Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σεξ με θεόμουνο Ρουμάνα HB10 χωρισμένη με παιδί



Επί μιάμιση ώρα σφυροκοπούσα σαν λυσσασμένος τον υπερμούναρο!

Το καλοκαίρι είχαμε βγει για ποτό παραλιακή με μια φίλη και δύο φίλους μου. Πάλι δεν έφερε φίλες της. Η μία δεν μπορούσε, η άλλη είχε χωρίσει και είχε τις μαύρες της. Γάμα τα. Τρεις άντρες και μια γυναίκα.

Σε κάποια φάση πετυχαίνουμε σε σχετικά κοντινό τραπεζάκι μια φίλη της. Την έκοψα γύρω στα 32-33, στην ηλικία μου. Ξανθιά, από Ρουμανία, 1.70, HB10, μουνάρα σε πρόσωπο και σε σώμα. Λεω "Εδώ είμαστε". Πιάσαμε την κουβέντα για λίγη ώρα μιας και ήταν μαζί με μια φίλη της μεγαλύτερης ηλικίας. Μετά συνεχίσαμε στην παρέα μας. Στο τέλος όταν φεύγαμε και ενώ είχα κάνει connection με κοινά ενδιαφέροντα της λέω "Που θα σε βρω"; Μου λέει "Στις φίλες της Μαρίας".

Έλα όμως που η Μαρία έχει κλειστές τις φίλες της. Ευτυχώς με μια αναζήτηση την ανακάλυψα.  Στέλνω friend request, πιάνω την κουβέντα, μου στέλνει το κινητό της, μιλάμε για μία ώρα. Κανονίζουμε και βγαίνουμε μία φορά αλλά στα γρήγορα σε ένα κοντινό καφέ γιατί ήταν βράδυ. Εκεί μου λέει ότι ήτανε...40φεύγα, χωρισμένη με παιδί. Τι 40φεύγα; Μιλάμε τώρα για ξανθιά με προσωπάρα μοντέλου, σώμα επίσης μοντέλου...ΦΕΤΕΣ, είχα πάθει την πλάκα μου! Ευγενική, σοβαρή, με τα όλα της.

Βγήκα μαζί της και δεύτερη φορά και μετά της είπα να πάμε μια βόλτα παραλία. Εκεί φασωνόμαστε. Μες στην καύλα! Έπιασα μέχρι και το στητό βυζάκι της. Δεν υπήρχε ρε η γκόμενα. Διαστημική σας λέω. Την μεθεπόμενη μέρα βγήκαμε για μπάνιο. Και μετά πήγαμε σπίτι μου. Η γκόμενα ήταν τόσο καύλα που πρώτα έχυσε πέντε φορές και μετά έχυσα εγώ. Τέτοιο γαμήσι δεν είχα ξανακάνει στη ζωή μου! Αυτή αν την είχα στα νιάτα της...θα την παντρευόμουνα!

Γιατί χώρισε;
Τα είχε με έναν μεγαλοδικηγόρο με λεφτά. Την είχε σε έπαυλη. Η μουνάρα με τον φραγκάτο, ε; Ε λογικό. Εν τω μεταξύ όταν ήταν μικρή μου λέει ότι δεν τον πολυγούσταρε, αλλά τελικά αυτός με τα πολλά την έψησε. Ε θα έπαιξαν ρόλο τα..."λεφτά αισθήματα". Γιατί χωρίσανε; Γιατί απλά την κεράτωσε. Μα να έχει τέτοιο υπέρμουνο και να το κερατώσει; Ρε σεις αυτή βάζει κάτω ακόμα και 25άρα. Πήγαινε γυμναστήριο και ήτανε φέτες τελείως. Ε παίζει ρόλο και το DNA, αρκετές ξένες είναι έτσι.

Δύο μέρες μετά όταν βγήκαμε πάλι και ενώ ήταν στο αυτοκίνητό μου, μου λέει "Έλα να σου πιάξω το χειρόφρενο" και μου τον πιάνει ενώ έβαζε δαχτυλάκι. Εγώ ο μαλάκας εκείνη τη μέρα είχα δώσει τα κλειδιά του σπιτιού μου στον ξάδερφο, να γαμήσει κι αυτός καθότι πιτσιρικάς και δεν μπορούσα να την βάλω μέσα να της πετάξω τα μάτια! Τελικά...έχασα ένα ακόμη γαμησάκι.

Βγήκαμε 2-3 φορές ακόμη αλλά δυστυχώς μου ξεφούρνισε περί διαφοράς ηλικίας. Δεν κατάφερα να ρίξω δεύτερο λούτσο και μου έμεινε απωθημένο. Λίγες μέρες μετά τα έφτιαξε με έναν μεγαλύτερης ηλικίας από αυτή. Ήθελε συντροφικότητα. Αλλά πραγματικά έφαγα το ξενέρωμα της ζωής μου. Η γκόμενα ήταν το απόλυτο 10. Άλλη μια τέτοια είχα στη ζωή μου αλλά σε σχέση. Αυτή δεν πρόλαβα να την χορτάσω.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω  αν το θυμάστε, μετά από Πολωνία, Γερμανίδα και παλιότερα Ρωσίδα που δεν το βρίσκω κάπου, τώρα και με Ρουμάνα, έχω πάρει ανατολικό μπλοκ, κεντρική Ευρώπη και συνεχίζω δυναμικά.

Συμπερασματικά μπορεί και ο μεγαλύτερος ηλικίας γκόμενος που βρήκε να ήταν φραγκάτος. Όποτε της στέλνω μήνυμα και όποτε την παίρνω τηλ πάντως ανταποκρίνεται αλλά για βόλτα μου λέει ότι δεν είναι. Απλά μου είπε το κλασικό "Να βρεις μία στην ηλικία σου να παντρευτείς".

ΥΓ. Και κλασικά θα πείτε όλες από κάτω "Καλά σου είπε".

1 σχόλιο:

  1. Εμ βλεπεις στις χωρες τους,δεν το εχουν μονο για να κατουρανε :P Ξερουν να ζησουν την ζωουλα τους και μοιραζουν χαρα απλοχερα :)
    Τωρα η συγκεκριμενη χωρισμενη με παιδι,περα απο καποια γκολ
    ακομα, δεν βλεπω το κατι παραπανω οποτε οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή