Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ο κανόνας 80/20

Ο κανόνας 80/20 είναι μια θεωρία των υποστηρικτών του Red Pill, από τα πρώτα χρόνια

των PUA, που λέει ότι το 80% των γυναικών θέλουν να κάνουν σεξ και να ζευγαρώσουν με το 20% των ανδρών. Η θεωρία αυτή καθορίστηκε από την αντικειμενική σεξουαλική αξία (SMV – Sexual Market value) μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Το 80/20 υπάρχει επίσης και στην οικονομική θεωρία και είναι ένας κανόνας που αναφέρει ότι: “Το 80% των πωλήσεων προέρχονται από το 20% των πελατών σας”. Βέβαια για να μην μπερδεύουμε τους δύο αυτούς τομείς. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το 20% των ανδρών (alpha) γαμάει το 80% των γυναικών.

Άρα μένει ένα 20% γυναικών πρόθυμο. Για κάποιους “πιο εύκολο”, για μένα “λογικά σκεπτόμενο”. Επίσης, από αυτές μπορεί να μην είναι όλες μπάζα. Πάντως οι περισσότερες πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεσμευμενες.

Επίσης ακολουθεί κι ένα τραγικό 80% των ανδρών, είτε αγάμητο, είτε με ελάχιστες επιτυχίες ή (στην καλύτερη) κρατώντας μία σχέση “με νύχια και με δόντια” για να μην την χάσει.

Πλέον, με τα social media, κάθε γυναίκα πιστεύει ότι μπορεί να δικαιούται να γαμηθεί με έναν άνδρα 1-5 level πάνω από αυτή, κοινώς ένα μπάζο HB5 να γαμηθεί με HB 6-10. Όλα αυτά αφορούν φυσικά τις επιθυμίες των γυναικών και όχι τι συμβαίνει στην πράξη. Μπορεί δηλαδή για μια γυναίκα να είστε αιώνια ένας beta και να μην σας συγκαταλέγει στο 20%, ωστόσο να σας παντρευτεί καθαρά από ανάγκη, για να μη γεράσει μόνη της.

Ο κανόνας 80/20 με τα δεδομένα του 2011.
Με τα σημερινά; Μαντέψτε, ίσως ακόμη χειρότερα!


 

Εννοείται ότι το 20% των ανδρών δεν μπορεί να έχει σε κάθε περίσταση το 80% των γυναικών και ότι όλα αυτά είναι απλά θεωρίες και αριθμοί. Πάντως, όπως εμείς θέλουμε για σοβαρή σχέση μία όμορφη και με καλό χαρακτήρα, έτσι κι αυτές θέλουν τους όμορφους, πιστούς και φραγκάτους υποψήφιους. Αν δεν τους βρουν, τότε μπορούν να κάνουν παροδικές σχέσεις με ημερομηνία λήξης. Όλα αυτά πρακτικά μας βάζουν στο τριπάκι να ανταγωνιστούμε το 80% των ανδρών και να καταφέρουμε να μπούμε στο πολυπόθητο 20%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το 2009 στην Αμερική:
- Οι ελεύθερες γυναίκες έπεσαν σε ποσοστό κάτω από 50% σε σχέση με τις ενεργές παντρεμένες!
- Οι κάτω των 34 που δεν είχαν ποτέ παντρευτεί ανέβηκαν στο 46%. Είχαν 12% άνοδο σε σχέση με το 1999!
- Το 2016, το 20% των Αμερικανών κάτω των 29 έχουν παντρευτεί! Το 1960, οι κάτω των 29 ήταν κατά 60% παντρεμένοι! Ναι, οι ΗΠΑ έμειναν με το 1/3! Η Ελλάδα πόσο πιο χαμηλά μπορεί να είναι; Φυσικά και δεν ξέρουμε γιατί μας κρύβουν τα νούμερα!

Οι μονογαμικές κοινωνίες σε χώρες με πιο αυστηρούς κανόνες, κατά φέρνουν και επιβιώνουν καλύτερα και αναπαράγονται ταχύτερα σε σχέση με τις χώρες όπου υπάρχει πολυγαμία και “ελεύθερη αγορά” στο σεξ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Αραβικές χώρες ή οι Φιλιππίνες, όπου δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου νόμοι για διαδικασία διαζυγίου, αλλά τα χωρισμένα ζευγάρια προσπαθούν να αιτιολογήσουν τους χωρισμούς τους, μετά από χρόνιο τρέξιμο σε δικαστήρια.

Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι το 20% των alpha males μπορεί να κάνουν ακόμα και δύο και τρεις γάμους κι ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών θα αναπαραχθεί. Δυστυχώς για εσάς αγαπητοί AFC, σχεδόν το 80% (ή έστω 70%) θα μείνουμε όπως πάει με το πουλί στο χέρι και χωρίς απογόνους. Και όποιος μπορεί να μου αποδείξει ότι ο κανόνας 80/20 δεν ισχύει, ας μου φέρει τα επίσημα στατιστικά των γάμων στη χώρα μας σε ηλικίες έως 45 ετών. Αφήστε τις παλιές γενιές. Βγάλτε τις βιολογικά έτοιμες ηλικίες να τις μετρήσουμε, αν έχετε τα καρύδια.

6 σχόλια:

  1. Το μυστικό είναι οι άντρες να τις κάνουμε να πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Αν μια γυναίκα έχει περάσει τα 30 και δεν έχει παντρευτεί ή έστω να είναι σε μια σοβαρή σχέση, τότε δεν έχει δικαιολογία. Εμένα ήρθε μια γνωστή να μου κάνει προξενειό με μια φίλη της γύρω στα 34 (εγώ είμαι 37), και της είπα ορθά κοφτά πως δεν ενδιαφέρομαι. Όταν με ρώτησε γιατί, και μου είπε πως είναι καλή κοπέλα κλπ κλπ, εγώ της είπα πως είναι μεγάλη, και με κοίταγε σαν εξωγήινο... Λες κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να γηροκομήσω τη κάθε τύπισσα που αποφάσισε πως στα 34 είναι καιρός να νοικοκυρευτεί, ενώ πριν έψαχνε τον άλφα και πηδιότανε αβέρτα. Ρε ουστ!

    Μακάρι όλες μετά τα 30 να μείνουνε στο ράφι. Μη τις επιβραβεύετε. Αφήστε τις να πληρώσουν τις συνέπειες της υπεργαμίας τους. Θα τα δούνε οι μικρές και θα συνέλθουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θύμισες την ξαδέρφη της δικιάς μου (37 κι εκείνη). Με καλή δουλειά και φράγκα οικογενειακώς.
      Σήμερα ακόμα ψάχνει τον ιππότη και δεν τον βρίσκει. Έχει κι αυτή το χρυσό αιδοίο βλέπεις.
      Απαξίωση θέλουν και να μην τις γνωρίζουμε ούτε στον γάτο μας! Να μείνουν ράφι!

      Διαγραφή
    2. Hondakias κάτι παίζει όταν γράφεις κάτι και εμφανίζει το σχόλιό σου 2-3 φορές. Μήπως πατάς συνέχεια το "Δημοσίευση"? Αν έχεις αργό Internet θέλει τον χρόνο του. Το πατάς μία φορά και άφηνέ το μισό λεπτό να φορτώσει.
      Το λέω γιατί αν είναι διπλό σχόλιο και το σβήσω, όσοι βλέπουν το άρθρο απ' έξω θα νομίζουν ότι σβήνω σχόλια. ;-)
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω, δυστυχώς δεν πατάω 2 και 3 φορές για δημοσίευση του σχολίου μου :-( Το κάνει αυτόματα...
      Οπότε εννοείται σβήνεις τα διπλότυπα!

      Διαγραφή
  2. Τεντώστε τις αυταρες σας
    https://www.bitchute.com/video/GYUDalu-BD0/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Αλάτι της Γης: Το πρόβλημα είναι ότι αν φτάσουμε 40 δεν θα είναι λογικό να κοιτάμε 30+ ? Εγώ φτάνοντας πλέον στα 35, τις κοιτάω ήδη και είχα αρκετές σχέσεις μηνών με 30+. Στις περισσότερες δεν τους φαίνεται κιόλας.

    Αν μπορούμε να αναπτύξουμε λίγο αυτό το σκεπτικό θα συμφωνούσα. Το σκεπτικό είναι να τους "τραβήξουμε το σκοινί προς τα κάτω" για να μάθουν να μην μοιράζουν χυλόπιτες επειδή πλέον το έχουν γαμήσει το θέμα μέχρι και οι 35-40 που νομίζουν ότι έχουν χρόνο ακόμα και προλαβαίνουν, έτσι δεν είναι?

    Γιατί να μην βάλουμε "κόκκινη γραμμή" στις 35+ ? Εκεί θα δικαιολογείται γιατί θες 3-4 χρόνια minimum σχέσης για να παντρευτείς. Και τότε θα είσαι οριακά για να κάνεις παιδί!

    Διότι αν βάλουμε στα 30 και να πούμε ότι το τηρούμε όλοι, σε πληροφορώ ότι ανάμεσα σε μια 30άρα εμφανίσιμη και καλό κορίτσι και μια 25άρα...τσαχπίνα και να μικροδείχνει κιόλας για ακόμα πιο κάτω αλλά από μυαλό, δουλειά κτλ. να μην λέει και πολλά, οι περισσότεροι την 30άρα θα έπαιρναν. Θέλει εμφάνιση, θέλει να έχει μερικά γραμμάρια εγκέφαλο και να μην είναι στόκος, θέλει να δουλεύει και να μην κάθεται σπίτι να στα παίρνει, θέλει να έχει υπομονή και να κάνει υποχωρήσεις για να μην στο παίζει αρχηγός, θέλει πολλά. Αν αυτά τα είχε μία 30άρα θα έπαιζε εκτός συναγωνισμού.

    Οπότε για 35+ εγώ είμαι μέσα.
    Και επίσης να συμφωνήσουμε και τι θα τις κάνουμε αυτές. Αφού δεν θέλουμε να τις παντρευτούμε θα τις απορρίπτουμε 100% ή θα τις έχουμε μόνο για πήδημα? Εγώ προτιμώ το 1ο ώστε ο κάθε μουνίντζας beta με 0 εμπειρίες που ξύπνησε στα γεράματα και θέλει γάμο, να τις πάρει να ξεμπερδεύουμε να σταματήσουν να "απασχολούν άλλους", όπως π.χ. red pillάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή