Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ημέρα της Γυναίκας: Στη Ρωσία κάθε χρόνο ξύνουν μουνάκι


Σήμερα γιορτάζεται η Ημέρα της Γυναίκας από απανταχού της φεμινίστριες ανά τον πλανήτη.

Φυσικά η Ημέρα του Άνδρα στις 19/11 περνάει στα ψιλά γράμματα!

Σήμερα στο blog έχω δύο άρθρα. Ένα το πρωινό στις 10:00 και ένα αυτό το έκτακτο. Γιατί μόλις έμαθα λοιπόν από μία πρώην μου Ρωσίδα, ότι "Στη Ρωσία την Ημέρα της Γυναίκας, όλες οι γυναίκες βγαίνουμε έξω και περνάμε ευχάριστα την ώρα μας παίρνοντας ρεπό από την δουλειά. Οι άντρες έρχονται και μας παίρνουν όταν σχολάσουν".

Άρα λοιπόν, σε έναν πλανήτη που θέλουμε να μιλάμε για "ισότητα" και που οι φεμινίστριες διαμαρτύρονται ότι "αδικούνται", έχουμε αυτό! Στη Ρωσία η κοινωνία είναι γυναικοκρατούμενη και οι γκόμενες με το μουνί της εξουσιάζουν τους άντρες και τους παίρνουν λεφτά, διατροφές κτλ. με αντάλλαγμα σεξ. Παίζει ούτε το 10% να μην ξέρει ότι υπάρχει όντως "Ημέρα του Άντρα".

Φυσικά οι γυναίκες όχι μόνο πέτυχαν εξίσωση στους μισθούς (και το έχω δει αυτό σε 9 στις 10 εταιρείες που έχω δουλέψει) αλλά πλέον τους παραδώσαμε και τα κλειδιά από αυτή τη χιλιετία και λογικά για όλες τις επόμενες, να επιλέγουν εκείνες ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θέλουν ΕΚΕΙΝΕΣ να έχουν σχέση και οι άντρες να μένουν με το πουλί στο χέρι.

Ευχόμαστε σε όλες τις εορτάζουσες ξενέρωσες σήμερα: "Καλό ράφι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου