Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ξενέρωτοι φίλοι που κάθονται μέσα και κλαίνε την μοίρα τους


Η άλλη όψη του νομίσματος.

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών η οποία κάθεται μέσα Σάββατο βράδυ για να δει ταινίες, youtube, να μαλακιστεί στο Facebook κτλ. Κοινώς κλαίει τη μοίρα της.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι φίλοι οι οποίοι είναι ξενέρωτοι. Γιατί ναι, περάσανε οι γιορτές και τώρα που βγήκαμε με φίλους, αυτοί ακόμα και τώρα ήταν εξαφανισμένοι.

Πάντα θα βρουν μια δικαιολογία για να κάτσουν μέσα Παρασκευή ή Σάββατο. Κατά τα άλλα δεν είναι να απορείς που δεν έχουν γκόμενα εδώ και χρόνια. Απλά το έχουν "χάσει το τρένο".
- Ωωωχ, γύρισα από την δουλειά και είμαι κουρασμένος.
- Έλα μωρέ είμαι λίγο κρυωμένος σήμερα.
- Δεν μπορώ, θα δω μια ταινία και θα πέσω για ύπνο.
- Ε θα κάτσω λίγο στο Internet, πηγαίντε εσείς και θα δούμε.

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ!

Είσαι σαν συνταξιούχος σε σώμα νέου τρομάρα σου! Τον πατέρα μου να πάρω που έχει τα διπλάσια χρόνια από μένα θα βγει για πλάκα μαζί μου. Και δεν μπορείς εσύ; Για τους 25-35 αναφέρομαι αλλά γενικά το φαινόμενο αυτό το βλέπω και σε άλλες ηλικίες.

Πως την βρίσκετε κάποιοι να κάθεστε μέσα σε ημέρες που βγαίνει ο κόσμος; Ακόμα χειρότερα, πως γίνεται να σας λέω "Θα πάμε για καφέ με την τάδε φίλη και μια φίλη της" ή "Έχει γενέθλια η τάδε φίλη, έρχεσαι?" Και είναι δυνατόν να ρίχνετε άκυρο βρε μπαγλαμάδες; Εγώ πετώντας θα ερχόμουνα για κάτι τέτοια.

Είναι ορισμένες ευκαιρίες που πραγματικά δεν χάνονται. Αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί. Από γενέθλια μέχρι κοσμικές εκδηλώσεις. Απλά καθίστε και σκεφτείτε: Πως και που  γνωρίσατε τις πρώην σας; Σε ποια μέρη και με τι παρέες; Τι θα είχε γίνει αν εκείνη την ημέρα δεν είχατε πάει σε εκείνο το πάρτι;

Τι θα είχε γίνει αν δεν σου είχα γνωρίσει την γυναίκα σου μαλάκα Μήτσο που δεν με κάλεσες ούτε στο γάμο σου;

Το παν στη ζωή είναι να είστε στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή. Από αυτό και μόνο μπορεί να κριθεί το υπόλοιπο της ζωής σας.

Αρπάξτε κάθε ευκαιρία.

3 σχόλια:

  1. Εχεις δικιο εδω και στα περισσοτερα...αλλα αγραφοι νομοι, του στυλ, Σαββατο βραδυ και εισαι μεσα, τι κανεις; που λες...ποσα Σαββατα και ποσες Παρασκευες βγηκαμε και γυρισαμε οπως ακριβως ξεκινησαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν βλέπεις γυναικοπαρέα το Σάββατο πρέπει να παίζεις 0-0-11. Το Σάββατο είναι ιερό. Αν είχαν σχέση θα είχανε βγει με τον γκόμενο. Εκτός κι αν είναι κάρχιες. Πάντως θα το παίξεις το 0-0-11 το Σάββατο κι ας το φας στην αντεπίθεση.

      Διαγραφή
  2. Έχω 2 τέτοιους φίλους. Ο ένας μετά από χρόνια αγαμιας και σπιτιού κάνει κάτι πεσίματα, αλλά ελάχιστα πράγματα. Ο άλλος τίποτα. Τόσα χρόνια τους έλεγα να βγούμε και όλο δικαιολογίες. Τη μια τα λεφτά, την άλλη η κούραση, την άλλη ο κακός καιρός. Πάντα με τη δικαιολογία στο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή