Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Κορωνοϊός: Ρουφιάνος στρατιωτικός "καρφώνει" μπαρ που λειτουργούν στην καραντίνα

Έχασε έναν φίλο και συνάδελφο.

Η παρακάτω ιστορία αφορά έναν τυπά τον οποίο γνώρισα στο στρατό και έχουμε βγει 5-6 φορές. Ο τύπος ήταν μετάθεση στον Έβρο και γύρισε πρόσφατα όπως είδα στο Facebook.

Μιλούσαμε στο FB με κλήση και μου έλεγε πως πέρασε κτλ. και πως έχει βαρεθεί τη ζωή του. Του είπα και εγώ μία από τα ίδια. Μετά πιάνουμε συζήτηση για γκόμενες. Αυτός είχε παντρευτεί, η γυναίκα του είχε μείνει έγκυος, απέβαλε, μετά δεν τα έβρισκαν ως χαρακτήρες και χώρισαν. Στεναχωρημένος ο τύπος, του έλεγα να βγούμε και καλά για σωματική άσκηση σε πάρκο και ήταν κάθετος.

Λέει: "Α εγώ φίλε είμαι κατά όλων αυτών. Καραντίνα φουλ! Να κάτσει ο κόσμος μέσα και να μην βγαίνει καθόλου μέχρι να μηδενίσουν τα κρούσματα".
Του λέω: "Πως να γίνει αυτό ρε συ? Το καλοκαίρι θα γίνει που θα ανέβει η θερμοκρασία θα γίνει κάτι. Εδώ την μία το ένα εμβόλιο είναι προβληματικό, μετά το επαναφέρουν, την άλλη δεν υπάρχουν επαρκή εμβόλια, ούτε το 10% δεν έχει εμβολιαστεί, μετά σκάνε ειδήσεις ότι ακόμα και οι εμβολιασμένοι γιατροί κολλάνε κορωνοϊό, ε που θα πάει ρε μαλάκα? Θα κάτσουμε μέσα με Tinder και Badoo?"
Λέει: "Και τι προτείνεις? Να βγούμε να κολλήσουμε?"
Του λέω: "Πως θα κολλήσουμε ρε, από απόσταση? Αν δούμε κάτι καλό μόνο τότε θα χωθούμε. Στο σούπερ μάρκετ όταν πας δεν κολλάς, όπως βγήκαν και είπαν τόσοι ότι έχουν κολλήσει?"
Λέει: "Δεν είμαι για τέτοια ρε φίλε, δεν έχω όρεξη."
Του λέω: "Εσύ είσαι 45. Πολύ μεγαλύτερος από μένα. Θα κάτσεις μέσα για πόσο δηλαδή? Και να σου πω και κάτι, στην (τάδε περιοχή που του είπα) είδα σε story φίλου παίζει ένα μπαρ σαν καντίνα Σάββατο βράδυ και δίνει ποτά. Και είδα στο story είχε αρκετό κόσμο, κάτι δεκάδες άτομα. Και εκεί θα μπορούσαμε να πάμε".
Λέει: "ΤΙ ΕΙΧΕΕΕΕΕ?"

Τι ήθελα και του το είπα? Στράβωσε όσο δεν φαντάζεστε! Λες και τον σκέφτομαι στο στρατό σαν να ήταν χθες, να λέει στα φαντάρια να βαρέσουν κάμψεις. ΕΠΟΠ τώρα φανταστείτε.

Λέει: "Καλά σοβαρά μιλάς? Πες μου ποιο μαγαζί είναι, να τους γαμήσω εκεί μέσα. Θα τους καταγγείλω".
Του λέω: "Ρε συ δεν ξέρω ποιο είναι. Το είδα σε story στο Instagram με τοποθεσία την περιοχή. Δεν ξέρω κάτι άλλο"
Λέει: "Εγώ είμαι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος σε αυτά. Έχω ήδη καταγγείλει 2 μαλάκες. Πρέπει να τον βρούμε να τον γαμήσουμε! Να μου βρεις όνομα".
Του λέω: "Σοβαρά, δεν συγκράτησα" (όντως δεν κράτησα όνομα, το είχα δει πριν μια εβδομάδα το story, αν ρωτούσα βέβαια λεπτομέρειες τον φίλο μου θα μου έλεγε. Αλλά σιγά μην έδινα στεγνά τον άλλο. Εδώ πάνω από το 50% του κόσμου είναι μπακούρι με το πουλί στο χέρι και θα τον έδινα έτσι?)

Εν ολίγοις έμεινα μαλάκας με την αντίδρασή του και είπα να μην τον ξαναπάρω τηλέφωνο. Ο τύπος παίρνει ανάποδες. Εντάξει "στρατιωτικός είναι, τι περίμενες?" θα μου πείτε. Όχι έχω έναν άλλο φίλο ΕΠΟΠ που τον ξέρω από το Γυμνάσιο που ήμασταν συμμαθητές. Είναι από τα καλύτερα παιδιά. Παντρεύτηκε, έκανε παιδί, κομπλέ Απλά εξαρτάται από το άτομο.

Απλά ο πρώτος της ιστορίας μας που στράβωσε, είχε χάσει ένα φίλο και συνάδελφο στο στρατό, 58 χρονών, από κορωνοϊό. Εντάξει ο συνάδελφός του είχε περάσει κάτι πνευμονίες στον Έβρο, είχε ιστορικό τέλος πάντων. Έχω και εγώ ένα φίλο στην ηλικία μου που είχε πάθει και αυτός πνευμονία και έπαθε κορωνοϊό και πετούσε κάτι περίεργα φλέματα. Τέλος πάντων, το όλο σκηνικό με τον ιό είναι περίεργο, αλλά από την στιγμή που όλοι βγαίνουμε για το σούπερ μάρκετ ή την δουλειά μας (όσοι δουλεύουν έξω και δεν μπορούν από το σπίτι), είτε βγούμε μία φορά την εβδομάδα παραπάνω, ένα Σάββατο ή μια Κυριακή, να κάνουμε λίγο cold approach, είτε όχι, δεν θα αλλάξουν και πολλά όταν είμαστε σχεδόν όλη την εβδομάδα εκτεθειμένοι! Και φοράμε και μάσκα πάντοτε όταν βγαίνουμε έξω. Με φουλ καραντίνα άλλαξε κάτι? Όχι. 

Πως φτάσαμε στα 4.000 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο? Τα πάντα είναι κλειστά εδώ και μήνες. Ε είτε κλειστά, είτε ανοιχτά, πάρτε τ'@@ μου και βάλτε τα στο στόμα σας. Εδώ μιλάμε με γκόμενες στο Facebook Dating και το Badoo και δεν μπορούμε να συναντηθούμε λόγω απόστασης! Έχουμε καταντήσει να ρυθμίζουμε την απόσταση στα 5-10χλμ!

Το ότι συνέβη αυτό στην ηλικία που είμαστε είναι γάμησέ τα. Να ήμασταν 18 πάει στο διάολο, θα είχαμε μια ζωή μπροστά μας. Και πότε θα τελειώσει? Βλέπουμε. Σέβομαι τους 8.000 που πέθαναν (οι περισσότεροι είχαν και άλλα νοσήματα) αλλά έχουν αρρωστήσει κοντά 300.000 στην Ελλάδα και 130.000.000 παγκοσμίως. Και οι θάνατοι το 2019 στην Ελλάδα ήταν 125.000.

Ο καθένας ζει την φάση διαφορετικά και ανάλογα με τα δικά του συμφέροντα. Αν ο παππούς ή η γιαγιά σας έχουν χρόνιο νόσημα μπορεί να φοβάστε τα πάντα. Αν είστε μόνος σας στη ζωή χωρίς γκόμενα και επιπλέον έχετε και καφέ ή μπαρ (ακόμα χειρότερα) και έχετε υποχρεωθεί στην εφορία και είστε ένα βήμα πριν τα τινάξετε κυριολεκτικά ή από την κατάθλιψη θα την δείτε εντελώς αντίθετα την φάση. Προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση, αλλά τους ρουφιάνους πολλοί εμίσησαν. Και όποτε βρίσκω παρέα και βγαίνω στα πάρκα για "άσκηση" βλέπω ότι και άλλες κοπέλες σκέφτοναι όπως εγώ.

Στην τελική, αν είναι φλερτάρουμε και μετά να φιλήσουμε κάποια που μας αρέσει και να φοβόμαστε τον κορωνοϊό, ε με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι και η κοπέλα μας. Άρα τι θα κάναμε? Θα λέγαμε στην κοπέλα μας "Μην πας στην δουλειά" ή "Μη με φιλάς για να μην με κολλήσεις"? Δηλαδή θα έπρεπε εδώ και 1 χρόνο να είμαστε αγάμητοι και να συνεχίσουμε να είμαστε αγάμητοι για όσα χρόνια απαιτεί το lockdown? Άρα όσοι έχουν κοπέλα και δεν ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι, ε ας χωρίσουν λόγω του κορωνοϊού. Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε γαμώ το σπίτι σας?

Καλό μήνα.

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχουν αρρωστήσει μόνο 300.000 στην Ελλάδα. Έχουν κολλήσει τον ιό τουλάχιστον 3 με 4 εκατομμύρια. Μπορεί και παραπάνω. Η συντριπτική πλειοψηφία ασυμπτωματικοί, για αυτό και δεν μπήκαν στη διαδικασία να πάνε σε γιατρό ή να εξεταστούν για τον ιό. Εμείς έχουμε δεδομένα μόνο για όσους πήγαν και διαγνώστηκαν. Ο ιός είναι υπερβολικά ακίνδυνος, όταν γύρω στο 95% όσων πεθαίνουν είναι είτε άνω των 70 είτε με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή πεθαίνουν φέροντας τον ιό, δε πεθαίνουν ΑΠΟ τον ιό, που έχει τη σημασία του. Βασικά δεν είναι τίποτα χειρότερο από την εποχική γρίπη.

    Όσο για τον ρουφιάνο ΕΠΟΠ, κάτι τέτοιους τύπους δε πρέπει να τους λες ούτε καλημέρα. Δεν υπάρχει χειρότερο είδος σκουληκιού από τον ρουφιάνο. Ένας τέτοιος τύπος στη Κατοχή το 40 θα σε έδινε στεγνά στους Γερμανούς, αφού ο ΣΚΑΙ της εποχής θα του έλεγε πως "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας". Και μην απορείς καθόλου για αυτό, αυτή είναι η ψυχολογία του ρουφιάνου. Και ποτέ ένας τέτοιος τύπος δε πιάνεται πραγματικός φίλος. Άρα δεν έχασες και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή