Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Αντε γαμηθειτε που δεν θα την πεσουμε σε γνωστες σας


Θα την πέφτουμε κάθε μέρα, όπως την πέφτετε κι εσείς στο Facebook.

Καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Στην Ελλάδα πέφτει η αγαμησιά του αιώνα. Πρόσφατα έμαθα ότι ένας γνωστός μου 35άρης τα έφτιαξε με 32άρα και ήταν λέει η δεύτερη σχέση της! Η γκόμενα HB7-7.25, οπότε δεν συγκαταλέγεται στα μπάζα. Αμέσως θυμήθηκα τις παρθένες 26 και 30 ετών.

Πόσο για το πούτσο είστε όσες ελλεηνίδες έχετε την νοοτροπία να κατηγορείτε τους άντρες ότι "την πέφτουνε"; Δεν υπάρχει το "την πέφτω". Υπάρχει το "φλερτάρω". Άντε και γαμηθείτε, πάρτε κατσαβίδι και βιδώστε το καλά στο μυαλό σας. Όπως εμείς φλερτάρουμε όταν την πέφτουμε σε εσάς στα μπαρ, στο Facebook ή στο Tinder, έτσι κι εσείς καυλαντίζετε κάθε μέρα με τον καθένα που σας την πέφτει στο Facebook. Οπότε μην ζητάτε τα ρέστα. Όσο θέλουμε εμείς να γαμηθούμε άλλο τόσο θέλετε κι εσείς. Κόψτε τις μαλακίες του στυλ "Περνάω καλά μόνη μου" ή "Δεν βλέπω τσόντες" γιατί είμαστε ίσα κι όμοια. Άλλωστε, πλέον κερατώνετε όσο και εμείς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Δεν έχετε να πείτε τίποτα πια.

Τι σημασία έχει ποιος έκανε την πρώτη κίνηση; Καμία. Κι εγώ έχω κάνει την πρώτη κίνηση αλλά μετά όταν έκοψα καλύτερα το νέτο σε εμφάνιση το μετάνιωσα κι άλλαξα στόχο. Κι εμένα με έχουν κάνει add στο Facebook ένα σωρό γκόμενες και με έχουν γεμίσει κοπλιμέντα και μετά είτε δεν γούσταρα εγώ, είτε το έπαιζαν ιστορίες. Αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι και συμβαίνουν.

Την έπεσες στη φίλη μου;
Ναι, ε και; Αν είσαι φίλη μου και με διαβάζεις μην παραξενεύεσαι αν δεν την έχω πέσει σε καμία φίλη σου γιατί θα τις θεωρούσα το πολύ μέχρι μέτριες ή θα διέκρινα κάποια θέματα (όπως χωρισμένη με παιδί, μεγαλύτερη κτλ.) Αντιθέτως, αν είσαι φίλη μου και ξέρεις ότι την έχω πέσει σε φίλη σου, τότε...μάντεψε. Έχω το δικαίωμα να το κάνω σε όσες φίλες σου θέλω, ειδικά αν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Εδώ η παρθένα ετών 26 (πρώτος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο) με την οποία τα είχα για ενάμιση χρόνο, φλέρταρε με έναν φίλο μου πριν από μένα. Του έριξε άκυρο γιατί ήταν καθυστερημένος στον εγκέφαλο. Βέβαια μπορεί να είχαν φασωθεί και να τον άφησε μετά, δεν το ξέρω και δεν μου το είπε ποτέ. Όμως έδειξα χαρακτήρα alpha male και παρότι αυτός χώθηκε πρώτος γύπας, έφαγε τα μούτρα του, εγώ το έπαιξα άνετος, την κέρδισα και δεν έκανα κουβέντα για αυτό το θέμα, παρά μία ερώτηση αν βγήκανε και τέλος.

Βάζω στοίχημα ότι αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι και ήμουν καμιά ζηλιάρα γκόμενα και το έβλεπα σε γκόμενό μου, θα του χτυπούσα την έξοδο αυτή που έκανε...στον ενάμιση χρόνο της σχέσης! Έτσι σε κάθε ευκαιρία που θα τσακωνόμασταν.

Τι σημασία έχει το με πόσες θα φλερτάρουμε και με πόσους θα φλερτάρουμε; Σημασία έχει με ποια άτομα έχουμε την καλύτερη χημεία. Απενοχοποιήστε το φλερτ και το καμάκι γιατί είναι το μεγαλύτερο taboo και ο λόγος που δεν γαμάνε οι νέοι σήμερα ούτε φυσικά κάνουν οικογένειες. Γιατί από ένα σημείο και μετά άμα κοπεί το σεξ γίνεστε τελείως αναίσθητες και αναίσθητοι και ξεχνάτε πως ήταν η εποχή που το κάνατε. Οπότε τα χρόνια περνάνε και το ράφι έρχεται. Φλερτ-σεξ-σχέση-γάμος. Αλυσίδα είναι αυτά, ο καθένας την κόβει όπου θέλει. Το θέμα είναι να ξεκινάς στην αφετηρία της αλυσίδας, όχι να την κοιτάς απλά.

HB 7.5 με σχέση
Πριν από κάτι μήνες καυλάντιζα μια γκόμενα σε ένα μπαρ. Βγήκα με παρέα. Μιλούσαμε καμιά ώρα και είχαμε πει ένα σωρό πράγματα. Ήρθε πολύ φυσικά όλο αυτό και είχα μέχρι και kino και πολλά χαμόγελα από την μεριά της. Έπαιξα καλό game, μέχρι που μου έδωσε και τα εύσημα μια φίλη από την παρέα μου και μπράβο της.

Τέτοιες φίλες θέλουμε που να απενοχοποιούν το φλερτ και να μην λένε "Α δεν θα βγω με τον Ξενερωμένο γιατί την πέφτει σε όλες". Όχι μωρή κάρχια. Αν φέρεις ωραία φίλη στην παρέα θα μιλάω με αυτήν και δεν θα ασχοληθώ με άλλες. Αλλά αν η παρέα δεν έχει κάποιο target θα με δεις σε άλλες παρέες πολύ σύντομα. Άλλωστε...μας έχει μείνει κάτι λιγότερο από δεκαετία μέχρι τα 40. Μετά, με βάση τα σχόλια που διαβάζουμε από τις αγάμητες "μπουμπούκες" στο Protothema.gr, μόνο οι άντρες 20-35 αξίζουνε, οι γηραιότεροι είναι για σύνταξη και "ο άντρας πρέπει να είναι μικρότερος από την γυναίκα" και κάτι τέτοιες αρκούδες. Άρα όσο περνάνε τα χρόνια -και το λέω σε όσους περάσατε κι εσείς τα 30- θα την πέφτουμε σε όλα τα δυνατά κομμάτια που θα βρίσκουμε μπροστά μας.

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη τύπισσα είχε γκόμενο και όταν ζήτησα FB και κινητό μου έδωσε μόνο FB. "Καλά, Σάββατο βράδυ και ο δικός σου λείπει;" την ρωτάω. "Ε δεν του άρεσε αυτό το μπαρ" μου απαντάει. Χαιρετίσματα. Κρίμα γιατί ήταν 30άρα με καλό επάγγελμα και γενικά μορφωμένη. Και δεν θα κολούσα στο HB 7.5, γιατί είχε ωραίο χαμόγελο και ήταν ακριβώς το στυλάκι μου. Κρίμα στον παντοφλάκια πάντως, κάποια στιγμή βλέπω να το χάνει το κορμί ο πατριώτης.

Τι λένε πίσω από την πλάτη μας
Ένα πράγμα θα σας πω. Έχω μια φίλη που μου έχει γνωρίσει ένα σωρό φίλες της. Είχε πολύ καλά κομμάτια, ειδικά όταν σπούδαζε. Όταν ήταν αυτές 20 και εγώ 28 μου έλεγε κάτι δικαιολογίες του στυλ "Έλα, είσαι μεγάλος για αυτές". Σιγά μωρή μαλάκω, 8 χρόνια διαφορά. Η μαλακία είναι ότι από την στιγμή που την έπεσα στην πρώτη, μετά με όποια άλλη βγαίναμε σε κοινή παρέα το ήξερε. Θυμάμαι τουλάχιστον 4 γκόμενες στις οποίες προσπαθούσα να χωθώ διακριτικά αλλά...δεν. Είχε φροντίσει η καριόλα η φίλη μου να ενημερώνει πάντα. "Προσέξτε γιατί θα είναι ο Ξενερωμένος σήμερα μαζί μας και αυτός την πέφτει σε όλες". Για να καταλάβετε για τι επίπεδο καριολίασης μιλάμε.

Δεν το ξέραμε να το παίξουμε friendzone-άκηδες και να μην την πέφτουμε σε καμία μπας και τους κάνει κάτι κλικ και θυμηθούν να μιλήσουν από μόνες τους! Έτσι ξέρω ότι σκεφτόσασταν πολλοί και τελικά δεν γαμήσατε τις περισσότερες φορές, σωστά; Σιγά μην περιμένουμε από αυτές να κάνουν κίνηση. Άσε και το ανάποδο. Πόσες φορές έχετε ακούσει "Αυτός είναι πέφτουλας" και πόσες "Αυτή λυσσάει να γαμηθεί;" Άντε το πολύ πολύ να το ακούσεις από καμιά γνωστή της που την ζηλεύει για διάφορους λόγους. Την ρετσινά του πέφτουλα στους άντρες την κολλάτε. Αλλά όοοχι καριολάκια, επειδή εσείς την πέφτετε "με τρόπο" και με διακριτικό χαμόγελο και 2-3 μηνύματα στο Facebook, αυτό "Δεν πιάνεται για πέσιμο, κουβέντα κάνουμε". Πέσιμο είναι, απλά εμείς οι άντρες έχουμε απενοχοποιήσει το φλερτ. Εσείς μέχρι να πεθάνετε, ειδικά σε αυτή την χώρα, taboo θα το βλέπετε. Αναρωτιέμαι αν θα γίνεται το ίδιο σε 10 γενιές από τώρα, γιατί οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου