Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Όταν ζητάμε οι άντρες κονέ είμαστε "λιγούρια", στις γυναίκες δεν ισχύει?


Άλλη μια απόδειξη του πόσο για τον πούτσο είστε μερικές.

Ένας γνωστός μου έχει μία μεγαλύτερη αδερφή 39 χρονών. Του λέει τα προσωπικά της που και που (όχι όλα βέβαια, τα κρατάει για τις κολλητές της) αλλά η παρακάτω ιστορία μου έκανε εντύπωση.

Ήταν η αδερφή του λοιπόν, 39 χρονών HB 7.5, μαζί με φίλες HB7 και HB6 στην παραλία. Έβλεπαν έναν τύπο 35άρη να παίζει ρακέτες. Η αδερφή του γνωστού μου τον κοιτούσε. "Ωραίο παιδί αυτός που παίζει ρακέτες, που έχει την πλάτη γυρισμένη προς τα εδώ". Σε κάποια φάση ο τύπος άρχισε σιγά-σιγά να μην της έχει την πλάτη τελείως γυρισμένη αλλά να μετατοπίζεται και να ρίχνει κανένα βλέφαρο στα κλεφτά καθώς κυνηγούσε το μπαλάκι.

Ώσπου έρχεται να τους μιλήσει. "Παίζετε ρακέτες;" Απλός, λιτός, αθλητικός. "Μπα, δεν είμαστε σε τόσο φάση" λέει η αδερφή του γνωστού μου. Μιλάνε 5-10 λεπτά και ο τύπος έφυγε για να συνεχίσει τις ρακέτες του. "Πάντως μπορεί να είναι και λίγο λιγούρης" λέει στο γνωστό μου. "Τι λιγούρης μωρέ; Που σου έκανε την χάρη να έρθει να σου μιλήσει; 39 χρονών έχεις πάει!" "Α καλά, είσαι κι εσύ νευρικός, τέτοιοι είστε οι άντρες" απαντάει του αδερφού της (shit test).

Λοιπόν αυτές είστε. Η γκόμενα είναι τόσο σπαστικιά που δεν του γνωρίζει ποτέ φίλες της και αναφέρομαι φυσικά σε αυτές που είναι πιο κοντά στην ηλικία του. "Να γνωρίσεις μόνος σου" του λέει. Κατά τα άλλα, ξυνομουνιάζει που της την πέφτουν άντρες και τους θεωρεί "λιγούρια"...την στιγμή που τους γουστάρει; Ποια γαμημένη λογική έχει αυτό; Το ράφι είναι κοντά μωρή καργιόλα.

"Γιατί είσαι μόνος σου;"
Και έρχομαι τώρα σε μια φίλη μου, στην οποία έκανα κονέ έναν φίλο μου και τα έχουν ένα εξάμηνο. Όταν βγαίναμε έξω, επειδή ο φίλος μου είναι PUA, τυχαίνει "ξώφαλτσα" και με αφορμή πράγματα που γίνονται σε ένα μπαρ, να πιάνει κουβέντα με άγνωστες και να την κρατάει λίγο παραπάνω. Κάνα πεντάλεπτο το πολύ. Είτε επειδή ο ίδιος το θέλει, είτε επειδή αυτές του λένε κάτι πρώτες. Δεν κάνει ωστόσο κίνηση για να πάρει Facebook ή τηλέφωνο.

Η φίλη μου το τελευταίο διάστημα τα έχει πάρει κρανίο με τον φίλο μου και άρχισε να χτυπάει απανωτά shit tests για να μας κάνει beta. Έφτασε στο σημείο να του λέει του φίλου μου στην παρέα "Κάποιος θα μείνει με το πουλί στο χέρι αύριο" και να του χαμογελάει (ξέρετε τώρα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου).

Σε κάποια φάση την ίδια ημέρα γίνεται ο εξής διάλογος μαζί μου:
Ξ: Ελάτε στο (τάδε μπαρ) και πείτε και σε φίλες. Θα φέρω κι εγώ τους (και λέω δύο φίλους μου).
HB 6.5: Καλά εσύ τόσο ωραίο παιδί και τόσο γαμάτος που μας το παίζεις γιατί θέλεις να σου γνωρίσουμε φίλες και έχεις να κάνεις σεξ εδώ και ένα χρόνο;
Ξ: Καταρχήν δεν έχω να πηδηχτώ ένα χρόνο. Πέρυσι πηδιόμουν με πρώην μου για αρκετούς μήνες, μετά με την Πολωνέζα ένα τρίμηνο, Αύγουστο-Οκτώβριο και τον Ιανουάριο με άλλη τουρίστρια (σημ: η ιστορία θα γραφτεί στο blog κάποια στιγμή, απλά αφήνω μια απόσταση για να μην αποκαλυφθώ, καταλαβαίνετε). Εσύ που έχεις πιάσει αράχνες εδώ και ένα χρόνο και που περίμενες να σου γνωρίσω τον φίλο μου για να βγεις από τις αράχνες σου, πως και δεν τα έφτιαξες με κανέναν άγνωστο;

(Και την κάνω κιμά)

HB 6.5: Κοίτα, ήμουν μόνη μου από επιλογή μου.
Ξ: ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ναι, από επιλογή μου! Πέθανα! Αυτά πες τα σε κανένα γατάκι της ηλικίας σου, όχι σε μένα! Όσο θέλουμε το σεξ, άλλο τόσο το θέλετε κι εσείς.

Η τύπισσα έφαγε το ταπήδι και φυσικά ο δικός της που είναι φίλος μου και τους τα έφτιαξε ήταν μπροστά και ούτε που μίλησε. Είχε ξεφύγει τελείως. Ευτυχώς δεν χωρίσανε βέβαια γιατί προσωπικά αν τα είχα μαζί της θα την είχα διαολοστείλει εύκολα. Shit tests και μαλακίες σε καθημερινή βάση δεν σηκώνω.

Το συμπέρασμα από το σημερινό άρθρο είναι ένα. Όσο θα φλερτάρουμε εμείς, θα φλερτάρουμε κι εσείς. Όσο θέλουμε εμείς το σεξ, το θέλετε κι εσείς (καλά όχι όλες, υπάρχουν και οι ανοργασμικιές). Μην δω κανένα καριολάκι όμως να μας την λέει "Αν είστε φοβεροί PUA φτιάξτε τα με άγνωστη" με τόσα γαμημένα taboo που κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα, γιατί θα την κολλήσω στον τοίχο. Πρώτα φτιάξτε τα εσείς με άγνωστο, γιατί κατά 90% κοινωνικό κύκλο θέλετε (σιγά την διαφορά) και μετά τα ξαναλέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου