Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Meeting Αγίου Βαλεντίνου: Για αναγνώστριες και αναγνώστες


Στείλτε τα emails σας και ελάτε να γιορτάστουμε.

Αυτές τις ημέρες μου στείλατε κάποιοι την ιδέα του να κάνουμε meeting την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Μία έξοδος-ανοιχτή πρόσκληση για αναγνώστες και αναγνώστριες με σκοπό να γνωριστούμε.

Επειδή οι αναγνώστες του blog είναι περισσότεροι από τις αναγνώστριες θα πρέπει καταρχήν να εξετάσουμε τι ενδιαφέρον υπάρχει από την πλευρά τους. Ασφαλώς απευθυνόμαστε στις ξενερωμένες και όχι στις ξενέρωτες. Άλλωστε στόχος αυτού του blog ήταν εξ αρχής να κάνουν όλες τους convert. Και να η ευκαιρία να το αποδείξουν.

Το meeting θα γίνει ως εξής:
✓ Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:00 σε μπαρ με χαλαρή μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας. Θα βγούμε για ένα χαλαρό ποτάκι για να γνωριστούμε.
✓ Αναμένουμε τα emails από αναγνώστριες και αναγνώστες στο ksenerotes@gmail.com. Το meeting αφορά άτομα 18-45 ετών, μόνο Singles ή όσες/όσους δεν έχουν σοβαρή σχέση τέλος πάντων.
✓ Θα πρέπει να συγκεντρωθεί μια λογική αναλογία ανδρών/γυναικών. Για να γίνει αυτό οι φίλες αναγνώστριες θα πρέπει να στείλουν στο 100%, αφού όπως ξέρετε οι άντρες εδώ είμαστε πολλαπλάσιοι. Σκεφτείτε το ανάποδα. Θα έχετε περισσότερες επιλογές συν τα ποτάκια κερασμένα από εμάς.
Για την ακριβή τοποθεσία του μπαρ θα πρέπει να στείλετε όλες και όλοι email. Φροντίστε να στείλετε email από διεύθυνση που τσεκάρετε συχνά. Θα σας απαντήσω τόσο στο email, όσο και εδώ στο blog για την επιβεβαίωση του meeting. Θα υπάρξει κράτηση τραπεζιού σε όνομα "Meeting" οπότε αφού σας ενημερώσω για το μπαρ, θα μας βρείτε πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να ανταλλάξουμε κινητά.

Για να δούμε λοιπόν. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζετε αγαπητές κυρίες και κύριοι; Στείλτε email στο ksenerotes@gmail.com και ελάτε να γνωριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου