Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ρωσίδα κάνει στριπτίζ σε τράπεζα για να λάβει δάνειο και αποτυγχάνει

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει μία λαϊκή ρήση και σίγουρα κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η 25χρονη ρωσίδα στριπτιζέζ Γιούλια Κουζμίνα όταν απευθύνθηκε στην τράπεζα με σκοπό να ζητήσει δάνειο για την αγορά αυτοκινήτου.

Η Γιούλια Κουζμίνα υπέβαλλε στον υπάλληλο της τράπεζας το αίτημα της και όταν αυτό απορρίφθηκε, η ίδια αποφάσισε να αποδείξει ότι διέθετε τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Σηκώθηκε από την καρέκλα, έβγαλε αργά και βασανιστικά τη μπλούζα της, ξεκούμπωσε το σουτιέν της και έθεσε τα διαπιστευτήριά της υπόψη του έκπληκτου υπαλλήλου.

Και ενώ η ιστορία που παραπέμπει σε ταινία πορνό δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά, ο υπάλληλος αποφασίζει να βγει εκτός σεναρίου και να απορρίψει και το δεύτερο αίτημα της στριπτιζέζ .

Σηκώθηκε από τη θέση του και έδωσε στη νεαρή στριπτιζέζ τα ρούχα της και τα έγγραφά της στο χέρι, δείχνοντας της την πόρτα της εξόδου.

Ίσως σε κάποια άλλη τράπεζα η Γιούλια να φανεί πιο τυχερή και να καταφέρει να λάβει το πολυπόθητο δάνειο που θα της επιτρέψει να προβεί στην αγορά αυτοκινήτου.

Το σχετικό βίντεο δυστυχώς έχει κατέβει. Αν το βρει κανείς ας το βάλει στα σχόλια.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου