Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Κακάσχημος 40άρης χωρισμένος με παιδί τα έφτιαξε με γκόμενα που είχα ψιλοφλερτάρει



Πραγματικά πόσο για τον πούτσο παίζει να είστε;

Συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές ιστορίες που δεν σας διηγήθηκα, θα πάω σε μια τραγική περίπτωση γκόμενας. Είχα βγει για ποτό με μια μεγάλη παρέα σε μια κοινωνική εκδήλωση ενός συλλόγου. Από την παρέα αυτή έτυχε σε διπλανή παρέα να υπάρχει μια γκόμενα HB 7-7.5, 26άρα, ξανθιά με σγουρό μαλλί.

Την ψιλογούσταρα και πήγα να της πιάσω την κουβέντα χωρίς να δείξω άμεσο ενδιαφέρον. Την χόρεψα, περάσαμε καλά, μετά από λίγα λεπτά όμως η γκόμενα ήταν στην κοσμάρα της και πήγε να βρει την παρέα της.

Δεν ήταν κάτι το τρομερό, δεν ξετρελάθηκα, ωστόσο, ένα μήνα μετά, έτυχε να γνωρίσω από άλλη παρέα έναν...πρώην γκόμενό της!

Τι γούστα λοιπόν μπορεί να έχει ένα HB 7-7.5; Κρατηθείτε για να μην σπάσετε καμιά οθόνη ή κανένα ποντίκι!

Ο τύπος ήταν 41 χρονών, χωρισμένος με παιδί, στο πρόσωπο σαν Πακιστανός, 1.68 και 90 κιλά! Ο τύπος ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ! Αντιθέτως, εγώ που υποτίθεται ότι έχω μια άλφα εμφάνιση, έφαγα σχεδόν άκυρο. Και λέω "σχεδόν" γιατί απλά έκανα κουβέντα μαζί της, χωρίς να εκφράσω direct ενδιαφέρον. Το είδα βέβαια από το βλέμμα της ότι ήταν ψιλοαδιάφορη.

Με τα πολλά, ο τύπος τα έφτιαξε μαζί της ενώ ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του και δεν είχε βγει ακόμα το διαζύγιο. Τα είχαν για ενάμιση χρόνο ώσπου χώρισαν. Λίγο η ασυμφωνία χαρακτήρων, λίγο το ότι υπήρχε και το παιδί στη μέση, ε ήρθε κι έδεσε. Και έρχομαι κι αναρωτιέμαι: Είστε ή δεν είστε ζωντόβολα όλες εσείς οι ξενέρωτες που επειδή κάποιος είναι αρραβωνιασμένος ή παντρεμένος έχει το pre-selection και αμέσως κολλάτε μαζί του;

Την απάντηση την ξέρετε.

3 σχόλια:

  1. Γι'αυτο σιχαινονται (και καλα) τους σαπιοκοιλιαδες ή ακομα την μπακα/μπυροκοιλια την βλεπουν καποιες σεξυ

    ...και δεν εχει σημασια το αν βλεποταν ή οχι αλλα το ποσο την εξυπηρετουσε την κιουρια.

    Στο μελλον θα το παιζει πολυ δυσκολη κι αυτη οπως ολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έπεφταν οι ευγενικές χορηγίες τότε όλα τα προβλήματα λύνονται άρχοντά μου

      Διαγραφή
    2. Φιλος 40αρης. χωρισμενος, με δυο παιδια, ηρθε πριν λιγο να μου πει τα νεα του...και του την επεσε μια 27χρονη χωρις να κανει αυτος απολυτως τπτ....την γλεντησε τις γιορτες και την εστειλε απο 'κει που 'ρθε...να 'μουν απο μια μερια να ακουσω τι θα 'χει να λεει και το ποσο ασχημα της συμπεριφερθηκανε (παλι)

      Διαγραφή