν ελεύθερες και ενώ είναι εδώ και χρόνια ελεύθερες, το έκαναν γιατί αυτό που ήθελαν είναι το μέγιστο Value.
- Για να μπορούν να έχουν τον τέλειο γκόμενο που παίρνει σε όλα 10/10 και να ζηλεύουν όλες.
- Γιατί η ζήλια είναι αυτή που τις κατέστρεψε, τόσο ενάντια στις άλλες γυναίκες, όσο και απέναντι στους άντρες κάνοντάς τις φεμινίστριες όταν οι SJW δεν έχουν τίποτα πλέον για να διαμαρτύρονται αφού βλέπουν φαντάσματα.
- Γιατί θέλουν μέσω της ζήλιας τους να γίνουν το Νο.1 στην παρέα τους, στο χωριό τους ή στην πόλη τους. Για να τις ζηλεύουν όλες χωρίς φυσικά να τους ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις και οι χαρακτηρισμοί ("sugar girl", "κερατωμένη" κτλ).
- Γιατί όταν άλλωστε είσαι ελεύθερη τότε η μετοχή σου είναι πιο ψηλά από μια δεσμευμένη, άρα το value σου συνεχίζει να ανεβαίνει! Ενώ αν είσαι με κάποιον για καιρό τότε "η μετοχή σου θα είναι πεσμένη" και μάλιστα μπορεί οι περισσότεροι να μην μάθουν πότε χώρισες, να σταματήσουν να σε φλερτάρουν και να σταματήσεις να παίρνεις επιβεβαίωση.

Άρα λοιπόν για να το πω απλά, σας καλώ μέσω αυτού του blog να δημιουργήσουμε ένα δικό μας κίνημα κατά αυτού του τρόπου σκέψης. Κατά του value, κατά του lifestyle, κατά του υπερκαταναλωτισμού. Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι το value, ούτε το αν θα αγοράσουν νέο αυτοκίνητο, νέο κινητό. Ότι αυτό που έχει σημασία είναι στα 35 και στα 40 τους να έχουν πλέον βρει με ποιον θα συνεχίσουν το υπόλοιπο της ζωής τους γιατί δεν το κάνουν τότε θα βρεθούν μόνες, χωρίς σύντροφο, χωρίς παιδιά, χωρίς σεξ, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Θα γεράσουν ολομόναχες. Και μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο ίσως αφυπνιστούν. Γιατί το να περάσουν μια μίζερη και σιχαμένη ζωή ολομόναχες, με παρέα ίσως μόνο σκόρπιες φίλες που έμειναν επίσης γεροντοκόρες, είναι κάτι σαν ζωντανή κόλαση ενώ βρίσκεσαι εν ζωή. Το να καταλάβεις ότι από εκεί που η μετοχή σου κόστιζε μια περιουσία τώρα έχεις χρεωκοπήσει και δεν την αγοράζει κανένας.


Το αν θα ονομάσουμε το κίνημα Anti-Value ή Anti-Lifestyle ή κάπως πιο απλά, π.χ. Κ.Τ.Ξ. (Κατά Των Ξενέρωτων) ή Α.Ξ. (Αντί-Ξενέρωτων) το βρίσκουμε στην πορεία. Το θέμα είναι να εντοπίσουμε και να συμφωνήσουμε ότι το Value και όλες οι υποκατηγορίες τους είναι η ρίζα του προβλήματος.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ από την μία ο άνδρας παρέμεινε σχεδόν ίδιος, δηλαδή από την εποχή των σπηλαίων κυνηγός που αναγκάστηκε να γίνει..."θήραμα" γιατί η σημερινή κοινωνία τον περιορίζει και δεν του επιτρέπει να ορμήξει εύκολα σε μια γυναίκα, αλλά αντίθετα η γυναίκα "τον βάζει στη θέση του και τον απορρίπτει ή του βάζει οικονομικούς όρους", από την άλλη η γυναίκα εξελίχθηκε και από εκεί που ήταν συναισθηματική για να μπορεί να γίνει μελλοντικά και στοργική (από την εποχή που μεγάλωνε τα παιδιά της στις σπηλιές και στις καλύβες) τώρα το συναίσθημα αυτό ήταν τόσο ικανό ώστε να γαμήσει τελείως την όποια λογική (δεν) έχει μέσα της και να την φέρει σε αυτή την θέση.

Ο Τιτανικός πάντως οδηγείται ολοταχώς στα βράχια αν δεν του αλλάξουμε άμεσα πορεία.

3 σχόλια:

  1. Για να μαθαίνεις... Οι περισσότερες γυναίκες που είναι "ξενερωτες" και δεν κανουν κατι συμβαίνει για 2 βασικούς λόγους: 1. Φοβούνται μην πληγωθούν γιατι έχουν ενδεχομένως πληγωθεί πολυ στο παρελθον, 2. Φοβούνται τους ψυχάκηδες γιατι είχαν κινδυνέψει ή ζοριστεί στο παρελθον απο κάποιον ψυχάκια και (3. το βαζω σε παρενθεση γιατι ειναι περισσότερο επιπτωση των παραπανω) εχουν πολλά ψυχολογικά ως επίπτωση αυτων των φοβων. Γενικα, εγω θα συμπληρωνα στο ξενέρωτες το φοβισμένες. Αρκετες (ενα 40%) ειναι χεσμένες απο τον φόβο... και δυστυχώς σε αυτό συμβαλεις κι εσυ εμμεσα με τις καγκουριες και αυτά που γράφεις. Τα αλλα περι value, συγγνωμη αλλα ειναι παπάτζες... ισχύουν για εναν σχετικα μικρό αριθμό γυναικών (ενα 10-15%). Γενικά όποιος θελει να παει σοβαρά βρισκει (ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ για σοβαρα, βγάλε αγγελία οτι θες να συζήσεις και θα γινεις sold out αμεσα, οχι μονο εσυ το 90% των αντρων που θα το μοστράρουν αυτό). Αλλα είπαμε εσυ θες να πηδάς μονο, κατα τα αλλα φταινει οι γυναικες που παιρνουν μυρωδια τα σαλια σου... Γενικα αυτα που λες δεν ισχύουν παρα μόνο εν μέρη αλλα ακόμη κι έτσι η εικόνα που δινεις ειναι λανθασμένη... Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελιά , από τα ελληνικά που γράφεις φαίνεται ή ότι είσαι πιτσιρικα (άρα πιθανότατα ότι γνωρίζεις από τη ζωή είναι μέσω κοινωνικών δικτύων και δεν έχεις ακόμα σημαντικές εμπειρίες για αυτό αναφέρεσαι στις εμπειρίες τρίτων) ή ότι το επίπεδο μόρφωσης που έχεις είναι για κλάματα .
      Όπως και να έχει αυτά που γράφεις είναι αντιφατικα αλλά ενδεικτικά της πνευματικής συγχυσης που σας διακατεχει μαζικά .
      Από τη μια λες ότι οι γυναίκες δεν βγαίνουν με άνδρες γιατί φοβούνται τους "ψυχακηδες" και από την άλλη υποστηριζεις ότι μια αγγελία για συγκατοικηση από έναν άγνωστο θα έκανε θραύση ανάμεσα στο γυναικείο πληθυσμό και μάλιστα σε εκείνες που αντιμετωπίζουν μια σχέση "σοβαρά".
      Οι παλιοί το έλεγαν "σπιτωμα " αυτό. Εμείς οι νεότεροι το ονομάζουμε αναζήτηση χορηγού .
      Όπως και να χει να πας να κοιταχτεις. Εσύ και οι ομοιδεατισσες σου !
      Φιλικά
      (ένας επαγγελματίας ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργος).

      Διαγραφή
  2. Ποιες σχέσεις ρε ξενερωμένε. Δε θέλουν γκόμενο αλλά κουτάβι, υποτακτικό που θα υπακούει τυφλά και θα την αποθεώνει με αντάλλαγμα την χιλιομεταχειρισμένη τρύπα της. Αυτός που έχει αυτοπεποίθηση κυνηγά την επιτυχία κι όχι όποια γκόμενα κινείται και είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα βγει χαμένος στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή