Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ουτε το status του άνδρα μετραει


[Email του αναγνώστη DinoZ]


Γεια σου συναδελφε ξενερωμενε. Απο τη στιγμη που βρηκα το blog σου, ειλικρινα χαιρομαι να το διαβαζω. Οαση μηδενικης πολιτικης ορθοτητας.

Λοιπον δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα τυχαινει να ειμαι 35αρης, αρκετα εμφανισιμος, με κορυφαιο επαγγελμα απο αποψη status, κατοικος εξωτερικου, πολυ-πολυ “αστικο” background για να το θεσω κομψα και 1-2 status symbols που δεν εχουν ολοι. 

Κοινως θα περιμενε κανεις να με παρακαλανε καμποσα ΗΒ9-10. Σωστα; Οχι... Γενικα ειμαι και ανθρωπος που προτιμαει τις καλες μακροχρονιες σχεσεις και θεωρω οτι αν γνωρισεις μια καλη κοπελα και εισαι ευχαριστημενος, μενεις σε αυτη μια ζωη. Ελα ομως που δεν μενουν αυτες... Ειχα ως τωρα 5 μακροχρονιες σχεσεις με ΗΒ8 που στο τελος με παρατησαν στα κρυα τα λουτρου με γελοιες προφασεις και αφορμες... “δεν μπορω αλλο” κτλ... και 2-3 συντομες σχεσεις που ενω ειχαν ολα τα παραπανω δεδομενα, δεν σεβαστηκαν τιποτα, επεδειξαν απο πολυ νωρις ψυχροτητα, κwλοσυμπεριφορα και καρριερολαγνεια (bitch mode 320%) οποτε πολυ γρηγορα τους εδειξα την πορτα και με το καλο να βρουν τον πλεμπα που τους αξιζει. 

Αλλα σχετικα με τις μακροχρονιες σχεσεις μου, εχω μεινει να απορω... Αγαπη εκατερωθεν, εμπειριες ομορφες και ασχημες που ζησαμε μαζι και μετα... στα κρυα του λουτρου “δεν μπορω αλλο” και γεια σας... μεσα σε ενα τοσο μακρυ διαστημα προφανως και ειχαμε τα βρισιδια μας, αλλα εκει ο υπαιτιος του καυγα ηταν στο 80% των περιπτωσεων η γυναικα και σε καθε περιπτωση μετα απο τις αντιστοιχες συγνωμες (δικη μου ή δικη της) θεωρουσα το θεμα ληξαν. Ομως αυτες οχι... εχουν ενα τσουβαλι και γεμιζουν μεσα ο,τι στραβο εχεις κανει και δεν το πετανε ποτέ... Αντιθετως ο,τι καλο εχεις κανει, το ξεχνανε για πλακα... εμεις απο την αλλη ειμαστε ακριβως το αντιθετο. Θυμαμαι καθε καλη τους στιγμη και τις φορες που με εχουν βγαλει απο τα ρουχα μου (με την κακη εννοια...) τις εχω ξεχασει. Ειλικρινα δεν μπορω να τις ψυχολογησω πλεον. Οι καρχιες δεν σεβονται ουτε το status. 

Αυτο ειδικα θελω να σημειωσεις απο το email μου. Και το status χεσμενο το εχουν! Οι δηθεν γλυκουλες δεν σεβονται ουτε τον καλο χαρακτηρα. Σηκωνω τα χερια ψηλα! Τι θελουν; να εισαι ενα σκυλακι σαν αυτα τα πατσαβουρικα που γουσταρουν και να το εχουν σηκω-κατσε, “Kοιτα τον μ@λ@κ@ τι δουλ... εε τι γλυκουλης που ειναι”; θα σε βαρεθουν και θα σε πεταξουν. 

Πλουσιος alpha male; παλι θα θεωρουν οτι τους χρωστας και θα σε πατησουν κατω (ας μη πω καλυτερα τι προβληματα εβγαλαν οι προαναφερθεισες συντομες καρχιες που αντι να λενε ευχαριστω που οχι μονο ασχοληθηκα μαζι τους αλλα ειχα ο καημενος και τις καλυτερες προθεσεις, νομιzαν οτι το νινι τους ειναι πιο ακριβο και απο αυγο φαμπερζε). Bad boy αν εισαι οκ θα κολλησουν αλλα πιστευω για λιγο. Γιατι αν μεινουν κοντα στο bad boy, καλα ξεμπερδεματα στα 45 τους που θα τις κυνηγαει με το κασκορσε και τη ζωνη να τις δειρει απο τα νευρα του που δεν τον προσλαμβανουν πλεον στα μπαρ.

Και σιγα μην αλλαξω κιολας χαρακτηρα να μετατραπω απο καλοκουρδισμενος gentleman σε απαιδευτο γομαρι με τατουαζ-μανικι απλα και μονο για να βαλω μερικα γκολ. Eιλικρινα το εχω παρει αποφαση πλεον οτι θα μεινω μονος. Πλεον δεν κανω καν κινηση ουτε απο κοντα ουτε σε social media. Τις εχω σιχαθει. 

Εχουν καταδικασει ποσους αντρες στη μοναξια, ποσα εθνη στον αφανισμο και οι καρχιες του εξωτερικου να ξερεις τα ιδια μουτρα ειναι. H μονη διαφορά οτι μπορει να σου κατσουν για κατι προχειρο. Αλλα να το βαλουν εκει που ξερουν το προχειρο. Για συντροφικοτητα, μακροχρονια αγαπη και οικογενεια ουτε λογος. Ολο λογια, ιδεολογικες ιστοριες και εξυπναδες ολες τους, ελληνιδες και ξενες. Τους δoθηκε η ελευθερια και ξεδιπλωσαν πλεον ολον τον αποκρουστικο τους χαρακτηρα.

Ουσιαστικα τι γινεται πλεον; οι γυναικες δεν ηθελαν ισοτητα δικαιωματων και υποχρεωσεων. Ηθελαν να εχουν την ασυδοσια που απολαμβανε ο ανδρας του 1950. Eντελως φθηνο και ποταπο εκ μερους τους, γιατι οφειλει κανεις να ζηταει δικαιοσυνη και οχι εκδικηση. Και μαλιστα εκδικηση απο ποιον; Aπο τον αντρα του 50; Dεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη. Δεν φταιω εγω για τις π@π@ριες του Nτον Nτρειπερ.

Οποτε εχουμε απο τη μια τους αντρες, που μετα απο τοσες δεκαετιες ιδεολογικου ξυλου, εχουν γινει στην πλειοψηφια τους καλοι και ηπιοι χαρακτηρες και απο την αλλη τις καρχιες που μετα απο δεκαετιες ασυδοσιας και μαθηματων “νεοπλουτισμου” απο οικογενεια και κοινωνια, εχουν γινει πλεον χειροτερες απο ποτέ. Τα χρονια που μου μενουν θα αναγκαστω να προσαρμοστω και να τα ευχαριστηθω βασιζομενος στην αρχικη μου οικογενεια (δικη μου το καταλαβα πλεον, δεν προκειται να φτιαξω), σε λιγους καλους φιλους και σε μερικα υλικα αγαθα που με συγκινουν. Συνιστω το ιδιο και στους υπολοιπους αντρες που δεν θα βρουν το 5% των γυναικων της προκοπης που εχουν απομεινει.

Ειναι καλυτερα οταν αποδεχεσαι την ηττα σου.
Γεια saw και μπραβο και παλι για την πολυχρονη προσπαθεια του blog.

9 σχόλια:

  1. Όταν αναφέρεστε στις γυναίκες ως 'κάργιες' λες και σας χρωστάνε κάτι, ήδη ξεκινάτε από λάθος οπτική. Όταν συμπεριφέρεστε υποτιμητικά, όταν νιώθετε ότι σας χρωστάνε κάτι επειδή είστε "καλό παιδί" (φαίνεται από τον τρόπο έκφρασης άλλωστε), τότε αλήθεια μην περιμένετε ότι είναι χαζές οι γυναίκες και θα ανεχτούν να υπομένουν τέτοια συμπεριφορά... Θα τρέξουν μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. "Όταν αναφέρεστε στις γυναίκες ως 'κάργιες' λες και σας χρωστάνε κάτι"

      Μάλλον το αντίθετο παίζει...

      Διαγραφή
    3. "Ειλικρινα δεν μπορω να τις ψυχολογησω πλεον. Οι καρχιες δεν σεβονται ουτε το status. "

      1ον)Δεν μίλησε για όλες τις γυναίκες αλλά μόνο για τις κάρχιες.
      2ον)Όταν ένας άντρας σας κερατώσει δεν είναι "μαλάκας"? Αμα δεν σας κεράσει δεν είναι "τσιγκούνης"? Μεταξύ σας τι λέτε δηλαδή?

      Διαγραφή
    4. 1. Τον δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Είχα τρομάξει γενικά από το ύφος των άρθρων και τον τόνο επιθετικότητας που διέκρινα. Φαντάζομαι είναι πιο προφορικός ο τρόπος έκφρασης και λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης. Μου κάνει εντύπωση πάντως που συναντάτε σχεδόν αποκλειστικά τέτοιες περιπτώσεις γυναικών, καθώς πιστεύω ότι υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που είναι διαφορετική, και όχι απλά το πέντε τοις εκατό. Καταλαβαίνω ότι οι κακές εμπειρίες δημιουργούν πικρία και απογοήτευση. Κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί παλιά με αποτέλεσμα να κλείνομαι στον εαυτό μου και να είναι δύσκολο να εμπιστευτώ. Μερικές φορές όταν βλέπεις τέτοια αρνητική αντίδραση με προκατάληψη είναι πιο δύσκολο να συναναστραφείς υπό τον φόβο μην υπάρχει ήδη ένα εγγενές συναίσθημα μίσους χωρίς να σε ξέρει. (Αυτό είναι αντίστοιχα ο φόβος των γυναικών: η βιαιότητα που εισπράττουμε)
      2. Δεν θεωρώ απαραίτητο να κερνάει ο άνδρας, προτιμώ να πληρώσω η ίδια για να δείξω εξαρχής ότι δεν επιθυμώ κέρασμα και το εκφράζω για να γίνει αντιληπτό. Καλό είναι να υπάρχει μια ισότιμη σχέση, όπου ο καθένας θα κερνάει όποτε το νιώθει και το επιθυμεί και όχι επειδή το επιβάλλουν οι κοινωνικές νόρμες. Η τσιγκουνιά δεν έχει να κάνει με το κέρασμα ή όχι του πρώτου ραντεβού, αλλά με την γενικότερη νοοτροπία κάποιου και την μίζερη στάση απέναντι στη ζωή -ανεξαρτήτως φύλου.
      Εύχομαι όλοι σας να βρείτε αυτό που επιθυμείτε. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    5. 1)Δεν ξέρω ποσο % είναι αλλά οι σωστές είναι παντρεμένες ή εστω δεσμευμένες. Οι σκάρτες, οι ανέραστες, οι ξενέρωτες που δεν θέλουν κανέναν ειναι οι ελεύθερες για χρόνια. Οπότε άντε να βρούμε τις σωστές ελεύθερες που ξέρουν τι ζητάνε στο διάστημα που θα μείνουν ελεύθερες.

      1,5) Πόσο καιρό είσαι μόνη σου και πόσα άκυρα έχεις ρίξει όλο αυτό το καιρό? Και ηλικία?

      2) Ναι νομίζω όλοι συμφωνούν απλα για τις παραδόσεις στα πρώτα ραντεβού κερνάμε οι άντρες.

      Διαγραφή
    6. 1) Δεν θα σταθώ και πάλι στην ορολογία "σκάρτες". Μπορεί κάποιες όντως να είναι πολύ ψωνισμένες και να κοιτάνε με λάθος κριτήρια, αλλά αν κάποια κοπέλα απορρίψει κάποιον υπάρχει και η περίπτωση που απλά δεν την ελκύει ή δεν της βγαίνει. Δεν είναι υποχρέωση της κάθε κοπέλας να ανταποκριθεί για να μην έχει την ταμπέλα της ξενέρωτης αν δεν της βγει. Άλλο βέβαια, αν δίνει λάθος μηνύματα, εκεί κακώς δεν το κόβει από την αρχή.

      1,5) Μετά από την τελευταία σχέση ήμουν πάνω από δύο χρόνια ελεύθερη. Γενικά, είχα τραυματική εμπειρία και δεν μπορούσα να διαχειριστώ το να με πλησιάζει κάποιος. Οπότε τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι δεν άφηνα περιθώρια προσέγγισης, αλλά ούτε και ήθελα γιατί δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Τώρα τελευταία έχει επιμείνει κάποιο αγόρι παραπάνω κι έχω νιώσει πιο άνετα μαζί του και βγαίνουμε. Κάτι που δεν περίμενα να μπορώ να κάνω. Οπότε σίγουρα είναι και στον άνθρωπο, να καταφέρνεις να τον εμπιστευτείς. 27 ετών είμαι.

      Διαγραφή
    7. Η γυναίκα κρατάει το σπίτι η γυναίκα του βάζει φωτιά και το καίει.. αυτό εσύ λόγο ναρκισσισμού και εγωπαθειας δε μπορείς να το καταλάβεις.. πάντα αυτό κάνετε παρουσιάζεστε ως θύματα και αποποίηση κάθε ευθύνης..ναι φταίει ο ευνουχισμενος άντρας σήμερα και μας παίρνει όλους η μπάλα..αυτό που θέλει να πει ο φίλος είναι είναι ότι έχετε προδώσει τους άντρες και το ίδιο σας το φύλο..

      Διαγραφή
  2. Τράβα το δρόμο σου φιλαράκι και τα λεφτά που έχεις να τα τρως για πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή