Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ξενέρωτες αδερφές φίλων



Ποιος είπε ότι το κονέ με αδερφές φίλων είναι πιο safe; Epic fail!

Το να προσεγγίσεις γκόμενα από παρέα είναι τελείως διαφορετικό από το να μιλήσεις στην αδερφή ενός φίλου σου. Καταρχήν θα πρέπει πάντοτε να υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις για να πας να χωθείς.

Πρώτον να ξέρεις τον φίλο σου χρόνια και δεύτερον να μην τρώει σκάλωμα. Γιατί προσωπικά δεν έχω αδερφή αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως σκέφτονται κάποιοι όταν έχουν μπροστά τους τον γκόμενο της αδερφής τους και αν θα έβλεπαν τον φίλο τους διαφορετικά μετά από το οτιδήποτε.

Θα σας αναφέρω τρεις περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι το να πας να πιάσεις γκόμενα την αδερφή ενός φίλου σου, συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με το να κάνεις κάτι με μια άγνωστη. Για να δείτε ότι εφόσον έχουν καταντήσει ξενέρωτες όσο δεν παίρνει, δεν χαμπαριάζουν τίποτα πλέον.

Περίπτωση 1η
Εδώ μιλάμε για αδερφή παιδικού μου φίλου, κατά 5 χρόνια μικρότερή μου. Ακριβώς επειδή μεγαλώσαμε μαζί και με τους δύο από την εποχή του σχολείου, δεν μπορώ να πω ότι μου βγαίνει και πολύ το ερωτικό. Παρότι παλιότερα παίζει και να την ψιλογούσταρα, ποτέ δεν έτυχε να κάνουμε τίποτα. Άλλωστε κάπου περνάνε τα χρόνια και "το φαϊ κρυώνει".

Περίπτωση 2η
Φίλος που τον ξέρω 4-5 χρόνια σκάει μύτη σε bar της περιοχής μου με την παρέα του. Ανάμεσά τους έτυχε να είναι κι η αδερφή του, με την οποία δεν βγαίνουν συχνά μαζί. Η αδερφή του btw 6 χρόνια μικρότερή μου. Πιάνουμε την κουβέντα, μαθαίνω κιόλας ότι είναι ελεύθερη, οπότε λέω "ευκαιρία να χωθώ". Κανονίζω λοιπόν καφεδάκι.

Εκεί η κατάσταση περιορίστηκε σε πολύ χαλαρή κουβέντα, έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα. Άλλωστε την είχα δει πολύ λίγες φορές ξώφαλτσα. Οι επόμενες μέρες κυλίσανε με SMSάκια, chat στο FB, κλασικές παπαριές δηλαδή, για να αρχίσει να ψήνεται το γλυκό.

Φτάνουμε στον δεύτερο καφέ κι εκεί πάω να προχωρήσω το πράγμα. Με χαμογελάκια και τα συναφή, σε κάποια φάση από μόνη της μου σοβαρεύει την κουβέντα και με ρωτάει σε τι φάση είμαι κτλ. Της λέω ότι είμαι free και μου απαντάει ότι (και καλά) επειδή χώρισε πριν από κάνα δίμηνο να της δώσω λίγο χρόνο.

Λοιπόν, από τότε "το γαμήσαμε και ψόφισε" που λένε και στο χωριό μου. Γιατί όχι απλώς της έδωσα χρόνο, αλλά την τρίτη φορά που ήταν να τα πούμε (και πολύ το τράβηξα) μου ζήτησε να βγούμε έξω παρέα. Το δέχομαι κι όταν την γύρισα σπίτι της λέω ότι περίμενα κάποια στιγμή να τα πούμε οι δυο μας. Μου λέει "Οκ, θα το κανονίσουμε" γιατί εκείνο το ΣΚ "δεν μπορούσε". Κλάιν μάιν δεν μπορούσε, τεσπά της κάνω "Όποτε μπορείς πάρε τηλ". Ε, από τότε το κανονίζουμε.

Περίπτωση 3η
Φίλος που τον ξέρω επίσης άλλα τόσα χρόνια, κανονίζει να βγούμε για ποτό σε club τετράδα. Οι δυο μας, η αδερφή του κι ένας φίλος του (με τον οποίο σημειωτέον γνωριζόντουσαν πολύ καιρό και δεν είχε παιχτεί κάτι με την αδερφή του).

Συναντιόμαστε λοιπόν έξω απ' το club. Ήξερα από πριν ότι η αδερφή του ήτανε στο ράφι κάνα δυό χρόνια. Και μάλιστα κοντά στην ηλικία μου, δηλαδή λίγο μικρότερη. Αλλά το ότι δεν είχε γκόμενο για τόσο καιρό, ομολογώ ότι με ξένιζε. WTF, σκέφτομαι δυο χρόνια τι έκανε δηλαδή; Στραβομάρα είχανε όλοι;

Δεν πρόλαβε να περάσει κάνα δεκάλεπτο και κατάλαβα τι απάτη ήταν. Της μιλούσα και απαντούσε σε όλα μονολεκτικά. Ε, ΓΤΠ σκέφτομαι, δεν έχει ψωμί. Και δεν ρώταγα και τίποτα το τρομερό. Μαλακίες. Με τι ασχολείται, πως περνάει τις μέρες της κτλ. Κι αυτή ούτε να γυρίσει να ρωτήσει το παραμικρό. Φουλ ψωνάρα κι ένας Θεός ξέρει τι είχε στο κεφάλι της. Γιατί τα ωραία δεν σας τα είπα. Είναι και στέλεχος επιχείρησης, οπότε προφανώς περιμένει κανέναν φραγκάτο για να κάνει κάτι. Θα ήθελα πολύ να την δω σε λίγο καιρό να πατάει τα 30. Αυτό που με προβληματίζει επίσης είναι πως διάολο αντέχει τόσο καιρό χωρίς σεξ.

4 the record
Απλά για τα πρακτικά, όλες οι παραπάνω γκόμενες ήταν σε εμφάνιση από καλές έως πολύ καλές. Κοινώς, ένα 8/10 το πιάνανε. Τώρα το γιατί "δεν έκατσε" η φάση τα συμπεράσματα δικά σας.

Άλλη μια απόδειξη ότι ακόμα κι αν η άλλη σε ξέρει κι αισθάνεται ασφάλεια, ακόμα κι αν βάλεις τον αδερφό της να σου κάνει στεγνό κονέ, άπαξ και είναι καβαλημένη θα σε στείλει αδιάβαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου