Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ελληνίδα έγινε αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Μιλάμε για ΤΗΝ gold digger μουνάρα!

Η παρακάτω κοπελιά λέγεται Κυριακή, έχει τελειώσει φιλοσοφική και έγινε αεροσυνοδός στην Emirates. Στη συνέχεια έγινε αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Το έψαξε γιατί έστειλε ένα σκασμό βιογραφικά σε ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες. Ήθελε το κάτι παραπάνω η κοπέλα.

Εννοείται παιδιά..."ιδανική κοπέλα για σχέση", έτσι; Όλη μέρα στο παλάτι του Σεϊχη! Χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο...δεν θα την δείτε ποτέ! Ποια σχέση; Καριέρα. Εκεί που πρέπει.

Θυμίζει λίγο Κατερίνα Μουτσάτσου, αλλά σε ακόμα πιο όμορφο. Τέλος πάντων και αυτή κυρίες και κύριοι είναι η ναραμού της ημέρας την ζωή της οποίας θα ήθελαν οι περισσότερες γκόμενες σήμερα αν τις ρωτούσατε! 

Ποια οικογένεια; Στα τέτοια τους.

40 σχόλια:

  1. Βρε δε λέτε και καλύτερα; Ως άντρας βλέποντας ξεκάθαρα τη γυναικεία φύση επιβάλλεται να προσπαθείς να γλιτώσεις να μη κάνεις οικογένεια. Από τη στιγμή που κάνεις παιδιά παραδίδεις τον εαυτό σου στο σύστημα για αφαίμαξη οικονομική και ψυχολογική. Απλά γουστάρεις ΄να ρισκάρεις με την ιδέα "american dream" με τον μονόκερο ασχέτως αν ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

    Θες να αφήσεις απογόνους; Υπάρχει λύση!
    1. Πας σε ξενη χωρα, το παιζεις στείρος
    2. γαμας μερικες γκομενες ( 9αρια ) κανα μηνα όχι σαβουρες
    3. και τα λεμε
    Όπως αντίστοιχα κάνουν κι αυτές δηλαδή λέγοντας γελοίες δικαιολογίες ότι " έσπασε η προφύλαξη ", " δεν δούλεψε το χάπι ", " έτυχε ", " δε ξέρω "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θέλουν όλες αυτή την ζωή, δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όλο σύστημα βασίζεται στις καύλες των αντρών και για να έχει κέρδος, φροντίζει να δίνει στις γυναίκες ελευθερία μέγιστη και προνόμια. Όλα είναι προσχεδιασμένα ώστε να ξοδεύεις χρήμα για τις γυναίκες και να μένεις πάλι με το πουλί στο χέρι. Η να πηδάς μία πατσόλα στο τόσο, ωστε ο μέσος μαλάκας να πιστεύει ότι θα βρει τον μονόκερο του κάποια στιγμή, αρκεί να ξοδεύει αρκετά χρήματα και να υποστηρίζει τις γυναίκες αν θέλει να διαιωνίσει τα γονίδια του.

      Διαγραφή
    2. κοίτα..θεωρώ οτι αρχικά όταν βλέπει το βίντεο αυτό μια γυναίκα λέει...α όχι εγώ δεν θα το έκανα θέλω προσωπική ζωή..μετά το σκέφτεται και λέει, είναι να χάνω τέτοιες δουλειές? όχι σκέφτεται....ξανασκέφτεται μετά και λέει, όμως χωρίς προσωπική ζωή τι είναι ο άνθρωπος? μηδέν...οπότε καταλήγουν οι περισσότερες πιστεύω να απορρίπτουν τέτοιου είδους δουλειές..ή αν την έπαθαν κάποια στιγμή και επέλεξαν κάποια εργασία που τους έφαγε όλο τον προσωπικό χρόνο, σίγουρα το έχουν μετανιώσει...καμιά φορά δεν εκτιμάς καλά τις καταστάσεις και το καταλαβαίνεις μετά...πχ αυτή η γυναίκα, πιστεύεις οτι δεν θα το μετανιώσει μετά? το σίγουρο είναι ναι

      Διαγραφή
    3. όταν σου συμβαίνει δεν το καταλαβαίνεις τελικά...όταν καταλάβεις τι άφησες πίσω σου, αν άφησες .............σαν να έφαγα χαστούκι νιώθω αυτή την στιγμή..μπράβο για την δημοσίευση

      ήταν καλή η δημοσίευση σου....με έκανε να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα..

      Διαγραφή
    4. όμως πέρα απο αυτά που με έκανε να συνειδητοποιήσω θα παραμείνω στο οτι οι άντρες δεν είστε ευθύς...κάνετε οτι κυνηγάτε κάποια και κυνηγάτε 100 συγχρόνως...αυτή είναι η εποχή...δεν έχω συναντήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ άντρα που επέμεινε στα αρχικά του θέλω, πάντα με το που δείξει κάποια άλλη ενδιαφέρον δεν χάνετε ευκαιρία....γιατί το θεωρείτε ευκαιρία να κάνετε σεξ, κανείς δεν επενδύει πραγματικά στο άλλο..άρα είμαστε σε μια εποχή που κανένας δεν ενδιαφέρετε πέρα απο αυτό..έχουν χαθεί οι αξίες και τα αληθινά θέλω...έχουν γίνει όλα "ανάγκες" και "ορέξεις" και μόνο σαν αντικείμενο βλέπει ο ενας τον άλλο..κατα την γνώμη μου καλύτερα να μένει κάποια χωρίς σχέση και χωρίς σεξ παρά να χοροπηδάει απο μόνη της στον κάδο σκουπιδιών...αυτό είχα να πω και συγνώμη για τα πολλά σχόλια αλλά με απασχόλησε η δημοσίευση

      Διαγραφή
    5. Plot twist: Είσαι εσύ στο βίντεο! Χαχα. Αυτό θα είχε πλάκα!
      Καλώς ήρθες στην παρέα. Οι άντρες κυνηγάμε 100 όταν είμαστε ελεύθεροι, όπως εσείς αντίστοιχα μιλάτε με 200 ταυτόχρονα που σας φλερτάρουν αλλά στο τέλος θα περάσουν πολλοί μήνες μέχρι να κάνετε (επιτέλους) κάτι. Οπότε έτσι τεχνητά μειώνετε την ζήτηση από την μεριά σας και αυξάνεται η προσφορά.
      Άρα ξέρεις πολλούς μαλάκες που θα φλερτάρουν στο chat μόνο με μία κάθε περίοδο περιμένοντας να απαντήσει? Θα πρέπει να είναι πολύ βλάκας κάποιος για να το κάνει.
      Τώρα αν κάποιος τα φτιάξει με μία και μετά πάει να πηδήξει άλλη, ναι, είναι μαλάκας. Σκέψου όμως ότι αυτός που έχει την ευχέρεια θα είναι είτε λεφτάς, είτε διάσημος, είτε HB10. Γιατί κυνηγάτε αυτόν και όχι τον HB 7-8.5 με μια απλή δουλειά ας πούμε, όπως κάνουμε εμείς?

      Τέλος, αν πιστεύεις ότι θα δεχτεί μαλάκας σχέση χωρίς σεξ τότε γελιέσαι, εκτός κι αν είναι ανίκανος/ανοργασμικός.

      Διαγραφή
    6. καλώς σας βρήκα, δεν είμαι εγώ αυτή στο βίντεο, αν ήμουν αυτή τώρα θα ήμουν σε μια πισίνα να κάνω μακροβούτια αχαχ ..γίνεται σχέση και χωρίς σεξ, όταν υπάρχει εγκεφαλική επαφή..δηλαδή, έχεις δει σε κάτι ταινίες που αναβοσβήνει ενα λαμπάκι πάνω απο το κεφάλι του πρωταγωνιστή όταν πχ κοιτάει την απέναντι? να, αυτό είναι εγκεφαλική επαφή, αλλά πρέπει να αναβοσβήνει και το λαμπάκι της απέναντι, αλλιώς δεν υπάρχει εγκεφαλική επαφή...και όλο αυτό, χωρίς σεξ...και όμως, αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή...γιατί όταν υπάρχει αυτό το λαμπάκι που αναβοσβήνει πάνω απο τα κεφάλια του ζευγαριού, το σεξ έρχεται δευτερεύον...κάπως έτσι μόνο, μπορω να εξηγήσω και την δική μου σχέση..κάποιο άλλο συμπέρασμα, δεν μπορώ να βγάλω :))
      και δεν κοιτάμε όλες τι δουλειά κάνει ο άλλος

      Διαγραφή
    7. είναι αυτό που λένε "μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν τον βλέπω" αχαχ

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. δεν θα είχε πλάκα γιατί μια τέτοια δουλειά δεν θα ήταν η επιλογή μου

      Διαγραφή
    10. όσο γι' αυτό "Τέλος, αν πιστεύεις ότι θα δεχτεί μαλάκας σχέση χωρίς σεξ τότε γελιέσαι, εκτός κι αν είναι ανίκανος/ανοργασμικός." ..αρκεί να έχει κάνει πρόταση για σεξ μέσω ενος καφέ, μιας βόλτας...κάτι..αν δεν έχει κάνει πρόταση ναι, δεν υφίστατο σχέση..αλλά δεν θεωρώ κάποιον μαλάκα/ανίκανο/ανοργασμικό αν δεν κάνει πρόταση..αν δεν κάνει πρόταση εις βάθος μέσα του δεν θέλει καν σχέση

      Διαγραφή
  3. @Roz_podilato, δεν ξερεις ποσο συμφωνω με αυτο το σχολιο σου!!! ποιο ειναι το προβλημα ομως; οτι δεν το βγαζουν προς τα εξω!!! (το οτι δεν συμφωνουν) θα μου πεις "ψαξε βρες καποια που να το βγαζει"! θα σου πω τι ποσοστο ειναι διαθεσιμο-ελευθερο και, τι ποσοστο απο τις ελευθερες θα κατσουν να γνωριστουν. Να γνωριστουν σου λεω οχι κατι αλλο, φαινεται οτι ειναι μια εξαιρεση σε εναν κανονα που θελει τις γυναικες να ειναι στη πιο αντικοινωνικη τους εποχη απο ποτε. Και τους αντρες, (αυτους που λεμε οτι ανικουν στα μαλακ ----εεεεμ συγγνωμη στα καλα παιδια θελω να πω), να εχουν συμβιβαστει οτι τα πραγματα δεν προκειται να αλλαξουν. Βρες μου τη λυση σε αυτο τον γριφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ώπα παιδιά αχαχ δεν είχα δει το βίντεο..οκ είναι μια γυναίκα που κυνήγησε την δουλειά της και ποιος μπορεί να πει οτι δεν βρήκε μια καλή δουλειά? ναι, όλες θα θέλαμε μια τέτοια δουλειά, τι να λέμε τώρα..όσο για τις σχέσεις, τα συνδυάζεις αυτά...γιατί? δεν μπορεί να έχει μια σχέση η συγκεκριμένη? όλα συνδυάζονται αν το θέλεις πραγματικά..η απάντηση στον γριφο είναι οτι καμιά γυναίκα δεν θέλει να γνωριστεί με κανέναν άντρα που δεν είναι ευθύς, δηλ. να σου πει τα πράγματα με το όνομα τους και όχι να σε παιδεύει να καταλάβεις μόνη σου, να πει αυτό έτσι αυτό αλλιώς κι αμα γουστάρεις προχώρα....αμα μου βρείτε εναν που το κάνει αυτό, εγώ θα απορήσω..όλοι αλλιώς τα λένε και άλλα συναντάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε καταντήσει σαν τον τυφλό Τειρεσία όλες μας...θα αναβοσβήνει στο τέλος, μια ταμπέλα να, πάνω απο το κεφάλι μας που λέει 'εδώ ΜΆΝΤΗς" ..ε γίνατε κουραστικοί οι άντρες

      Διαγραφή
    2. τελικά δεν θα θέλαμε όλες μια τέτοια δουλειά,,ειδικά εγώ

      Διαγραφή
  5. καμία δεν θέλει ενα πέφτουλα δίπλα της, ενα ξελιγωμένο...αυτές που θέλουν τέτοιους είναι στα τσατ και στα δίκτια που δείχνεις εδώ κατα καιρούς και βγαίνουν και γνωρίζονται και μιλάνε και απο όλα, οπότε αυτές ναι δεν νοιάζονται αν είναι ο άλλος πέφτουλας ή ξελογωμένος γιατί είναι και αυτές μια απο τα ίδια..οπότε δεν νομίζω οτι έχετε θέμα στο να γνωρίσετε κάποια..αν είναι μόνο αυτό το θέμα σας, γεμάτα τα δίκτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο chat με πόσους μιλάς αυτή την περίοδο και με πόσους βγαίνεις? Εγώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που είμαι μόνος μου έχω για fuck buddy μία ξένη που το κάνουμε κάθε 2 εβδμάδες, δεν τα φτιάξαμε γιατί και δεν είναι εμφανίσιμη και έχει θέμα συμπεριφοράς (πίνει, τρώει παραπάνω απ' ότι πρέπει ή κάνει κάτι άκομψα σχόλια), ξέρω ότι θα φύγει εξωτερικό σε κάνα χρόνο και από εκεί και πέρα παίζει το εξής.

      Έχω βγει κάπου 12 πρώτα ραντεβού, τις 3 τις απέρριψα, με τις 2 δεν ταιριάζαμε, οι άλλες 7 θα μου έριξαν άκυρο και μετά τις βλέπω στο Tinder ή το Badoo ή το Facebook Dating ακόμα και σήμερα. Επίσης έχω άλλες 20 που στο μήνυμα που τους πρότεινα πρώτο ραντεβού εξαφανίστηκαν και άλλες εκατοντάδες (κυριολεκτικά) που σε κάποια φάση με άφησαν στο διαβάστηκε. Πες μου τώρα, αν έδινα σημασία μόνο σε μία κάθε φορά, θα είχα βγει 1-2 ραντεβού. Μας περνάτε για μαλάκες όταν δεν ξέρετε τι θέλετε? Φιλικά πάντα.

      ΌΤΑΝ θα ξεκινήσουμε κάτι με κάποια ΤΟΤΕ θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις υπόλοιπες. Όσο είμαστε ελεύθεροι όλοι και όλες κάνουμε ότι θέλουμε! Παγκοσμίως αυτό, δεν είμαστε σε Αραβικές χώρες.


      Οι άντρες κυνηγάμε 100 όταν είμαστε ελεύθεροι, όπως εσείς αντίστοιχα μιλάτε με 200 ταυτόχρονα που σας φλερτάρουν αλλά στο τέλος θα περάσουν πολλοί μήνες μέχρι να κάνετε (επιτέλους) κάτι. Οπότε έτσι τεχνητά μειώνετε την ζήτηση από την μεριά σας και αυξάνεται η προσφορά.
      Άρα ξέρεις πολλούς μαλάκες που θα φλερτάρουν στο chat μόνο με μία κάθε περίοδο περιμένοντας να απαντήσει? Θα πρέπει να είναι πολύ βλάκας κάποιος για να το κάνει.

      Διαγραφή
    2. πρέπει να είμαι η μόνη που δεν μιλάω σε chat και γενικώς δεν έχω ασχοληθεί με tinder κτλ που γράφεις..δεν βγαίνω με κανέναν γιατί θέλω εναν και είμαι εκεί...εγκεφαλικά, σωματικά κτλ προς το παρών είμαστε στο εγκεφαλικό κομμάτι..αυτός δεν ξέρω τι κάνει, λογικά αυτό που λες...

      Διαγραφή
    3. ούτε δέχομαι φλερτ απο 100, ούτε φλερτάρω η ίδια με 100

      Διαγραφή
    4. δοκίμασε να επιμείνεις με 1, μέχρι να δεχτεί και πες της το οτι επιμένεις μόνο με αυτή... μπορείς? ή για εσένα τελικά όλες είναι ίδιες? γιατί εγώ θεβρ΄β οτι όταν κάποιος ξεχωρίζει στα μάτια μας, δεν τα βλέπουμε όλα ίδια

      Διαγραφή
  7. όσο για την συγκεκριμένη, όσο το σκέφτομαι....ναι, δεν μπορεί να συνδυάσει σχέση με την δουλειά που έχει..αλλά όταν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις σχέση, ναι πας και βρίσκεις τέτοιες δουλειές..ΑΝ είσαι τυχερή, γιατι δεν το συζητάμε τέτοιες δουλείες είναι αμα τις βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λογικά για αεροσυνοδός, θα παίρνει περισσότερα απο τις άλλες

      Διαγραφή
    2. αλλά είναι κρίμα που έχει χάσει την ευκαιρία να έχει μια κανονική δουλειά και συγχρόνως μια σχέση

      Διαγραφή
  8. πάω να στείλω κανένα βιογραφικό..απο συμπεριφορικά αντρών χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πέρα απο όλα αυτά...τι επιλέγει τελικά κάποιος? μια τέτοια δουλειά όπως της δημοσίευσης και μηδέν -στο ερωτικό κομμάτι- προσωπική ζωή? ή προσωπική ζωή και μια κανονική δουλειά?
    το δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετά απο όλο αυτό το πήγαινέλα της σκέψης μου, καταλήγω σε αυτό το τελευταίο σχόλιο....

      ναι θα απέρριπτα πλέον μια τέτοια δουλειά...κι εγώ και οι περισσότερες..κι αυτό τα καταλάβαμε τώρα, γιατί παλιότερα νομίζαμε οτι μόνο αν έχεις χρήματα είσαι και καλά..βασικά η δημοσίευση με έκανε να αναλογιστώ και κάποια δικά μου λάθη..όχι να αναλογιστώ, να συνειδητοποιήσω.....και να το συνειδητοποιήσω σημερα..πω πω..έπαθα φρίκη τώρα, μόλις κατάλαβα κάποια λάθη μου......

      Διαγραφή
  10. μπαινω, τσεκαρω 26 καινουρια σχολια, λεω τι εγινε ρε!!! τοσο φωτεια πηρε το θεμα;;;!!! @Roz_podilato! κατ'αρχην, μην νιωθεις καθολου ασχημα για το τι εγραψες, (δε μπορω να μη σχολιασω τιποτα, βασικα δε θα σχολιασω, την αποψη μου για αυτα που εγραψες θα πω, θελω να πιστευω χωρις να παρεξηγηθει τιποτα), κι εμενα οταν με πιανει ο ιστρος και αποφασισω να γραψω,,, ασ'το καλυτερα!!! δεν σταματαωωω, με τη καμια ομως!!! οποτε θα μπορουσα να πω οτι ειμαι ο κκαταλληλοτερος για να απαντησει (οχι οτι θα πω τα σωστα, ως προς τη ποσοτητα εννοω) για να κοντραρει τα κειμενα σου, ελα ομως θα προσπαθησω να μην βγει σεντονι!!!!! αρχιζω: 1) Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ειναι καποια απο τα κομματια του παζλ/γριφου, αυτο που ειπες. Ναι, φταιαιαιμε κι εμεις, εχουν γραφτει και απο το μπλογκ του Ξενμαν και, απο αλλους που εχουν γραψει αρθρα, φταιμε! Προσωπικα, ειναι 1000 % εναντιων, οσων "ταζουν" ουρανους και αστρα και μετα δε τηρειται τιποτα και εναντιων οσσων (με τις πρωτες δισκολιες), πηγαινουν με τη πρωτη αλλη που θα βρουν. Ενω ξερουν, οτι αυτη που εχουν τωρα τους ταιριαζει, οτι αυτη γουσταρουν και, δεν προκειται να βρουν κατικαλυτερο. Αλα φταιτε κι εσεις ομως. Το κλειδι νομιζω ειναι να κρατηθει η σχεση απο το ζεβγαρι, και στον 10ο χρονο που μπορει να ειναι μαζι, οπως τον 10ο μηνα! μονο ετσι ενα ζεβγαρι μπορει να τη παλεψει και να φτασει το για παντα! και για αυτο κοριτσια, συγγνωμη που θα το πω, γνωμη μου, μονο εσεις μπορειτε να το κανονησετε να γινει!!! 1,2) Εννοειται θα βρεις στη ζωη σου κοπελες, φιλες, γνωστες κλπ, που δεν ενδιαφερονται καθολου για σχεση και, η ζωη τους, περιστρεφεται σε μια καιμονο λεξη: ΔΟΥΛΕΙΑ.Οκ. Υπαρχουν και αντρες που σκεφτονται ετσι, ασ'τους να καλοπερασουν και οι 2!!! κι εγω το πιστευω οτι αργα ή γριγορα, (οκ τις περισσοτερες φορες αργα) θα το μετανιωσουν, αλλα θα... Ειναι αργα οποτε, δεν θα μπορουν πλεων να κανουν... Undo!!! Να σκεφτουμε ομως εδω, οτι υπαρχει και ενα κομματι αντρων, που, οτι λενε το εννουν. Που εχουν αξειες και που στοχος τους ιεναι να παλευουν καθε δισκολίια και να τη ξεπερνάνε. Που σκοπος τους, δεν ειναι να εκμεταλευτουν καμια και για τιποτα. ΑΛΛΑ,,,,,?????? εχουν φαει τοσο χωμα απο, ενα μερος των γυναικων, που εχουν κουραστει. Απλα. Ειναι η πιο σωστη λεξη που ταιριαζει εδω. Ή, εσυ το εγραψες στα πρωτα σου ποστ, υπαρχουν αλλοι λογοι που στη ζωη τους, σε αυτο το τομεα δε τολμανε βρε παιδι μου! γιατι και παλι τα πραγματα μπορει να μην τους εχουν ερθει οπως τα περιμεναν. Τον ξερεις τον αλλον; δεν τον ξερεις!!! οποτε, οπως εχειγ ραψει ευστοχα σε παλιοτερο αρθρο καιο Ξενμαν, να μιλαμε. Να τα βγαζουμε απο μεσα μας. Ο.Λ.Ο.Ι!!! πι πολυ το γραφω & το λεω για να το ακουω κι εγω!!!!! 3) Στο παραδειγμα με το μηλο με χαλασε μονο ενα πραγμα! Το μηλο! γι'αυτο κι εγω θα το αλλαξω κκαι θα το κανω μπεργκερ!!!!! μπαινω στο ζουμι δεν θα το τραβιξω! Εχω ενα μπεργκερ: Εδω κολλαει το ζουμερο - λαχταριστο! (ασε που σε χορτενεικιολας. Το μηλο;;; ισα που λιγονεσαι!!!!!) ωραιο! με τη κετσαπουλα του, το μπιφτεκακι του, το τυρι του βρε αδερφε! κωλασι πρωινιατικο!!!!! μου αρεσει; το τρωω! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, απλα... Δε το τρωω και ψαχνω να βρω τομπεργκερ που και μου αρεσει και... Δε περιεχει ουσιες βλαβερες για την υγεια μου! so simple! δε τα εξηγω ωραια;;; οσο για το κλάμα; το κλάμμα, επιστημονικα θα μιλησω, κανει κκαι καλο! καθαριζει τοματι. Και: Αν κλεγοντας, καθαρισεικαι η σκεψη, (σοβαρα μιλαω, προσωπικα μου εχει σημβει πολλες φορες μετα απο στεναχωρες στιγμες, να εχω βρει λυσεις σε προβληματα που με απασχολουσαν), αυτο ειναι το τελειο! κοντραρα επάξια τα ποστ σου;;;!!!!!!!!!! οχι τωρα να'ρχονται οι καινουριοι να μας παιρνουν τις πρωτιες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οοοχι βρε δε στεναχωρηθηκα προς θεου! οσο για υπομονη, εεεχω!!! ουουου πολυ! τωρα για το προπροηγουμενο σου ποστ,... Οκ. Δεχομαστε τον αλλον οπως ειναι, (αν μας αρεσει) & ο φοβος δεν ειναι καλο πραγμα και καλο θα ειναι να αντιμμετοπιζεται αν μπορουμε! δεν εχω προσωπικα κατι αλλο να σχολιασω. Περι s/m, επισης δεν εχω κα τι να πω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τελικά ο διάλογος λύνει πολλά θέματα, συζήτησα μαζί του και είχα καταλάβει άλλα αντι άλλων..τελικά είμαι σε σύγχυση καταλήξαμε και οι δυο και όλα προχωρούν καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λόγο ηλικίας είναι η δεύτερη κανονική σχέση που θα κάνω και έχω αγχωθεί, η πρώτη μου σχέση δεν ήταν καλή, ήταν μια λάθος επιλογή

      Διαγραφή
    2. έδειξα τα σχόλια στο αγόρι μου γιατί μπαίνουμε απο τον ίδιο υπολογιστή και ένιωσε λίγο άσχημα γι'αυτά που νόμιζα και γι' αυτό τα έσβησα, τον αδίκησα τόσο πολύ!

      Διαγραφή
    3. έχω επηρεαστεί τελικά τόσο πολύ απο την σχέση που είχα πριν 5 χρόνια, καλύτερα να μην την είχα κάνει, δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ την σχέση που έχω τώρα

      Διαγραφή
    4. Εάν ο δικός σου: Α)Στέλνει μηνύματα σε άλλες στο Facebook και φλερτάρει ή σου κρύβει μηνύματα και κινητό, αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει για σένα και ψάχνεις για άλλον για να μη χανεις χρονο, αφου απ' οτι εχουμε καταλάβει όπως γράφεις παιζει να εισαι στην κλιμακα 35-45 περίπου.
      Β)Αν είναι σωστός απέναντί σου και δεν φλερτάρει τότε καιρός να ξεκολλήσεις από το μυαλό σου γιατί είσαι λάθος. Εμείς τι να πούμε δηλαδή που έχουμε φάει 2 φορές κέρατο? Α "Θα μείνουμε αγάμητοι μέχρι τα γεράματα"? Πάρτο χαμπάρι. Οι σχέσεις θέλουν ΡΙΣΚΟ και ΑΡΧΙΔΙΑ. Αλλιώς από μια ηλικία και μετά θα μείνεις για πάντα μόνοι σου. Σορρυ για την ΣΦΑΛΙΑΡΑ αλλά την χρειάζεσαι.

      Διαγραφή
    5. ναι σε αυτή την κλίμακα είμαι, όχι δεν μου κρύβει τίποτα είπαμε είναι ευθύς...όσο για το Β) είναι σωστός, γιατί είναι αυτό που έγραψα πριν..είναι ευθύς, λέει τα πράγματα όπως είναι, είναι ο εαυτός του δηλαδή και αυτό μου αρέσει σε αυτόν..με αυτόν είμαι δεν το συζητώ και θα πάρω τα ρίσκα μου εννοείτε
      εκτιμώ τον χρόνο σου, με βοήθησες αρκετά σε κάποια πράγματα..σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
    6. και μου λες τί στην ουσία? να κάνω μια σχέση απελπισίας? γιατί έτσι μου λες όταν λες αυτό " Αλλιώς από μια ηλικία και μετά θα μείνεις για πάντα μόνοι σου"....τώρα μου ήρθε στο κεφάλι αυτό που είπες....σχέσεις απελπισίας δεν..ποτέ...και να σου πω και το άλλο? αν ήθελε πραγματικά θα με είχε αρπάξει που λένε απο τον λαιμό και θα μου είχε πει οτι θέλει να είμαστε μαζί..κάτι τέλος πάντων......εντάξει, ούτε μαζί είμαστε που έγραψα, ούτε μπαίνουμε απο τον ίδιο υπολογιστή ..τίποτα...μόνο υποθέσεις απο αυτά που "λέει" και όλα αυτά έχουν να κάνουν με γενικότητες.......και βλέπεις τι γίνετε έχει κολλήσει το κεφάλι μου εκεί γιατί τον αγαπάω....θα μου πεις τι αγάπησες? την απουσία? τι? δημοσιεύσεις κάνει ο άνθρωπος αυτός και εγώ κάνω υποθέσεις..πλάκα δεν έχει? αν είναι αυτό κάτι, τότε πραγματικά σήμερα απορώ με τον τρόπο που σκέφτομαι...σήμερα? τώρα αυτή την στιγμή συνειδητοποιώ την βλακεία μου...
      και μην απαντήσεις καν..τέλειωσε..και ευχαριστώ

      Διαγραφή
    7. Ρε να σου πω, για να καταλάβω, ειναι "απελπισίας" ΓΙΑΤΙ?
      1)Έχει ωραία εμφάνιση ή όχι?
      2)Δεν σου δείχνει ενδιαφέρον? Αλλα θα μου πεις ακριβως τι κάνει, μην μυρίζω τα νύχια μου. Αν δεν μιλάει με άλλες προφανώς θελει να ειναι μαζι σου. Μετα τον 1ο χρονο μπορει να σας αγαπάμε και να μην ειμαστε μέσα στα σιρόπια ολη μερα. ΑΠΟΔΕΞΟΥ το.
      3)Δεν σου εχει πει ξεκαθαρα "Θελουμε να ειμαστε μαζι" ? Ε τοτε τι εχετε ρε κοπελια? Βασικα ακομα στην αρχη ειστε? Οταν περασει ενας μηνας στο περιπου πρεπει να τον ρωτας "Εχουμε σχεση/Ειμαστε μαζι?" και να σου λεει "Ναι" χωρις να το σκεφτεται. Αν δεν ειναι ετσι ε βρες άλλον που να σε θελει. Που το δύσκολο δεν καταλαβα? Ανοιξε το Messenger ή το Insta, τοσα μηνυματα σε περιμενουν.

      Και επισης "τον αγαπας" σε ποσους μηνες "σχεση" ας πουμε? Δεν υπαρχει "ενδιαμεσο". Επισης κανενας δεν θα σου πει "Το βλεπουμε". Θα τον ρωτησεις "Ειμαστε μαζι?" και θα πει "Εννοειται οτι ειμαστε μαζι. Τι , πρεπει να το διευκρινισω ή να βγαλουμε ανακοινωση?" Το πραγμα παει απο μονο του.

      Διαγραφή