Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ψωνίστηκαν ακόμα και τα μπάζα


[Email του αναγνώστη Bluesky]

Ξενερωμένε καλησπέρα και πάλι, συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τα γεγονότα εξελίχθηκαν τον τελευταίο καιρό και το ξέχασα εντελώς να σου στείλω λόγω καρχιόκαταστασης.

Μένω σε μια πόλη στη Βόρεια Ελλάδα. Σαλόνικα παίζει πολύ μουνί αλλά έχουν πολύ ψευτό τουπε ή θα είναι τζιβάτες αριστερές με ιδεολογία που σπαει κόκκαλα παρότι εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά καθόλου.

Είμαι σχετικά εμφανίσιμος (κατά τα λεγόμενα των άλλων), φοιτητής, σαν χαρακτήρας έχω πολλές ανοχές, υπερβολικά πολλές αλλά είμαι και πολύ απόλυτος σε απόψεις. Είμαι ευγενικός όταν κρίνω οτί το γκομενάκι έχει τρόπους και θα έλεγα αρκετά ντροπαλός.Αν κρίνω ότι το γκομενάκι είναι σκατοκαριόλα μπορώ να γίνω πολύ αγενής διότι δεν μπορώ να υποκριθώ εύκολα.

Στο ψητό λοιπόν εξιστορώ την ιστορία λίγο καλύτερα και προσθέτω τα νεά δεδομένα. Σχέση 1.5 χρόνο με ΗΒ 5.5-6 , η κοπέλα ήταν ανισσόροπη από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα αλλά για κάποιο περίεργο τρόπο με έκανε να γουστάρω πολύ την φάση. Αυτή έπαιζε με έναν (καθώς 18 φοιτήτρια και εγώ 19 τότε, ήταν λέει παρθένα ακόμα) και εκείνο τον καιρό γνωρίζει έμενα. Της την πέφτω πολύ άσχημα και γουστάρει όμως επειδή έπαιζε και με τον άλλον και μου το έπαιζε αναποφάσιστη το άφησα να κρυώσει 1-2 εβδομάδες από την στιγμή που την στην έπεσα και άρχισα να της μιλάω πάλι την 3η εβδομάδα καθώς αυτή συνέχιζε να "παίζει" με τον άλλον χωρίς να έχουν κάνει σεξ.

Εκεί μεταξύ 2-3 εβδομάδας που που αρχίζω να ζεσταίνω το πράγμα αυτή γαμίεται και χάνει παρθενία με τον τύπο που και καλά μιλούσανε και βγαίνανε. Έγω χωρίς να το γνωρίζω αυτό εξ αρχής συνεχίζω να πιέζω την κατάσταση για να την βγάλω βράδυ (την μιλούσα μόνο σε κοινούς χώρους (βιβλιοθήκες,καφετέριες) αλλά μιλάμε για άγριο πέσιμο απο μεριάς μου και αποδοχή απο την δική της), καταφέρνω να την βγάλω ένα βράδυ έξω σε κατάλληλο μαγαζί. Μιλάμε, γουστάρω εγώ και εκεί που τα λέμε μου ξεφουρνίζει ότι γαμήθηκε, ξενερώνω φουλ και δεν μπόρεσα να το κρύψω στην φάτσα μου, εκεί με πλησιάζει και με φάσωνει αυτή (τραγικό και επικό ταυτόχρονα).

Εγώ θέλοντας και μή εκείνη την περίοδο και όντας 19 και χωρίς εμπειρίες ψήθηκα άσχημα.Από εκείνη την στιγμή και έπειτα την κυνήγησα φουλ την έκανα να ξεκόψει από τον άλλον (καθώς εκείνος ήταν σε άλλη πόλη,τουλάχιστον έτσι ξέρω) και μετά απο 2 εβδομάδες που βγαίναμε σχεδόν καθημερινά και σπίτι μου  το "δέσαμε σε κάτι που κατέληξε σε σχέση". Με τα πολλά κολλήσαμε πολύ μαζί και αφου την πήδηξα στις 2 εβδομάδες ξεκίνησε ένας 4μηνος άθλος άπειρου σεξ 24/7 , ζήλιας απο μεριάς μου διότι μου έλεγε "μικρά" ψεμματάκια όχι όμως αθώα (π.χ. ότι δεν χαιρέτησε τον πρώην ενώ τον είχε χαιρετήσει κτλ.) και πολύ τσακωμού λόγω της συνεχόμενης πρόκλησης από μέρους της για να  ζηλέψω(?) και δεν ξέρω και γω και τι άλλο μπορεί να έχει κάνει.(παρότι που έψαχνα FB και τέτοια, δεν είχε τρανταχτή απόδειξη οτί γαμιέται με άλλον αλλά υποψίες).

Αφού λοιπόν τελειώνει το 4μηνο αποφασίζω να την χωρίσω γιατί δεν άντεχαν άλλο τα νεύρα μου η τύπισσα ήταν μπετό αλλά εγώ κολλημένο μυαλό ήθελα να μην βλέπω τα σημάδια (μου το παιζε και ότι μαγαπάει αλλά μάλλον μόνο εγώ εννοούσα τα συναισθήματα μου). Χωρίζουμε για 1.5 μήνα και αφού δεν έχουμε κόψει να μιλάμε γυρνάμε στην πόλη που σπουδάζουμε και ξανάξεσκιζόμαστε σα να μην υπάρχει αύριο. Προκειμένου να τα ξαναβρούμε αυτή ήταν διατεθειμένη να αλλάξει facebook και συμπεριφορά και μου ορκίστηκε (χαχα!) οτι δεν έκανε τίποτα με κανεναν (δεν έμαθα ποτέ αν ήταν αλήθεια). Τα βρίσκουμε ξανά, εγώ ήδη έχω ξενερώσει και την γράφω στα αρχίδια μου της λέω θα σε βλέπω συγκεκριμένες μέρες την εβδομάδα εχω σχολή κτλπ. γίνεται αυτό για λίγο καιρό και μετά κολλάμε πάλι φουλ σχεδόν συγκατοικούμε.

Εκεί όμως ήρθε το απροσδόκητο.Μου κάνει φουλ νάζια και αγαπούλες, σεξ απίστευτο (ότι γούστο είχα το έβγαλα) και προσπαθεί να είναι πρότυπο κοπέλας. Περνάνε έτσι 4 μήνες και ζούμε το love story (ο θεός να το κάνει με τέτοια αψυχολόγητη γκόμενα) έγω πλεον αδιαφορούσα και δεν ζήλευα καθόλου  και αυτή άρχισε να με ζηλεύει ολο ένα και παραπάνω και επειδή εγώ θυμόμουν τα παλιά σαν αντίδραση λοιπόν καμια φορά το γούσταρα αλλά δεν έκανα κατάχρηση όπως αυτή παλιά.Έτσι λοίπον φτάνουμε στο σημείο να έχει κολλήσει πάνω μου , να ψάχνω δικαιολογία να φύγω απο το σπίτι μου να βγω με λίγους φίλους και να γκρινιάζει, να θέλει το ΠΣΚ δικό της ενώ είμαστε 3/5 καθημερινές μαζί. Άρχισα να μην έχω καν όρεξη για σεξ. Η τύπισσα τρελάθηκε εντελώς.Το κακό όμως είχε γίνει , εγώ την αγαπούσα και δεν μπορούσα εύκολα να την αφήσω. Περνάνε λίγοι μήνες ακόμα και έχοντας φτάσει στα όρια μου της ανακοινώνω ότι έχει έναν μήνα να χαλαρώσει και να σκεφτεί κάποια πράγματα για το πως θα πορευτούμε αλλιώς θα χωρίσουμε. Είχα απίστευτο stress/πίεση από την όλη κατάσταση γιατί την είχα καψουρευτεί μέσα σε όλο αυτό τον καιρό και μου ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πράγματα.

Εν τέλει δεν αλλάζει εγώ δεν άντεχα και αποφασίζω να χωρίσουμε , περνά ενα καλοκαίρι έτσι χαζομιλούσαμε και μαλώναμε γυρνάμε τον Σεπτεμβρη και ξεσκιζομαστε μεχρι Νοέμβρη εκεί κόβουμε επαφή εντελώς , παίρνω απόφαση να την κάνω να με ξεχάσει και να ξεχάσω και εγώ γιατί η κατάσταση ήταν θεότρελη. Με ενοχλούσε κανα 3μηνο κατά καιρους και μετά από απαίτηση της λέω να σταματήσει γιατί αυτή η σχέση δεν πάει πουθενα παρόλο που γουστάραμε και οι δυο.Έτσι λοιπόν τελειώνει η επίσημη ιστορία. Εγώ απο τότε κόλλησα στο έλος, ξέχασα πως είναι το φλερτ και κοιτούσα σα μαλάκας το προφίλ της παρότι δεν την έχω φίλη στο FB. Αυτή ανέβαζε αγαπούλες και μου λείπεις για πολλούς μήνες.Εγώ ψάρωνα αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι ο βασικός λόγος που δεν χώθηκα σε άλλη. Πιο πολύ όλο αυτό τον χρόνο που τα είχαμε ξέχασα πως είναι να είσαι ελεύθερος και μάχιμος θα έλεγα, έκανα μόνο σεξ μέχρι που τέλειωσε και αυτό.

Εν τέλει βρεθήκαμε μετά από 5-7 μήνες από μαλακία αλλίως δε θα βρισκόμασταν(έπεσε μήνυμα απο μεριάς μου), πιστεύοντας και εγώ (μαλάκας) ότι αυτά που ανεβάζει τα εννοεί και μου λέει ότι από τότε που μιλήσαμε τελευταία φορά μετά απο 1 μηνα πηδιότανε με άλλον αλλά τα συναισθήματα της είναι σε εμένα (χαχαχα!).Η συνέχεια είναι περιττή , την έδιωξα και δεν την γάμησα(παρότι ψηνόμουν αλλά είπα να κρατήσω και την λίγη αντρική αξιοπρέπεια που μου είχε απομείνει) αλλά ο εγωισμός μου περνάει υπαρξιακή κρίση για να μην πω όλο μου το είναι. Σκέφτομαι ότι είναι αναγκαίο να προχωρήσω αλλά έφαγα και μεγάλη ήττα. Επίσης θα ήθελα πολύ να παω από εκεί ώρες ώρες καθώς αυτή είναι κωλοψημένη αλλά λεώ μέσα μου πόσο χαμηλά θα πέσεις βρε μαλάκα. Μπέρδεμα! Μάλλον θα το αφήσω να πάει στον διάολο.Το μυαλό όμως παίζει άτιμα παιχνίδια όταν βλέπει μια πόρτα ανοιχτή και το επίπεδο δυσκολίας στο Very Easy. Μάγκες ξέρω εγώ έσφαλα που την άφησα να κάνει την ζωή μου έτσι άνω κάτω, αλλα πραγματικά... θέλω τις απόψεις σας για ότι θεωρείτε εσείς ότι πρέπει να γίνει απο εδώ και πέρα η μια γενική κριτική (αρνητική θετική) είναι ασφαλώς δεκτή!

Ξενερωμένε μου , εσύ είσαι πιο έμπειρος εγώ 22-23 είμαι, ότι θές να πεις θα το εκτιμούσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου