Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ο Φεμινισμός είναι αποδεκτός στο Reddit, η κριτική προς αυτόν όχι

Αφορμή για το μήνυμα αυτό στάθηκε η θέση του Reddit απέναντι στον φεμινισμό.

Όπως γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, το κίνημα The Red Pill ξεκίνησε από το Reddit στις αρχές του 2013 και σήμερα αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Τότε είχε μόλις 100 followers, οι οποίοι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έφτασαν τους 15.000. Σήμερα το https://Reddit.com/r/TheRedPill αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες, μπορεί και εκατομμύρια subscribers, οι οποίοι όμως δεν αναγράφονται, γιατί το Reddit θεωρεί το περιεχόμενο “άκρως επιθετικό”.

Στο αντίστοιχο όμως Forum Φεμινισμού (http://Reddit.com/r/Feminism), έχουμε 200.000 μέλη όπως βλέπετε και το περιεχόμενο –ΚΑΙ ΚΑΛΑ- “δεν” είναι φεμινιστικό! Τα αρχίδια μου κουνιούνται κύριοι!

Στο
Internet
πλέον έχουν φτάσει να κάνουν κουμάντο γαμημένες φεμινίστριες και ακτιβιστές και από εκεί που η λέξη “Φεμινισμός” ήταν κάποτε κατακριτέα στο 1ο και το 2ο κίνημα φεμινισμού, τον 19ο αιώνα και από την δεκαετία του ’70 κι έπειτα, πλέον σήμερα το 3ο κίνημα φεμινισμού μοιάζει σαν κάτι σαν το 3ο Ράιχ, αφού ζητάει πλέον η γυναίκα να εξουσιάζει με πλήρη έλεγχο τους άντρες. Αυτές οι καριόλες που μάχονται υπέρ του φεμινισμού και θεωρούν τον γάμο υποταγή ή χαίρονται όταν γαμάνε στα δικαστήρια τους άντρες τους και τους χρεωκοπούν για να κονομήσουν την διατροφή τους, είναι ότι πιο σκατένιο έχει η κοινωνία.

ΚΙ ΟΜΩΣ. Ο Φεμινισμός που βλέπει φαντάσματα σε μια κοινωνία ισότητας, είναι πλέον αποδεκτός και το
group
Red Pill έχει μπει σε…καραντίνα από το Reddit. Απλά σαπίλα! Φυσικά ανάλογες τακτικές εφαρμόζει και το Facebook, αλλά και πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Θέλετε ένα ακόμη πιο τραγικό; Υπάρχει και κίνημα RedPillWomen με 50.000 μέλη, το οποίο ΔΕΝ έχει μπει σε καραντίνα! https://Reddit.com/r/RedPillWomen - Μιλάμε για καραγκιοζηλίκια, έτσι? Το αντίστοιχο κίνημα γυναικών είναι μια χαρά, όπως και ο Φεμινισμός. Αλλά το κίνημα των αντρών είναι σε "καραντίνα" και λογοκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου