Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ζηλιάρα φίλη: Της γνωρίζω 2 φίλους, δεν θέλει να μου γνωρίσει μία ξένη φίλη της

Μιλάμε για την απόλυτη μαλάκυνση!

Έχω μία φίλη εδώ και πολλά χρόνια, η οποία μου έχει γνωρίσει στο παρελθόν μία φίλη της και είχα κάνει μια ψιλοσχεσούλα. Με τα πολλά πέρυσι μου γνώρισε άλλη μία φίλη της (η οποία ήξερε την πρώην μου). Δεν έκατσε γιατί η τύπισσα ενώ ήταν 25 ήθελε άτομα..."κάτω από 30" . Μιλάμε για μέγιστη μαλακία.

Με τα πολλά το καλοκαίρι βγήκαμε παραλιακή μαζί της και έφερα δύο φίλους. Ο ένας που τον ήξερα πιο καλά, δεν την γούσταρε κι έτσι έμεινε να μιλάει με τον άλλο. Παίρνω κι εγώ τον φίλο που δεν την γούσταρε και βγαίνουμε για sarging. Καταλήξαμε να μιλάμε με τρεις γκόμενες από Σλοβενία Στο πεντάλεπτο πάνω σκάει ο γκόμενος της μίας που μίλαγε ο φίλος μου. "Σορρυ είναι πιασμένη". Κάνει να φύγει ο φίλος μου και λέει "Όχι ρε παιδιά μη φεύγετε, πιάστε καρέκλες και καθίστε, ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ!" (θεούλης ο τύπος). Με τα πολλά εγώ μίλησα στη μουνάρα, η οποία ήταν γκολ από το μεθύσι. Της είπα μισή ώρα μετά να πάμε καμιά βόλτα να περπατήσουμε παραλία (ήταν Beach bar στην Αθήνα, ήμασταν ήδη παραλία σε ξαπλώστρες) και μου λέει "Όχι εντάξει, θα φύγουμε σε λίγο". Πήρα Facebook και μαζί κι ένα άκυρο την επομένη γιατί δεν απάντησε ποτέ.

Γυρνάμε στη φίλη και τον φίλο, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα μεταξύ τους. Η φίλη μου έδειξε στο Facebook μία γκόμενα από Αρμενία που έμενε Ελλάδα για κάνα χρόνο. Εκείνη τη μέρα δεν είχαν γίνει τα σκηνικά με την επίθεση από Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία οπότε μην ανησυχείτε. Ήταν μες στην τρελή χαρά. Τεσπά της είπα να κανονίσει και λέει "Όταν πάω σπίτι θα της στείλω". Ακολουθεί ατόφιος ο εξής διάλογος.

Σημείωση: Την φίλη την ξέρω πέντε χρόνια κι έχουμε οικειότητα, λέμε τα προσωπικά μας κτλ.

Ξ: Πες της για καφε.
Φ: Δεν έχω τόσο θάρρος δεν την ξέρω καλά. Μόνο σε πάρτυ μπορώ να την καλέσω

Ξ: Να σου πω, τωρα πλακα μου κανεις? Κανονισαμε και βγήκαμε και σου εφερα 3 φιλους. Και φοβασαι να της στειλεις ενα μηνυμα να της κανεις μια προταση να βγουμε τετραδα για καφε? Τι καφε τι παρτι δεν καταλαβα. Θα χασεις τιποτα να στειλεις κι ας σου ριξει και ακυρο?
Φ: Δεν της στέλνω για καφέ. Δες αν έχει και αύριο πχ, πάρτυ. Δεν είμαστε φίλες να της πω να πάμε για καφέ με άγνωστους, Και στο πάρτυ θα ρθει πιο εύκολα

Ξ: Ωραία δες σήμερα αυτό και αύριο αυτό (της στέλνω δύο Facebook party).
Φ: Θα της στείλω πιο μετα ρε συ, δεν πρόλαβαινω

Ξ: Τοση ωρα που μιλαμε θα της ειχες στειλει 15 μηνυματα

Φ: Θέλω να πάω να αγοράσω φάρμακα κ γυμναστή και να μαι έτοιμη 20 00 η ώρα

Ξ: Ναι στειλε το πρωτο μηνυμα δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Ξαναλεω για 2η φορα, θα της ειχες στειλει οχι ενα. 20 και 30 μηνυματα. Τοση ωρα μιλαμε.

Φ: Το αποτέλεσμα εχει σημασία, όχι τι θα γινόταν αν δε στέλναμε, μιλάγα και με τη φίλη μου τη Δέσποινα.
(την αφήνω μία εβδομάδα χωρίς να πω κάτι)
Φ: Δεν πρόλαβα να της στείλω, επίσης Τρίτη  και Τετάρτη έχω κανονίσει γιατί φεύγω Παρασκευή διακοπές.

Φ: Τετάρτη παίζει ένας φίλος DJ. Θα σου στείλω και αύριο για σίγουρα

(Δεν έστειλε ποτέ φυσικά)

 Η συγκεκριμένη φίλη μου να σημειώσω ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια πρέπει να έχει κάνει σχέση του ενός μήνα που δεν πήγε καλά γιατί ο άλλος εξαφανίστηκε. Θα μου πείτε: “Καλά πως γίνεται πρόπερσι και πέρυσι να σου γνώρισε φίλες της και μάλιστα με την μία να έκανες κιόλας κάτι και τώρα να μη σου γνωρίζει;” Έλα ντε. Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι με αυτή τη φίλη της που ψιλοείχαμε μια σχεσούλα και σηκώθηκε κι έφυγε στο άκυρο (ψυχολογικά) τώρα έχει γαμηθεί να παρακαλάει την φίλη μου να πει καμιά καλή κουβέντα να τα ξαναβρούμε;

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι γκόμενες ότι όταν έχεις κάτι με κάποιον, έστω πολύ φρέσκο, όταν σου την “βαράει” και σηκώνεσαι και φεύγεις για ψιλοπράγματα και δεν του ξαναμιλάς (περιμένοντας προφανώς να κάνει και πρώτος κίνηση γιατί έχεις άλλους 50 μουνοζητιάνους στο FB) αυτό έχει συνέπειες; Μήπως καλομάθατε από παντοφλάκηδες που σας παρακαλούσαν; Και ακόμη περισσότερο πότε θα καταλάβετε ότι όταν χωρίζετε γιατί την κάνατε με λεφρά, εκεί τελειώνει το πράγμα και να βρείτε κάποιον και να βρει κι ο άλλος κάποια να προχωρήσουμε παρακάτω;

Αν είναι δυνατόν ένα εκατομμύριο επιλογές και να έχει η καθεμία κολλήματα με πρώην ρίχνοντας άκυρα. Σήμερα έχει κόλλημα με μένα και τρώνε κάποιοι άκυρο, αύριο θα την πέσω σε μία που θα έχει κόλλημα με πρώην και θα φάω εγώ και άλλοι 50 άκυρο, ε άντε γαμηθείτε στην τελική.

Για την ιστορία, έστειλα μήνυμα στη φίλη της από Αρμενία και δεν απάντησε ποτέ, ούτε δέχτηκε το αίτημα φιλίας. Τέλος, ποτέ δεν έμαθα γιατί η φίλη στάθηκε τόσο στ’@@ της και δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Υποτίθεται ότι έχουμε φίλες όσες είναι
open minded σε τέτοια θέματα που αφορούν κονέ. Διαφορετικά…TYN.

1 σχόλιο: