Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Pick-up Artist Addy A-game φυλακίστηκε για 2 χρόνια για "προσβλητική συμπεριφορά"


Ο Addy A-game ή αλλιώς Adnan Ahmed όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ένας PUA, ο οποίος φυλακίστηκε στη Σκωτία για 2 χρόνια, για..."προσβλητική συμπεριφορά".

Συνολικά 5 γκόμενες στις οποίες είχε μιλήσει, του έκαναν δικαστήρια. Το θέμα είναι ότι τις είχε καταγράψει κρυφά με κάμερα, ενώ τις προσέγγιζε, στη Γλασκώβη (από όπου κατάγεται) και το Lanarkshire. Ο 38χρονος PUA προσέγγιζε γυναίκες στο δρόμο και έδινε συμβουλές σε άλλους άντρες.

Οι ηλικίες που προσέγγιζε ήταν 16-21 (δύο περιπτώσεις ήταν 16 και 17). Η ελάχιστη ηλικία για σεξ στη Μ. Βρετανία είναι 16, άρα ήταν εντός ορίου.

Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος είχε μέχρι και ηχητικό απόσπασμα από σεξουαλική πράξη με μια γκόμενα. Όπως επίσης μια άλλη κατήγγειλε ότι έπιασε το κεφάλι της και προσπάθησε να την φιλήσει με το ζόρι.

Τo YouTube έχει αφαιρέσει έκτοτε εκατοντάδες βίντεο του τύπου και απενεργοποίησε δύο κανάλια του. Το Addy A-Game και το Street Attration. Η δικηγόρος του, Donna Armstrong, δήλωσε στο δικαστήριο: "Ο κατηγορούμενος αποδέχεται την ποινή και θα αλλάξει τον τρόπο που μιλάει στις γυναίκες".

Πηγή: BBC

Για την ιστορία, το άρθρο είναι από το 2019, επομένως ο κατηγορούμενος θα είναι πλέον ελεύθερος.

3 σχόλια:

  1. Ο ορισμός του μπάζου που το παίζει PUA (όπως οι περισσότεροι δηλαδή). Οι τύποι αυτοί είναι το ίδιο άχρηστοι με τις αντίστοιχες γκόμενες που "διδάσκουν" σε άλλες γκόμενες πως να βρούνε τον πλούσιο γαμπρό. Απλά τρώνε λεφτά από απελπισμένους ανθρώπους, μια καλή μπίζνα.

    Θα μου πει κάποιος "μα-μα-μα Αλάτι της Γης, είχε πάει σε μία και έπιασε" και θα του απαντήσω " ακόμη κι αν υποθέσουμε πως δεν ηταν μιλημένη από πριν η κοπέλα, γιατί παραξενεύεσαι που κάποιος που πάει σε 100 τυχαίνει να του κάτσουν 1-2;". Ειδικά οι ηλικίες 16-21 που είναι μικρές άβγαλτες καβλωμένες και διδάσκονται από τα μίντια να το δίνουν αβέρτα.... Το γεγονός πως ο τύπος χρησιμοποίησε και βία πάνω σε ανήλικα κορίτσια τα λέει όλα για το πόσο καλά δούλευε στη πραγματικότητα το "game" του.

    Δε τα βάζω φυσικά με αυτά τα μπάζα που βρήκαν ένα εύκολο τρόπο να βγάζουν λεφτά πουλώντας παπάτζες σε μπητάδες. Αυτοί καλά κάνουν. Τα βάζω με τους μπητάδες που πάνε και δίνουν αξία σε τέτοια νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PUA. Η μεγαλύτερη απάτη μαζί με την coca-cola vanilla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PuA: Η κερδοσκοπική απόπειρα Β αρσενικών να γίνουν Α με τα λεφτά άλλων Β ιεραρχικά μπονόμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή