Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Επέστρεψα καριόλες ξενέρωτες!


Και αυτή τη φορά δεν σκοπεύω να ξαναλείψω!

Μετά από ένα πεντάμηνο γεμάτο εμπειρίες, στις οποίες αποφάσισα να δοκιμάσω πολλές άλλες εθνότητες, έχω πλέον πειστεί για τα καλά.

Όλος ο πλανήτης είναι γεμάτος ξενέρωτες

Αφού έκανα τις διακοπές μου τον Αύγουστο και το φθινόπωρο με πήγε γαμιώντας, στη δουλειά, επιστρέφω και από αυτή τη στιγμή προγραμματίζω άρθρα τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Και πολύ κάτσαμε!

Δεν υπάρχει σωτηρία. Έχω δοκιμάσει ότι φαντάζεστε από Ευρώπη μέχρι Ασία και Λατινική Αμερική. Και θα αποδείξω με μαθηματική ακρίβεια ότι οι περισσότερες γυναίκες του πλανήτη είναι ξενέρωτες και ότι με την φιλελευθεροποίηση των γυναικών που θα συνεχίσει, πάμε για μαζικό αφανισμό.

Σας προειδοποιώ από τώρα ότι οι ιστορίες που θα διαβάσετε από μένα (η πρώτη ξεκινάει αυτή την Τετάρτη στις 10:00) αφορούν στην πλειοψηφία τους γκόμενες οι οποίες είτε φασώθηκαν, είτε πηδήχτηκαν μαζί μου κι εξαφανίστηκαν και οι οποίες το κάνουν συστηματικά! Αφορούν κολλημένες γκόμενες που δεν ξέρουν τι θέλουν και κάθονται όλη μέρα και κλαίγονται. Σας έχω ιστορίες μέχρι και για 30άρες ή 35άρες ή ακόμα και 40+άρες ΜΟΥΝΑΡΕΣ κι ελεύθερες! Αυτό λοιπόν προκαλεί μια "τεχνητή ζήτηση", όπως έχω αναφέρει ξανά στο blog, αλλά κατά βάση ένα brain draining για όλους εμάς τους φουκαράδες που κάνουμε όλη μέρα chat στα κοινωνικά δίκτυα περιμένοντας ένα γαμωραντεβού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του αρχείου της Αμερικής:
Στον Πίνακα 4 θα δείτε ότι:
- Το ποσοστό των ανδρών που παντρεύτηκαν έστω μία φορά στη ζωή τους είναι 77,5%.
- Το ποσοστό των γυναικών: 86,2%.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε ποσοστό περισσότεροι άντρες παραμένουμε στο ράφι! Άσχετο με το ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες στον πλανήτη. Τι συμβαίνει; Πολύ απλά κάποιοι παντρεύονται 2 φορές γυναίκες που παντρεύονται 1 φορά!
- Ποσοστό πρώτου γάμου που καταλήγει σε διαζύγιο: 56,6% για τους άντρες.
- Μέσος όρος γάμου για τους άντρες: 9,4 χρόνια.

Όλα αυτά στην Αμερική όπου η οικονομία τα πηγαίνει σχετικά καλά. Για ελάτε και από εδώ μεριά για να δείτε πως είναι τα πράγματα. Φυσικά και οι Έλληνες παντρεύονται σε πολύ μικρότερο ποσοστό. Δεν έχετε 1/4 πιθανότητες να μείνετε στο ράφι όπως οι Αμερικανοί. Έχετε 1/3. Όλα αυτά σας τα αναφέρω τόσο γιατί έχω περάσει τα 30 και πρέπει να σκέφτομαι το γάμο, όσο και γιατί είναι οι μόνοι αριθμοί που αποτελούν επίσημοι καταγραφή. Οι σχέσεις δεν μετριούνται με τα γκάλοπ με αξιοπιστία. Μια γκόμενα μπορεί να πει "Έχω σχέση" και να πηδιέται με 5 ταυτόχρονα που ο καθένας τους παρακαλάει να την συναντήσει. Ενώ θα έπρεπε όλοι τέλος πάντων να έχουμε από μία σχέση που να παρέχει την στοιχειώδη συναισθηματική κάλυψη.

Ολοκληρώνοντας θα σας περιγράψω λίγο το πρόγραμμα των επόμενων άρθρων. Κάθε άρθρο θα προγραμματίζεται κλασικά για τις 10:00:
- Τετάρτη 18/12: Το άρθρο της Δευτέρας με μια ιστορία που μου συνέβη.
- Παρασκευή 20/12: Email αναγνώστη.
- Την άλλη εβδομάδα, Δευτέρα και κάθε Δευτέρα άρθρο με ιστορία που μου συνέβη, Τετάρτη παύση λόγω Χριστουγέννων, Παρασκευή email αναγνώστη.
- Άρα από την τελευταία εβδομάδα του έτους και πλέον κάθε εβδομάδα: Δευτέρα άρθρο με ιστορία, Τετάρτη άρθρο ανάλυσης ή είδηση που διαβάσαμε και Παρασκευή email αναγνώστη.

Θα πέσει τσεκούρι. Ετοιμαστείτε!

7 σχόλια:

  1. ΟΧΙ φιλε ξενερωμενε

    Να μη σκεφτεσαι τον γαμο, ως αυτοσκοπο, γιατι απλα σκεψου τις τοσες αποτυχημενες σχεσεις που ειχες και ειχαμε ολοι μας! γιατι δηλαδη τωρα, να μπεις σε μια κατασταση, η οποια με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγηθει σε αποτυχια;

    Εγω στον κοινωνικο μου κυκλο, εχω ολο single moms, που το εκαναν μονο και μονο για την εμπειρια και λενε : "Τωρα να περναμε καλα κι ο καθενας σπιτι του" αφου τσιμπανε διατροφουλα 300 με 600 Ευρω ενω ο φουκαρας που τους ετυχε στον δρομο τους, παλευει με τη καταθλιψη καθε μερα και να προσπαθει να ορθοπωδησει, πραγμα αρκετα απιθανο/αμφιβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι θα ψαχτώ 100% και για 3-4 χρόνια πριν το πάω για σοβαρά. Δεν είμαι κορόιδο να κάνω κάτι που δεν θα είμαι σίγουρος.

      Το θέμα είναι για το άλλο μισό της ζωής μας τι κάνουμε. Γιατί κανείς δεν θέλει να μείνει για μισή ζωή μόνος του. Τα πάντα είναι ανοιχτά.

      Διαγραφή
    2. Γλεντάς όπως κάνεις ήδη Ξενερωμένε, ζεις με όλη την σημασία της λέξεως. Κάνεις ότι γουστάρεις, όταν γουστάρεις, όπως γουστάρεις. Είμαι στην άλλη πλευρά και αυτή η παντοδυναμία του ελεύθερου άντρα είναι που μου έχει λείψει.

      Διαγραφή
    3. Επ κάτσε, είσαι παντρεμένος? Με παιδί ή χωρίς?
      Δηλαδή στα 40 και στα 50 θα φανταζόσουν τον εαυτό σου να ψάχνεται για γκόμενες? Μαλακία δεν είναι?
      Το θέμα είναι αν βρεις την κατάλληλη π.χ. να την παντρευτείς.

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που σε ξαναωλέπω φιλαράκο. Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα των σχέσεων και κυρίως του γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να βάλω την εικόνα γαμώτο, αλλά όπως είπε και ο Freeman He's right you know.

    ΑπάντησηΔιαγραφή