Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

GLOBETROTTERS: Ελληνικό ζευγάρι στο εξωτερικό - Δείτε γκρίνια!


Η σειρά GLOBETROTTERS την οποία παρουσίαζε ο Χάρης Βαρθακούρης με την γυναίκα του, Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, είναι το κλασικό παράδειγμα γκρίνιας που θα φάτε κι εσείς αν παντρευτείτε.

Ο τύπος είναι γιος του Πάριου, έχει καριέρα τραγουδιστή και η γυναίκα του τον έχει ξεκολιάσει στη γκρίνια μπροστά στην κάμερα! Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν παίζει να γίνονται για την τηλεθέαση. Δηλαδή οκ μπορεί να γίνονται, αλλά από την άλλη αν είχατε μια κάμερα μπροστά σας, θα ξεκατινιαζόσασταν με την γυναίκα σας για να λέει όλη η Ελλάδα ότι "σφάζεστε"; Αμφιβάλλω. Οπότε θεωρώ ότι όταν δεν γράφουν οι κάμερες, στο σπίτι τους, παίζει να γίνονται τα χειρότερα.


Αυτή παίζει να είναι η αντιμετώπιση που έχουν οι γυναίκες απέναντί μας. Αυτή που...αν κοιτάξουν αυτές κάπου, εμείς όλα ΟΚ και δεν ασχολούμαστε. Αλλά αν κοιτάξει ο άντρας...θα γίνει της πουτάνας. Θα πέσει φωτιά να τον κάψει. Εμείς όχι δεν έχουμε δικαίωμα.

Θεωρώ ότι αν όχι οι περισσότερες, τουλάχιστον κοντά στις μισές, έτσι παίζει να είναι. Δεν πα να είσαι διάσημος. Δεν πα να σε έχει κάνει φίρμα ο άντρας σου; Θα τον ΓΑΜΗΣΕΙΣ στα shit test. Μέχρι να πεθάνει!

2 σχόλια:

  1. ρε'συ οντως το ειχα πετυχει στη tv μια δυο φορες, τον ειχα λυπηθει! και ειναι και καλητεχναρα ο ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μόνοι Globetrotters που υπάρχουν είναι η ομάδα του μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή