Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Φάσωμα με γκόμενες από Ινδονήσια και Σρι Λάνκα, κολλημένες με τους πρώην


Cock-teasing και στην Ασία.

Σήμερα σας έχω περίπτωση δύο ιστοριών σε ένα άρθρο. Επειδή είχα να γράψω καιρό είπα να αναπληρώσω. Ελπιζω να μην σας έχω διηγηθεί κάποια από αυτές τις ιστορίες παλιότερα. Έψαξα λίγο αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος θα το ρισκάρω.

Ινδονήσια
Η συγκεκριμένη ήταν ένα HB9 , μελαχρινή, αδύνατη, 20 χρονη, φοβερό πρόσωπο, καλό ζιβύ για την ηλικία της, την οποία γνώρισα μέσω Badoo. Μιλούσαμε στο chat στην αρχή, μετά κάναμε βιντεοκλήση 3-4 φορές. Φαινότανε ντροπαλή. Με τα πολλά πήγα στην περιοχή της, την πήρα για να βγούμε αν και στην αρχή μου έλεγε ότι φοβόταν να μπει στο αυτοκίνητο και την πήγα παραλιακή.

Αυτή δούλευε σε μασάζ. Είχε φάει τρελή σεξουαλική παρενόχληση από πελάτες. Έμενε στην Ιταλία αν θυμάμαι καλά παλιότερα και τα είχε με έναν Ιταλό επιχειρηματία! ΧΡΗΜΑ ατελείωτο! Της έφτιαξε δικό της μαγαζί να δουλεύει και να είναι διευθύντρια και από κάτω της έβαλε άλλες κοπέλες υπαλλήλους για να κάνουν μασάζ. Αλλά καθότι επιχειρηματίας, αυτός πηγαινοερχόταν πότε στην άλλη άκρη της Ιταλίας για να δει τους δικούς του και πότε σε άλλες χώρες εκεί γύρω, Ελβετία, Γερμανία κτλ. για δουλειές. Με αυτή είτε επρόκειτο να αρραβωνιαστούν είτε είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, κάτι από τα δύο δεν θυμάμαι ακριβώς. Η οικογένεια του Ιταλού και ειδικά η αδερφή του και η μάνα του τον είχαν ζαλίσει να την χωρίσει. Ε προφανώς θα φοβόντουσαν μην γεννήσει αυτή Ιταλο-Ινδονησάκια και τους "χαλάσει" το DNA.

Η κοπελιά ήταν ντροπαλή όταν βγήκαμε, όπως μου αρέσει. Την πήγα σε πολύ κυριλέ μέρος για ποτό, από τα πιο high class. Ήταν τόσο ντροπαλή που ενώ ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ σε όλα, πρόσωπο, σώμα κτλ. έβαζε μέχρι και μαξιλάρι μπροστά της όπως καθόταν για να μην βλέπω την μέση της. Τέτοια ανασφάλεια. Έπαιξα πολύ kino, όσο μπορούσα, αυτή τραβιόταν και χαμογελούσε, ε μετά από δύο ώρες ποτό που της το πήγα στο πολύ ρομαντικό, της είπα ότι είναι πολύ γλυκιά κτλ. κι έκανα κίνηση να την φιλήσω τραβήχτηκε και κατέληξε σε αγκαλίτσα. Όταν την γύρισα σπίτι της λέω το κλασικό "Δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε γιατί θέλω ένα λόγο να ξαναέρθω" κι εκεί έπεσε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας.

Έστειλα μήνυμα την επόμενη το μεσημέρι "Γεια σου γλυκούλα, τι κάνεις?" από τότε απαντάει. Καταλάβατε. Και μέχρι και σήμερα ανεβάζει φωτογραφίες και story κλαψομουνίστηκα με τον Ιταλό επιχειρηματία και κλαίγεται. Εν τω μεταξύ επίτηδες έτσι από περιέργεια, 6 μήνες μετά της έστειλα στο Instagram το καινούργιο αυτοκίνητο που θα πάρω αυτή την περίοδο (γιατί στο Instagram δεν με είχε στο "Διαβάστηκε"). Το καριολάκι απάντησε, ανταλλάξαμε 3-4 μηνύματα και μετά κλασικά εξαφανίστηκε.

Εν τω μεταξύ στο Instagram να ξέρετε ότι παίζει πουστιά να μπορείτε να σβήνετε τα μηνύματά σας χωρίς να φαίνονται σημάδια. Αυτές με τόσους που μιλάνε ούτε που θα θυμούνται στο μέλλον ότι σας έφτυσαν. Εννοείται πως όσο φτύσιμο φάτε από μια γκόμενα, άλλο τόσο πρέπει όταν γίνει κάτι να την πηδήξετε και να φύγετε. Σοβαρή σχέση ΜΟΝΟ με όσες ενδιαφέρονται σοβαρά από την αρχή!

Σριλανκέζα

Αυτή ήταν ένα HB 8-8.5 στα 23. Ήταν πιο ψηλή στο 1.70, ωραίο πρόσωπο και παλιότερα είχε δουλέψει και ως μοντέλο. Ε τώρα δούλευε με τη μαμά της σε μια εταιρεία χειρωνακτικές εργασίες. Και το έπαιζε και ντίβα.

Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα. Ήταν γκόμενα ενός από την παρέα που δεν τον γνώριζα καλά τότε.
Μετά από κάτι μήνες μου στέλνει μήνυμα αυτή και μου λέει "Ξέρεις τι έγινε ο Σταμάτης?" Της λέω "Τι εννοείς, που να ξέρω?" Λέει: "Εχει χαθει εδω και μια εβδομαδα και δεν μου απαντάει, δεν μιλάτε?" της λέω "Μιλήσαμε από Badoo? Δεν σε θυμαμαι?" (Της έκανα neg, χωρίς να το καταλάβω!)

Μου λέει "Α δεν με θυμάσαι? Είμαι η τάδε, γνωριστήκαμε τότε. Α δεν μιλάς με τον Σταμάτη?

(Ε ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΧΩΡΙΣΕΣ! Προχώρα!)

Με τα πολλά αφού κατάλαβε ότι ούτε καν έχω το κινητό του, ούτε βγαίνω μαζί του και απλά τον είδα εκείνη τη μέρα (η αλήθεια είναι ότι είχε εμφανιστεί άλλες 2 φορές σε μεγάλη παρέα, αλλά πούτσα μας, σιγά μην το έλεγα, ούτε που έχει τύχει να του μιλήσω) την ρωτάω περί δουλειάς, ενδιαφέροντα, πως βλέπει την Ελλάδα κτλ. και λέω να κανονίσουμε να τα πούμε. 

Κανονίζουμε, την πάω σε όμορφο μέρος με πισίνα κιόλας, για ποτό. Κάναμε ωραία κουβεντούλα, ντροπαλή και αυτή, την ρωτάω κλασικά τα Θετικά και τα Αρνητικά της, της κάνω τα κλασικά ψυχολογικά τεστ, της πιάνω το χεράκι για κάμποση ώρα και την αρχίζω στα φιλιά. Στην αρχή μου λέει "Ελα τωρα, δεν ειναι σωστό, κανονικά θα έπρεπε να είμαστε φίλοι γιατί έχουμε κοινούς γνωστούς, μόλις χώρισα" και λοιπές μαλακίες. Επιμένω, καταλήξαμε να φιλιόμαστε για αρκετή ώρα.

Από εκεί και πέρα έστελνα μηνύματα και απαντούσε 12-24 ώρες. Ότι να 'ναι! Συνέχιζε να με ρωτάει για τον πρώην της τις επόμενες μέρες. Ε ρε κόλλημα. Της λέω "Τώρα ο πρώην σου είναι ήδη με άλλη. Θες να συνεχίσεις να κλαίγεσαι για πάρτη του ή να συνεχίσουμε να τα λέμε?" Με τα πολλά εξαφανίστηκε κλασικά, την ξαναπέτυχα κέντρο μετά από 3-4 μήνες με μία φίλη της, της λέω "Έλα να τα πούμε λίγο", έκανα μία ακόμη προσπάθεια κι έφαγα άκυρο οπότε το άφησα τελείως. Απ' ότι τσεκάρω στο Instagram ακόμα μόνη της είναι. Άσε που στο Facebook δεν με δέχτηκε ποτέ το ζώο.

Αυτά γιατί δεν είναι μόνο οι ελληνίδες ξενέρωτες. Καλά αυτές οι δύο που ανέφερα αν είναι για τα δικά μου στάνταρ τόσο ψηλά στις χώρες τους παίζει και να θεωρούνται 10άρια και να έχουν ένα βουνό επιβεβαίωση. Ειδικά η πρώτη με τον πλούσιο έπαιζε σε άλλο level και νομίζει τώρα ότι θα της ξανατύχει τέτοιο κελεπούρι. Είναι σαν να τα έχει ένας κοινός θνητός με την Δούκισσα Νομικού για ένα χρόνο και να μην τα φτιάχνει με άλλες περιμένοντας να του ξανατύχει το λαχείο. Ρε δε γαμιέστε λεώ εγώ και οι δυο σας Δευτεριάτικα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου