Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η πορνοστάρ κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ συνελήφθη για... κακοποίηση του συντρόφου της!


Πουτανιά και ψευτομαγκιά.

Η 23χρονη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα γίνει πορνοστάρ, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του πατέρα της, συνελήφθη το Σάββατο γιατί άσκησε βία στον αρραβωνιαστικό της, πετώντας του αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός καβγά, υποστηρίζουν οι αρχές, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Μικαέλα κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Χιλ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, μετά την επίθεση στον 47χρονο αρραβωνιαστικό της Τσανκ Πανκόφ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά μετά την επιστροφή τους στις 4 το πρωί από μπαρ όπου είχαν πάει για να διασκεδάσουν.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού κλιμακώθηκε όταν ο 47χρονος έκανε ένα αγενές σχόλιο προν την κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ με αποτέλεσμα να τη θυμώσει και να αρχίσει να του πετά αντικείμενα. Ενα από αυτά τον πέτυχε στο χέρι και τον τραυμάτισε. Το ποιος κάλεσε την αστυνομία δεν έγινε σαφές, πάντως και οι δύο παραδέχθηκαν τη διαμάχη τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail η κόρη το Στίβεν Σπίλμπεργκ στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της για τα περί εσωτερικής διαφωνίας, ωστόσο η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μικαέλα ήταν η επιτιθέμενη. Ο 47χρονος πάντως ανρήθηκε να ασκήσει δίωξη στην αρραβωνιαστικιά του και μιλώντας στο Fox News ανέφερε ότι πρόκειται για παρανόηση. «Κανείς δεν τραυματίστηκε», είπε ο Πανκόφ, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μετά τη σύλληψη της κόρης Σπίλμπεργκ κάποιος κατέβαλλε την εγγύηση των 1.000 δολαρίων για λογαριασμό της και αφέθηκε ελεύθερη μετά την υποχρεωτική 12ωρη κράτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου