Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

#TYN 2: Τα 20χρονα λένε σε πρώτο ραντεβού "Θα βγούμε φιλικά"


Συνεχίζοντας να ψάχνω την καμένη ομάδα του Facebook Thank you, Next που ανακάλυψα τις προάλλες, θα καθιερώσω την Παρασκευή, όταν δεν έχω κάποιο email αναγνώστη, να δημοσιεύσω άρθρα από κατεστραμμένες γκόμενες για να τις αποδομούμε δημόσια. Άλλωστε, η ομάδα αυτή έχει 500.000 μέλη, τα οποία γράφουν δημόσια. Οπότε μια χαρά νόμιμοι είμαστε και συν τις άλλοις δεν θα βάζουμε ούτε προσωπικά στοιχεία καμίας.

Πάμε λοιπόν. Την παρακάτω ιστορία ΔΕΝ θα την βρείτε στο group γιατί μου την στείλατε με email! 

[Email του αναγνώστη JohnnyK] Σου στέλνω κι εγώ μια ιστορία που βρήκα από το TYN. Η γκόμενα πρέπει να είναι 19-21. Έγραψε το παρακάτω μήνυμα, έφαγε κράξιμο και το κατέβασε μέσα σε 20 λεπτά. Αλλά πρόλαβα να το τραβήξω screenshot.

Ακολουθεί το μήνυμα του νέτου. Επειδή είδα και το προφίλ της ας την πούμε HB8 παρά κάτι.
=========================================================

Τυν λοιπόν σε έναν "ποιητή του ινσταγκραμ" όπως λέμε ποδοσφαιριστης στο φιφα
Τέλος πάντων βγαίνουμε το πρωί σε πάρκο εγώ με φιλικές προθέσεις.... Αυτός όχι ιδιαίτερα....
1ο red flag: παω να ανάψω τσιγάρο μου το παίρνει από τα χέρια και μ λέει όχι δε θα κάνεις για το καλό σου.
Οκευ εκτιμώ το γεγονός ότι νοιάζεσαι για την υγεία μ χωρίς να είσαι υποχρεωμένος αλλά μετά το 3ο φερτο πίσω εμμμ... Κύριε δικαστά δε φταίω εγω
2ο red flag: χασμουριέται χωρις να βάλει το χέρι μπροστά...
Κατανοώ το γεγονός ότι μπορεί να κοιμήθηκες αργά μπορεί να νυσταζει για τους χψ λόγους αλλά ούτε τα έχουμε καιρό για να υπάρχει οικειότητα, ούτε βγαίνεις με τον κολλητό σου....
3ο red flag: ετσι όπως είμαστε στο πάρκο ενώ μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων ξαφνικά μ λέει βλέπεις πουθενά εδώ γύρω τουαλέτα.
Τον κοιτάω εγώ σε στυλ γουατ, του λέω κγω με τόνο φωνής τύπου με δουλεύεις όχι και μ λέει ακριβώς για αυτό θα πάω πίσω από ένα δέντρο....
Τουλάχιστον να λεω και ευχαριστώ που πήγε κάπου να μην φαίνεται και δεν έκανε τη δουλειά μπροστά μ.....
4ο red flag: καπάκι γυρνάει και μ πιάνει με το ένα του χέρι το χέρι μ και με το άλλο τον ώμο...
ΜΕ ΡΏΤΗΣΕΣ ΡΕ ΦΊΛΕ ΑΝ ΈΧΩ ΆΛΛΟ ΜΠΟΥΦΆΝ ΕΓΏ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΆΛΩ ΓΙΑ ΠΛΎΣΙΜΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΎΟ.
Ηρεμη είμαι παιδιά....
Σημείωση κιόλας ότι είχαμε βγει φιλικά, επομένως δεν γούσταρα τέτοιες χειρονομίες αλλά δεν...
5ο red flag: παω να ξανααναψω τσιγάρο και το ξαναπαίρνει με τα χεράκια που σας έλεγα από πριν....
Πάρτο φίλε δικό σου δε το θέλω πλέον....
6ο red flag: παει ΠΆΛΙ με τα χεράκια από πριν με πιάνει από τη μέση και κάνει απόπειρα να με φασωσει...
Πέρα από το ότι εγώ είχα κάνει ξεκάθαρο εξαρχής ότι δεν θέλω...
Τον σπρώχνω τέλος πάντων και λέει αφού δεν θες... Και καπάκι μουρμούραει θες αλλά κανείς τη δύσκολη
Του λέω κγω τι  κάνοντας ότι δεν ακουσα
 μ λέει τίποτα αλλά με υφακι ότι όντως δεν είπε τίποτα....
Τέλος πάντων το προσπερνάω
7ο red flag: χαιρετιομαστε χαρούμενη εγω που θα ξεφύγω και μ λέει με κοιτάς σαν να είμαι ένα ιδιαίτερο είδος τον κοιτάζω με το ειρωνικό μ βλέμμα το υπέροχο και δεν σχολιάζω... Τουλάχιστον οχι φωναχτά γιατι από μέσα μ ήμουν σε στυλ ναι είσαι όντως ιδιαίτερος...
Είσαι ένα ιδιαίτερο είδος μ_λ_κ_🙃
Αυτά από μένα καλό σας βράδυ

=========================================================

Σχόλιο Ξενερωμένου:
0 Red flag: Το "ποιητής του Instagram" που κολλάει" Δηλαδή σου έστελνε ποιήματα για να σε εντυπωσιάσει κι εσύ σαν σύγχρονη καριόλα λες να τον ξεφτιλίσεις. Τι ήθελες; Μπινελίκια μήπως; Γνώρισε τον άλλον και κρίνε τον πρώτα.
3ο Red Flag: Συγγνώμη κιόλας αλλά όταν οι καφετέριες είναι κλειστές και δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες, τι να κάνει ο άνθρωπος; Να σκάσει η φούσκα του;
4ο + 6ο Red Flag: ΟΛΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ! Βγαίνεις με έναν άγνωστο 1η φορά από το Instagram και ενώ έχεις καταλάβει ότι ψήνεται...τι "φιλικά" και μαλακίες του λες? Ρε πάτε καλά τα μικρά? Τον είχες φίλο κι από παλιά για να βγείτε φιλικά? Καλά σε ξεχέσανε στα σχόλια γιατί αυτό σου άξιζε. Όταν βγαίνεις με έναν πρώτη φορά...οι δυο σας, εννοείται ότι πάει στο "ερωτικό". Το "φιλικά" τι μαλακία είναι; Και κακώς ο άλλος δέχτηκε. Έπρεπε να της το πει ξεκάθαρα "Βγαίνουμε γιατί μου αρέσεις". Απλό. Το τι κάνεις στο 1ο ραντεβού και ότι δεν θελεις να πηδηχτείς, οκ, πες του το από την αρχή ότι είσαι σοβαρό κοριτσάκι. Άσε τα "φιλικά" και τις πίπες, δεν βγήκες με ανήλικο.
Oσο για το 7ο Red flag: Φανταστείτε πόσο ειρωνικά τον κοιτούσε η "γκομενίτσα" (το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω γιατί καριολίτσα είσαι σίγουρα) που γύρισε και της την είπε.

Εντάξει καριόλες? Πήρατε την επιβεβαίωσή σας για άλλο ένα ΣΚ? Ποιος είναι ο επόμενος μαλάκας με τον οποίο θα βγείτε σε πάρκα για να τον βάλετε friendzone? Η σεξουαλική σας ζωή πόσο σκατά είναι? Περιμένουμε σε λίγα χρόνια να ζητάτε να γαμηθείτε μόνο με διάσημους.

Έρχεται άρθρο την Δευτέρα που θα σας γαμήσω κατάλληλα.

3 σχόλια:


  1. 0. Πιθανόν ο "ποιητής του Instagram" να ανέβαζε και την δουλειά του μέσω του instagram. Σε κάθε περίπτωση, εάν γράφει ποιηματάκια μόνο και μόνο για να το παίζει ρομαντικός μπας και του κάτσει καμία(πόσο μάλλον η κάθε τυχάρπαστη που δεν του είναι απολύτως τίποτα!), λυπάμε αλλά ήταν άξιος της τύχης του. Μπορεί να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που όντος έχουν μια δεξιότητα σε κάποια τέχνη, όταν όμως αυτή μεταφράζεται αποκλειστικά στο να αφιερώνω φαιά ουσία μόνο και μόνο για το νινί, κρίμα έως και ξεφτίλα.
    1. Πήρε το τσιγάρο από τα χέρια, Θεέ μου, τι αλήτης πρίγκιπας, τώρα θα χύσει για πάρτη του... Η τύπησα αποφάσισε πως δείχνει πολύ πιο ώριμη και πως είναι πολύ πιο γυναικάρα με το να το παίζει γκόμενα με το τσιγάρο στο στόμα. Συγνώμη φιλαράκι, Μαλάκω αυτή, αλλά κι εσύ εαν πιστεύεις πως θα την κάνεις άνθρωπο, είσαι για τύφλα.
    2. Μπορεί και να ήταν πολύ βαρετή η γκόμενα, πρόβλημά της. Σιγά μωρή μαντάμ, χασμουρήθηκε, δεν ρεύτηκε, λες και σε έκλασε στην μούρη κάνεις. Εννοείται πως δεν κοιμάτε καλά, αφού του έβγαλες την πίστη μέχρι να βγείτε, κουράστηκε και αυτός πνευματικά από τα πολλά στιχάκια που σου έβγαζε.

    3. Καλά κάνεις και είπες ευχαριστώ που δεν την πέταξε μπροστά σου. Εντάξει, μια γκόμενα 8άρι μπορεί να έχει και καλύτερες επιλογές από το να βγαίνει σε πάρκα για να περιμένει τον κάθε μαλάκα που αποφάσισε να την βγάλει ραντεβού για να πάει να την αρμέξει πίσω από το δέντρο.

    4. Οκ, εκεί που δεν γίνεται χειρότερο έγινε! το τερμάτισε το παλικάρι με το κατούρημα. Αυτός είναι ο τρόπος για να δείξεις πως μπορεί να είσαι ρομαντικός και να γράφεις στιχάκια, αλλά επίσης είσαι σκληροπυρινικός καριόλης! (μη σε πάρει και για φλώρο). Το ότι είχατε βγει "φιλικά" καλά να πάθεις μωρή!

    5. Συνεχίζει να είναι μαλάκας, ρίξε TYN εάν σου την σπάνε οι καπνίστριες. Ούτε που την ξέρεις και ενδιαφέρθηκες κ' όλας. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις με την άδεια και απελπισμένη ζωούλα σου;

    6. Για δεύτερη φορά. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΝΑΠΗΡΗ. Του κόσμου την μαλακία είχε κάνει, αυτό τον πείραξε και φοβήθηκε μη την χάσει, να της πει μέσα στα μούτρα "θες αλλά κάνεις τη δύσκολη".

    7. Αφού είσαι μαλάκας, πως να σε κοιτάξει; Κοιτάζει στραβά πολύ πιο φυσιολογικούς από εσένα, εσένα δεν θα κοιτάξει; Αυτός Μαλάκας κ' εσύ η ΚΑΡΙΟΛΑ. Μια χαρά σας βλέπω ταιριάζετε ποιο είναι το πρόβλημά σου;

    Τελευταίο και καλύτερο, για τρίτη φορά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ""ΦΙΛΙΚΑ
    , ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ.
    Για την ακρίβεια, σου εύχομαι τα μικρόβια της ψωλής του να έφτασαν στο μάτι και να πάθεις επιπεφυκίτιδα για τις υπόλοιπες πέντε μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαριέμαι να ακούω κοπέλες να λένε ότι βγαίνουν με φιλικές προθέσεις. Προφανώς και δεν βγαίνουν στο μέτωπο για μάχη. Πέραν τούτου, δεν υπάρχουν φιλικές προθέσεις. Η κοπέλα όταν βγαίνει με κάποιον το κάνει με απώτερο σκοπό τη γνωριμία που θα οδηγήσει σε σεξ ή και σχέση. Το ίδιο και ο άνδρας. Πολύ υποκριτική αυτή η φράση από μέρους των γυναικών.
    Στο δια ταύτα...βλήμα κι εκείνη με το όλο POV αλλά και ο άλλος πως την είδε που δεν θέλει να την αφήσει να ανάψει τσιγάρο; Κηδεμόνας της; Γενικά ανώριμα ατομάκια αμφότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαριέμαι να ακούω κοπέλες να λένε ότι βγαίνουν με φιλικές προθέσεις. Προφανώς και δεν βγαίνουν στο μέτωπο για μάχη. Πέραν τούτου, δεν υπάρχουν φιλικές προθέσεις. Η κοπέλα όταν βγαίνει με κάποιον το κάνει με απώτερο σκοπό τη γνωριμία που θα οδηγήσει σε σεξ ή και σχέση. Το ίδιο και ο άνδρας. Πολύ υποκριτική αυτή η φράση από μέρους των γυναικών.
    Στο δια ταύτα...βλήμα κι εκείνη με το όλο POV αλλά και ο άλλος πως την είδε που δεν θέλει να την αφήσει να ανάψει τσιγάρο; Κηδεμόνας της; Γενικά ανώριμα ατομάκια αμφότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή