Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Το ποσοστό διαζυγίων στην Ελλάδα είναι περίπου 50%!


Αύξηση 30% λόγω της καραντίνας!

Θέλετε να παντρευτείτε? Τώρα με την καραντίνα ξανασκεφτείτε το. ΤΑ ΜΙΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!

Δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής. Σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία, στην Ελλάδα από εκεί που είχαμε διαζύγια γύρω στο 22% πριν χρόνια, τώρα εμφανίστηκε μία μέτρηση του 2017 και το ποσοστό μας είναι 38%! Δείτε τον πίνακα. Ανεβήκαμε στη θέση 37. Ωστόσο, παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού, το 2020 είχαμε αύξηση διαζυγίων μέσο όρο κατά 30%!

Με την οικονομική κρίση και τις απολύσεις, οι κάρχιες δεν έχουν βρει τους κατάλληλους χορηγούς-providers και βέβαια όλη μέρα σπίτι...πλήττουν μωρέ. Δεν πηγαίνουν και αυτά τα γαμημένα ταξίδια να "χαλαρώσουνε"! Και στραβώνουν άσχημα.

Επίσης τα διαζύγια δεν γνωρίζουν από ηπείρους. Έχουμε χώρες από όλες τις ηπείρους πάνω από εμάς, ακόμα και από την Ασία, εκεί όπου κάποτε θυμίζω πως λέγαμε ότι "βρίσκεις εύκολα νύφη να σου κάνει το χατήρι".

Το ότι τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν αύξηση διαζυγίων μέσο όρο κατά 30% σημαίνει ότι τα πραγματικά ποσοστά όλων των χωρών θα τα δούμε σε μερικά χρόνια από τώρα. Γιατί από την κατάθεση των αιτήσεων διαζυγίου μέχρι την εκδίκαση...χρειάζονται χρόνια για να ανανεωθεί ο πίνακας.

Οι γυναίκες απέτυχαν παταγωδώς
Είναι πλέον επίσημο. Καμία καριόλα δεν μπορεί να αμφισβητήσει όσα ξεκινήσαμε να γράφουμε σε αυτό το blog πριν από 10 χρόνια. ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ! Ναι, μιλάω για το ανθρώπινο είδος. Πλέον σε καμιά δεκαετία από τώρα, οι κάρχιες θα είναι τόσο αδηφάγα όντα, τόσο επιφανειακές, τόσο παρτάκηδες, τόσο ανέραστες, τόσο υλικές, τόσο ΚΑΡΙΟΛΕΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και 1.000άρια fonts στο Word, που ΔΕΝ θα θέλουν να αναπαραχθούν! Που ο καταναλωτισμός θα τις φάει ολόκληρες και θα τις καταπιεί. Που οι μισές θα γερνούν μόνες τους και μαζί βέβαια και οι μισοί άντρες. 

Η καλύτερα πάνω από τους μισούς, αφού σύμφωνα με τον κανόνα 80/20 που προαναφέραμε, οι πλούσιοι ή οι απίστευτα εμφανίσιμοι άντρες θα παντρεύονται 2 και 3 φορές και οι υπόλοιποι θα γερνούν μόνοι τους, χωρίς απογόνους.

Αν και τα ποσοστά διαζυγίων στον Δυτικό κόσμο έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση τις τελευταίες δεκαετίες, ο αριθμός των αιτήσεων για διαζύγια μέσα στους 10 μήνες πανδημίας του 2020 έχει ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Τα πράγματα σύμφωνα με τα δικηγορικά γραφεία της Αμερικής και τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργο Αβαρλή, είναι "στο κόκκινο" όπως διαβάσατε στο προηγούμενο άρθρο, αφού η καραντίνα έβγαλε όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια, ειδικά τα οικονομικά ζητήματα. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι δικηγόροι.

Θυμάστε που οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας "έκαναν το σκατό τους παξιμάδι" για να κάνουν οικογένειες? Πάνε αυτά! Ο υπερκαταναλωτισμός θέλει το κάθε νέτο με iPhone, ρούχα και αμαξάρα στη χειρότερη και με εξοχικό και κότερο στην καλύτερη. Αλλιώς περιμένει για πάντα τον πρίγκιπα και καταλήγει ακόμα και στα 40 της σε dating apps να παραπονιέται ότι "δεν ήταν τυχερή".

Όχι, δεν είναι θέμα τύχης.
ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!

Δέξου το. Κατάπιε το! Δεν φτάνει μια σφαλιάρα από τον πατέρα σου που σε κακόμαθε! Δεν φτάνουν ούτε τα 1.000 άρθρα αυτού του blog! Έτσι έμαθες. Ακόμα κι αν συμβιβαστείς τώρα στα "γεράματα", μετά από μερικά χρόνια δεν αποκλείεται να τον χωρίσεις...ή απλά να μείνεις μαζί του λόγω ηλικίας, από ανάγκη. Για να κάνεις έστω ένα παιδί, όσο προλαβαίνεις και να μην γεράσεις μόνη σου.

Θυμήθηκα πρόπερσι που πήγα στο γάμο μίας θείας μου. Ετών 46-47 αυτή, μουνάρα! (υιοθετημένη, δεν έχουμε συγγένεια εξ αίματος), ετών 50 ο σύζυγος. Πρόλαβε και έμεινε έγκυος. Η μουνάρα, έτσι; Έφτασε σχεδόν 47! Μιλάμε για ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Δηλαδή οι HB7.5 και κάτω που θέλουν άντρες-μοντέλα, τους οποίους καπάρωσαν οι μουνάρες...στο παρά πέντε βιολογικά...εκείνες τι θα κάνουν; Προφανώς και θα μείνουν με τις αράχνες στο χέρι.

Είμαστε μια χαρά παιδιά. Αρκετοί από εμάς εμφανίσιμοι. Είδαμε φίλους-μοντέλα να παντρεύονται "στο παρά 5" γιατί και αυτοί είχαν τύχη! Άλλοι πολύ τύχη και βρήκαν κι αυτοί γκόμενες-μοντέλα του HB9 και άλλοι λιγότερο τυχεροί γιατί 40άρησαν και "βολεύτηκαν" με κάτι του στυλ HB 7.5. Σημασία έχει ότι πρόλαβαν "στο τσάκ". Για όλους εμάς τους HB8 και κάτω...προφανώς και θα απαιτείται ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ, έτσι;

Άρα έχουμε δύο δεινά. Από την μία είναι υπερδύσκολο να κάνουν σχέση και σχεδόν αδύνατο να παντρευτούν και από την άλλη, αφού θα μας βγάζουν την ψυχή να παντρευτούν, έχουν και 50% πιθανότητα να σε χωρίσουν! Μιλάμε για ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ!

Οι MGTOW θα τρίβουν ήδη τα χέρια τους με αυτό το άρθρο. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Και η καραντίνα ήρθε να βιάσει με τον χειρότερο τρόπο το όνειρο οποιουδήποτε από εμάς, όπως ένας γερανός συνθλίβει τα σαραβαλάκια σε νεκροταφεία αυτοκινήτων. Καλή σας ημέρα.

3 σχόλια:

  1. Έννοια σου και τα τρίβουμε τα χέρια μας εδώ και καιρό ξενερωμένε έχοντας δει τη μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος ξυπνάει γελάει, όποιος θέλει να υπογραφει προδιαγεγραμμένα συμβόλαια καταδικασμενης αυτοκαταστροφής σε προσωπικό, οικονομικό κ κοινωνικό επίπεδο good luck.

    ΑπάντησηΔιαγραφή