Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Θετικά & Αρνητικά ανδρών και γυναικών

Καιρός να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση ανάμεσα στα δύο φύλα.

Παρακάτω θα αναλύσω τα καλά, αλλά και τα στραβά μας κι από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.

Κάποιοι ή κάποιες μπορεί να μην γουστάρετε με αυτό που θα δείτε, ελπίζω όμως αμφότεροι να βάλουμε μυαλό.

Γυναίκες
Θετικά:
+ Είναι πιο πιστές απ' τους άντρες
+ Είναι ιδανικές για να λες τα προσωπικά σου
+ Διασκεδάζεις μαζί τους
+ Σεξ (δεν μπορούμε χωρίς αυτό)
+ Σε θαυμάζουν για την δουλειά σου (ψωνάρα)
+ Κάνουν τις δουλειές του σπιτιού

Αρνητικά:
- Δεν ξέρουν τι θέλουν από μία σχέση
- Είναι δύσκολες στο να τις ρίξεις/Δεν την πέφτουν στους άντρες
- Γκρινιάζουν
- Δεν μπορείς να τις καταλάβεις
- Δεν δέχονται εύκολα να τα φτιάξουν με αγνώστους
- Δεν θέλουν να έχεις ανασφάλειες
- Θέλουν να βγάζεις καλά λεφτά και να έχεις μια σταθερή και σίγουρη δουλειά
- Αν τις φερθεί κάποιος άσχημα μετά την πληρώνουν οι επόμενοι που θα την πλησιάσουν
- Αν κάνεις κάτι και τις πειράξει τότε το θυμούνται για μια ζωή

Άντρες
Θετικά:
- Έχουν χιούμορ
- Ξέρουν τι θέλουν περισσότερο απ' ότι οι γυναίκες
- Έχεις κάποιον για να στηριχθείς πάνω του στα προβλήματά σου
- Σεξ (σε χαλαρώνουν απ' τα νεύρα)
- Κερνάνε τις περισσότερες φορές
- Μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά
- Μεταφορικό μέσο
- Αγοράζουν πιο ακριβά δώρα για σένα απ' ότι εσύ σε αυτούς
- Ορισμένες φορές φέρονται ανώριμα

Αρνητικά:
- Είναι λιγότερο πιστοί από τις γυναίκες
- Τους ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση
- Λένε παραμύθια για τον εαυτό τους (=πουλάνε μούρη)
- Ζηλεύουν περισσότερο/Θέλουν να ελέγχουν τις κοπελιές τους
- Θέλουν να ζήσουν την ζωή τους πιο πολλά χρόνια απ' ότι οι γυναίκες
- Όταν ασχολούνται με κάποια χόμπι δεν θέλουν τίποτα άλλο (μπάλα, video games κτλ.)
- Ορισμένες φορές δεν υπολογίζουν την γνώμη των γυναικών
- Μπορεί να σε βαρεθούνε ξαφνικά και χωρίς λόγο

Συμπεράσματα
Μια μια πρόχειρη ματιά στα παραπάνω κρατάω το εξής. Ότι ο άντρας πάντοτε ξέρει τι θέλει όταν πλησιάζει μια γυναίκα. Αν κάτσετε δηλαδή και βγείτε μαζί μας και μας ρωτήσετε ευθέως τότε θα σας απαντήσουμε. Δηλαδή αν πεις σε έναν "Θέλεις να περάσεις την ώρα σου μαζί μου ή ψάχνεις για κάτι σοβαρό;" Ε μπορεί να κάνει τον κινέζο και να μην απαντήσει αντρίκια; Αλλά δεν τον ρωτάτε για να μην ρίξετε τον εγωισμό σας. Και μετά "Ααα, μου βγήκε μαλάκας!" Ενώ, αν το ερώτημα γίνει απ' την άλλη πλευρά, αμφιβάλλω αν θα λάβουμε απάντηση. Το πιθανότερο είναι να φάμε χυλόπιτα στη μούρη ή να ακούσουμε το κλασικό "Α, δεν ξέρω αν είμαι σε φάση να κάνω σχέση".

Είναι η κλασική μαλακία που ακούς από όλες. Αλήθεια, είναι ποτέ δυνατόν να ρωτήσεις μία γυναίκα τι ψάχνει και να σου πει "Αυτό τον καιρό είναι ελεύθερη και ψάχνομαι;" Σιγά μην τραγουδήσει και το "Απελπιστικά Διαθέσιμη" της Πρωτοψάλτη. Πολύ απλά θα φας το άκυρο γιατί ειλικρίνεια μηδέν και τέτοια πράγματα καμία τους δεν τα παραδέχεται. Άλλωστε, δεν θα την έχεις "ψήσει" αρκετά ώστε να σε συμπαθήσει. Δεν θα έχεις παίξει το παιχνιδάκι με τα χαμογελάκια, τα αστεία, τα κοπλιμένα και όοολο αυτό το χαζορομάντζο που πρέπει να κατεβάσεις για να της βγάλεις τις ανασφάλειες. Επειδή δηλαδή έχει εγωισμό, αν την ρωτήσεις τι παίζει, θα την κλείσεις στο καβούκι της, θα φοβηθεί και...άντε γεια, "το χάσαμε το κορμί πατριώτη".

Αντίθετα, στον επόμενο που θα δούνε και που θα έχει λεφτά, καλή δουλειά και χλιδάτο αμάξι και ειδικά αυτός που θα την φτύσει στα μούτρα, εκεί θα του κάτσουν. Γιατί αυτός θα είναι σε φάση που δεν θα ζητήσει τηλέφωνο, δεν θα της πει καν να βγούνε κτλ. Κι αυτή θα ψάχνεται μετά, θα νομίζει ότι την έχει γραμμένη και θα το πάρει εγωιστικά. Φυσικά αυτός θα πουλάει μούρη διακριτικά για να ψαρώσει η άλλη και θα του έρθει..."στο πιάτο". Κι εσύ μαλάκα προηγουμένως είχες γίνει χώμα και την παρακάλαγες κι από πάνω.

Στα υπόλοιπα θετικά-αρνητικά, αν ρίξετε μια ματιά και το επεξεργαστείτε το θέμα θα καταλάβετε το εξής:
Πόρισμα: Περισσότερο έχουν οι άντρες ανάγκη τις γυναίκες παρά οι γυναίκες τους άντρες.
Παράδειγμα: Ένας άντρας θέλει το σεξ περισσότερο. Η γυναίκα δεν πολυνοιάζεται κι αν μείνει μόνη. Επίσης, επειδή ο άντρας είναι κυνηγός, άμα δει ότι μένει καιρό μόνος του, απογοητεύεται και τον πιάνουν οι ανασφάλειες. Αντίθετα, ορισμένα από αυτά που ζητούν οι γυναίκες στους άντρες τα βρίσκουνε και στην οικογένειά τους. Χρήμα, μεταφορικό μέσο, ο μπαμπάς να 'ναι καλά. Κι άμα δεν μπορεί να τις καταλάβει ο άντρας; Δεν πειράζει, θα τις καταλάβει η μαμά. Μετά δεν είναι τυχαίο το ότι ακούς πολλές να λένε το μυθικό: "Είμαι μόνη μου και περνάω μια χαρά!"

Αυτό το τελευταίο, το "ωραία που είμαι μόνη μου", άμα το ηχογραφούσα όσες φορές το είχα ακούσει θα έφτιαχνα ταινία μικρού μήκους. Γι' αυτό ρε φίλε εσύ που με διαβάζεις τώρα, αν το ακούσεις ποτέ, σκάσε τα λεφτά στο τραπέζι και σήκω φύγε όπως είσαι.

Αφού το παιχνίδι το έχεις χάσει ήδη, πάρε την ομάδα και φύγε. Έτσι, θα "δουλέψεις" για τον επόμενο γιατί εκείνη θα βάλει μυαλό. Και με λίγη καλή τύχη, μια άλλη μέρα ένας άλλος μπορεί να "δουλέψει" αναλόγως και για σένα.

4 σχόλια:

  1. SYGNWMH POU THA EPEMVW ALLA DEN EINAI ETSI TA PRAGMATA...OI GYNAIKES EXOUN ANASFALIES EPEIDH OI ANTRES DEN EINAI POTE ALH8INOI....PANTA YPOKRINONTAI ... OI GYNAIKES PANTA KSEROUN TI THELOUN APLWS PROSPATHOUN NA DWSOUN STOUS ANTRES MIA DEUTERH EYKAIRIA NOMIZONTAS OI ANTRES OTI DEN KSEROUN TI THELOUN! H KATHE GYNAIKA 8ELEI ENAN EMFANISHMO (GYMNASMENO) ANTRA...ME LEFTA (NA SYNTHREI THN OIKOGENEIA ) ME AMAKSI GIA NA PHGAINOUN KAI MIA VOLTA... ME STYLAKI (NA MHN EINAI FLWROS O ALLOS ) NA THN AGAPAEI KAI NA THS TO DEIXNEI POU KAI POU KAI OXI MONO STIS ARGEIES KAI TOU A'GIANNOU... H KATHE GYNAIKA 8ELEI KAI ENAN ANTRA PROSTATH...OXI TON SAMPIDH ALLA ENAN POU MPOREI NA THN YPOSTHRIKSEI... AYTA EIXA NA PW!!! AA KAI OI GYNAIKES OTAN EINAI ERWTEVMENES KANOUN TA PANTA GIA TA REMALIA TOUS ANTRES OMWS AYTOI DEN TO EKTIMOUN KAI TIS THEOROUN DEDOMENA...OMWS EPEIDH DEN EINAI DEDOMENA THN PATANE KAI META TOUS FORTONOUN KAI KALA TO OTI DEN KSEROUN TI 8ELOUN!!! TELOC... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με αυτά που λες. Όντως αυτά θέλετε. Γι' αυτό και καταντάτε ξενέρωτες. Γιατί άμα περιμένεις στις μέρες μας να βρεις:
    α)Γυμνασμένο
    β)Να είναι λεφτάς
    γ)Να έχει το αμάξι να σε βγάζει βόλτα
    δ)Να σε αγαπάει
    ε)Να λέει πάντα την αλήθεια

    Για το δ και το ε ΟΚ. Αλλά εσύ θα πάρεις όλα αυτά και τι θα του δώσεις?Την αγάπη σου?Να την χέσει.Δηλαδή θα πηγαίνει γυμναστήριο και θα τρέχει όλη μέρα να βγάζει λεφτά για πάρτη σου, για να τα έχεις όλα έτοιμα?

    Οι άντρες γιατί δεν ψάχνουνε τις γυμνασμένες, αυτές με τα αμάξια, τις λεφτούδες με προίκα και τις αγαπησιάρες? Γιατί βολεύονται και με λίγο πεταχτό κωλαράκι? Με μια αγράμματη που δεν δουλεύει? Με μία φτωχή? Με μία που έχει φοβίες ή ψυχολογικά? Η και με τα τσουλιά στην τελική? (που δεν αγαπάνε).

    Γιατί πολύ απλά έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ απαιτήσεις από εσάς και δεν ψάχνονται και τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε την εσβησες την σαπια !! ευγε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοπελιά ήταν τελευταία κατηγορία ξενέρωτης… Θεωρεί ότι η αγάπη της, το σεξ , άντε και οι δουλειές στο σπίτι (τις οποίες εν τέλει μοιράζεστε, γιατί ειναι "φεμινίστρια" μη χέσω) είναι αρκετά για να σε κρατήσουν. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε και οι άντρες συναισθήματα!

    Ασχετο: Φεμινίστρια λέει! Ναι μωρή! Είσαι φεμινίστρια, τα φύλα είναι ίσα, αλλα ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση! Και το άλλο θρυλικό: Εσύ δουλεύεις, αυτή άνεργη, και σου πετάει "τις δουλείες στο σπίτι της μοιραζόμαστε! Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! Όσο ξεφτιλήσαμε όλοι τη δημοκρατία άλλο τόσο ξεφτιλίζεις τον καλό σκοπό που είχε η Suzan di Anthony και η Καλλιπάτειρα! Τις οποίες ούτε και ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή