Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

"This is PARTA" μωρή λεσβία!

[Email του αναγνώστη JohnM]

Αρχές του δεύτερου μήνα, λόγω του ότι είχε πέσει πολύ δουλειά τελευταία, μια που κ’ οι (λιγοστές) παρέες δεν θα βρίσκαμε το timing, μια το ένα μια τ’ άλλο. Είχα καιρό να κάνω μια έξοδο της προκοπής από το σπίτι. Ετοιμάστηκα το βράδυ και τράβηξα μια βόλτα μόνος με κατεύθυνση ένα μικρό μαγαζί της περιοχής μου. Ήταν μια απ' τις σόλο καταστάσεις.

Είχα ανταλλάξει αριθμό με μια κοπελιά πριν καμιά εβδομάδα. Είχε αυτό το κάτι, που εμένα προσωπικά μου την έδινε. Μ’ άρεσε πολύ η ❤καριολίστα❤ βλέπεις και κάποια στιγμή επάνω στην κουβέντα με καλή ροή βρήκα τ’ αρχίδια και της είπα: «Θες να σε βγάλω;» Η άμεση απάντηση ήταν «πότε σε βολεύει;» Της πρότεινα να τηλεφωνηθούμε διότι δεν γνώριζα το πρόγραμμά μου μέχρι τότε κ’ άφησα τον αριθμό μου σ’ ένα χαρτάκι. Μου έστειλε μετά τον δικό της από το πρωί που μιλήσαμε το βράδυ της ίδια ημέρας. Δε μου φάνηκε πάντως να … «ενθουσιάστηκε» κ’ ιδιαίτερα και απ’ ότι φαινόταν κλασικά θα παίρναμε τ’ αρχίδια μας για άλλη μια φορά. Φιλότιμο να βγούμε έστω και μια φορά να γνωριστούμε ΚΑΝΕΝΑ. Μ’ αρέσει πάντως που σε γενικές γραμμές το φλερτάκι τους θα το δεχτούνε και θα τ’ απολαύσουν, άλλο που δεν πρόκειται να προχωρήσει με την καμία (τουλάχιστον αυτό έχω ζήσει εγώ γενικά).

 Προσπέρασα τα τραπέζια με τις παρέες που κάθονταν έξω, ανάμεσά τους και μια γυναικοπαρέα τεσσάρων ατόμων, ηλικιακά μπορεί να ήταν και τριανταπέντε. Έκατσα στο μπαρ, χαιρέτησα το προσωπικό που τους ήξερα και με ήξεραν γιατί συχνά-πυκνά πεταγόμουν για καμιά μπύρα. Παρήγγειλα και το ποτάκι μου και σε λίγα λεπτά το είχα στα χέρια και μιλούσαμε αραιά αραιά….

Κάποια στιγμή κ’ εκεί που ήμουν χαμένος στις σκέψεις μου δέχτηκα ένα απρόσμενο ερέθισμα από κάποια όπου αποπειράθηκε να κάτσει δίπλα μου. Στην μοναδική θέση που υπήρχε απ’ αυτή την πλευρά για την ακρίβεια. «Λόγο του ότι είναι και κοντά στην τζαμαρία να χαζεύει και κόσμο περαστικό», σκέφτηκα αρχικά. Όμως δεν βόλευε κ’ ιδιαίτερα την λειτουργία του μαγαζιού εκείνη την ημέρα και της πρότειναν τις υπόλοιπες καρέκλες. Την βοήθησα και λίγο να τακτοποιηθεί.

Είχε τέσσερις καρέκλες διαθέσιμες. Για κάποιο λόγο όμως, είχα δίπλα μου μια γυναίκα με τα σταυρωμένα πόδια της γυρισμένα προς την πλευρά μου και τα χέρια σε ανοιχτή θέση. Την ίδια κατεύθυνση με τα πόδια ακολουθούσε κ’ ελαφρός ο κορμός της. Στην κυριολεξία, είχε έρθει μια γυναίκα εμφανίσιμη απ’ το πουθενά με το ποτάκι της και είχε κάτσει ακριβώς δίπλα μου στο μπαρ. Χχμμμ…, ενδιαφέρον. Μήπως και ξύπνησαν λίγο οι καριόλες; Ρε λες να γίνονται ακόμα θαύματα ; Σαν κάτι άλλες εποχές όπου το επιδίωκαν ;

Περιττό να σας πω πως φρόντισα να πιάσουμε κουβέντα. Μιλήσαμε για κάτι τελείως άσχετο αρχικά, καταλήξαμε στην μουσική, καταλήξαμε να μιλάμε για τις δουλειές μας, σε τι φάση βρισκόμαστε, συστηθήκαμε και στο ενδιάμεσο. (άλλο που μετά από κάνα μισάωρο ξανά-συστηθήκαμε γιατί δεν θυμόμασταν).

 Βρισκόταν με μια φίλη της η οποία έπρεπε να φύγει. Αλλά εκείνη είχε ρεπό αύριο οπότε είπε να πιει λίγο παραπάνω και το γύρισε σε σόλο, όπως με πληροφόρησε. Δεν μου θύμιζε τίποτα για να πω την αλήθεια, δεν την είχα παρατηρήσει καθώς έμπαινα στο μαγαζί κ’ έκοβα κίνηση. Ίσως να ήταν κ’ αυτή μέσα στην γυναικοπαρέα που πρόσεξα πριν μπω, ίσως. Ήταν δεν ήταν αλήθεια, ήταν η μισή αλήθεια, στα παπάρια μας. Μπορεί να το κάνουμε κ' εμείς στην τελική. Ήταν καμιά τριανταριά, μου έριχνε και τρία χρονάκια. Έτυχε να με κοιτάξει και η φίλη μου η σερβιτόρα με νόημα….. 

Σηκώθηκε σε κάποια φάση και πήγε το κορίτσι μας στην τουαλέτα. «Για να κάνεις κάτι, γι’ αυτό σε κοίταξα έτσι. Δεν ξέρω εάν παίζει κάτι σοβαρό με καμιά κοπέλα αυτή την περίοδο, αλλά κάνε παιχνίδι το πολύ πολύ». «Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον η φάση. Για να το λες κ’ εσύ σαν γυναίκα κάτι θα ξέρεις», απάντησα κ’ έκλεισα το μάτι.

Για να το σχολίασε και γυναίκα, καταλαβαίνεις για τι μιλάμε. Είχε γείρει και προς το μέρος μου ίσα με καμιά δεκαπενταριά φορές καθώς μιλούσαμε. Γενικότερα ήταν ομιλητική. Πολύ για την ακρίβεια. Ίσα με τρεις φορές μπορούσα να σχολιάσω κάτι κ’ εγώ αλλά είχε πάρει φόρα και συνέχιζε.

Επιφανειακά φαινόταν να υπάρχει ενδιαφέρον, κάτι όμως δεν μου πήγαινε καλά. Είχα μπροστά μου μια γυναίκα, την κοίταζα στα μάτια και κάτι έλλειπε ρε πούστη. Ήρθε και κόλλησε το δεύτερο red flag την στιγμή που της πέταξα μια ατάκα πειραχτικά που υποτίθεται πως πήγαινε για καυλάντα και μου το απάντησε πολύ κυριολεκτικά. Συνέχισα κ’ εγώ με τον ίδιο τρόπο την κουβέντα επί του θέματος διότι κατάλαβα πως δεν έπαιρνε.

 

Επέστρεψε λοιπόν από την τουαλέτα.

ΕΓΩ: «Θέλεις μήπως να μου πεις κι εσύ το όνομά σου ξανά;».

ΑΥΤΗ: «Ναι φυσικά, χαίρομαι πάντως όταν είναι αμφότερο που δεν θυμούνται το όνομά μου γιατί είναι και λίγο άβολο να έχεις κάνει ολόκληρη κουβέντα με τον άλλον».

ΕΓΩ: «Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ονόματα να σου πω την αλήθεια, συνήθως μου παίρνει λίγο χρόνο και ναι το ξέρω αυτό το συναίσθημα».

ΑΥΤΗ: «Πάλι καλά. Θυμάμαι μια φορά εκείνο το καλοκαίρι στο τάδε μέρος, το τάδε μαγαζί που φλέρταρα με μια γυναίκα κ’ ενώ γουστάραμε πολύ κ’ οι δύο δεν θυμόμασταν ονόματα…..»

Έχετε δει κάτι κωμωδίες που κυλάει μια όμορφη ήρεμη μουσική από πίσω, μέχρι που διακόπτεται απότομα την στιγμή που συμβαίνει κάτι αναπάντεχο κ’ αστείο; Ε, εκείνη την στιγμή παίχτηκε κάτι τέτοιο.

Εκείνο το δευτερόλεπτο, ανέβασα το πόδι στο σκαμπό της, της έδωσα ένα THISISSPARTA έσκασε με το σκαμπό κάτω και γύρισε όλο το μαγαζί και με κοίταζε έκπληκτο να φωνάζω: «ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;»

 



Επιστροφή στην πραγματικότητα. «Συγνώμη πες μου λίγο γιατί νομίζω δεν άκουσα ή δεν κατάλαβα καλά. Ήσουν με μια άλλη γυναίκα για παρέα και φλερτάρατε άντρες ή φλέρταρες με μια άλλη γυναίκα;» Μου επιβεβαίωσε πως ήταν λεσβία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της είχε κάνει στο παρελθόν σχέση με άντρα αλλά ακόμα και τότε, έκανε σεξ με άντρα και φαντασιωνόταν γυναίκες. Έλεος, τι ακούω ο μαλάκας βραδιάτικο; Τι άλλο θα δούμε;


Βρήκε αφορμή πέντε λεπτά αργότερα και μου έκανε νόημα και η φίλη μου που σήμαινε «πως πάει»;

«ΚΑΙ ΓΑΜΩ! Μόλις μου ανακοίνωσε πως είναι λεσβία».

Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε ορισμένοι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, γιατί το σκέφτηκα και εγώ.

«Μήπως θέλεις να ξαναδοκιμάσεις; Μπορεί με τις προηγούμενες εμπειρίες σου οι συγκεκριμένοι άντρες να μην σε περιποιήθηκαν όπως σου άρεσε».

Ένα άλλο όμως κομμάτι του εαυτού μου λιγότερο κάφρικο και περισσότερο λογικό είπε:

«Με την λεσβία θα κάτσω να καυλαντίσω; Άστο να πα να γαμηθεί. Δε μπα να μιλήσω με καμιά ΓΥΝΑΙΚΑ να γουστάρουμε;»

«ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ! Κάνε και χαβαλέ. Σιγά που θα την ξαναδείς κ’ όλας».

«ΣΚΑΣΕ. Ακόμα και που να με δουλεύει της αξίζει μια απόρριψη. Δεν κάνεις τέτοια αστεία. Αφού καυλώνει με γυναίκες. Άστο το κοριστάκι, μη γίνω και μαλάκας».

«Καλά, μίλα της για καμιά διάσημη γκόμενα τουλάχιστον να σου πει και τα γούστα της να περάσει η ώρα».

Επί τόπου έχεις φύγει από δίπλα της κ’ έχεις προσγειωθεί στο πρώτο διπλό σετάκι που θα δεις και θα σ’ αρέσει. Στην ψυχολογική κατάσταση που ήμουν πιστεύω θα το έκανα με τον πιο άνετο τρόπο. Έριξα μια ματιά πίσω  στο υπόλοιπο μαγαζί. Κάτι μικτές παρέες μόνο. Δεν άλλαξε και τίποτα από την τελευταία φορά. Καμία ελπίδα, τουλάχιστον όχι απόψε.

Είχε ξεσκιστεί και στο κάπνισμα η τύπισσα την τελευταία ώρα. Την κοίταξα σε κάποια φάση απ’ έξω που κάπνιζε. Ακόμα και ο «πουτανιάρικος» τρόπος που έσπαγε ο καρπός της όπως κρατούσε το τσιγάρο δήλωνε ανοιχτή διάθεση. Τέλος πάντων, το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ήθελε την κουβέντα και την παρέα. Οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα youknowΒασικά ξέρεις τι; Την δεύτερη φορά που σηκώθηκε να πεταχτεί έξω από το μαγαζί για τσιγάρο ήταν για κάλυψη. Στην πραγματικότητα πήγε για κλάσιμο. Έλα κορίτσια σας καταλάβαμε! Δε γαμιέται ξενέρα στην ξενέρα εδώ μέσα ας πούμε και τίποτα να γελάσουμε λίγο να γλυκάνει ο καημός.


"Καλά και τι περίμενες" θα μου πεις.

Πρώτο: Το να κάτσει ακριβώς δίπλα σου γυναίκα και να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον αποτελεί λίγο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε ποια εποχή και χώρα νομίζεις πως ζεις ρε;

Δεύτερο: Το να το κάνει αυτό κοπέλα που βλέπεται.

Τρίτο: Να έχει και φυσιολογική συμπεριφορά.

Τέταρτο: Και μάλιστα να τύχει σε εσένα!

Πέμπτο: Σου είπε την ηλικία της χωρίς περιστροφές και μαλακίες.

Έκτο: Παρόλο που βρίσκεις αφορμή σαν αρσενικό, η κουβέντα δεν γυρίζει στο ερωτικό ποτέ.

Έβδομο: Την κοιτάς στα μάτια με ιδιαίτερο τρόπο αλλά είναι σαν να μην το έκανες και νιώθεις την απώλεια.

 

Επικοινώνησα πάντως με την άλλη κοπελιά καμιά δεκαριά μέρες μετά. Για δεύτερη φορά, με δική μου πρωτοβουλία πάλι!  Αποτέλεσμα ήταν ένα μήνυμα οκτώ σειρών που πήγαινε κάπως έτσι:

«Δεν θέλω να ρίξω δικαιολογίες αλλά είμαι αλήθεια σε μια δύσκολη περίοδο και δεν έχω χρόνο. Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι και λίγο το μουνάκι μου ανάπηρο και το βυζάκι μου αλλήθωρο και κάτι άλλες δυκαιολογίες της καριόλας. Μην το μεταφράζεις σαν γράψιμο. Ελπίζω να επανορθώσω!»

«Και εγώ τελευταία μου έχουν πέσει αρκετά έκτός και από πολύ δουλειά και μπλαμπλα. Αλλά του πούστη, με λίγη προσπάθεια μια μέρα την έχουμε πιστεύω. Τεσπα, όταν είσαι καλύτερα, ξέρεις πως να με βρεις. Καληνύχτα.»

Ήρθε απάντηση πως «Υπομονή! θα τα πούμε»

και μάντεψε, δεν τα είπαμε ποτέ !

Ήταν που ήταν για τον πούτσο η κατάσταση. Ήρθε μετά κ' ο covid-19 να κλείσει το πακέτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου