Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Βιβλίο: Το παιχνίδι σε μπαρ και club



Ένας μοναδικός οδηγός βήμα προς βήμα για να γνωρίζεις γυναίκες πιο εύκολα σε μπαρ και σε club.

Όταν με φιλοξένησε ο φίλος Apache στις αρχές του καλοκαιριού σε νησί για τριήμερο, βρήκα σπίτι του το βιβλίο "Το παιχνίδι σε μπαρ και club" του Κανέλλο, το οποίο και διάβασα.

Κατά την γνώμη μου είτε είστε αρχάριοι, είτε έμπειροι στο cold approach, αξίζει να το διαβάσετε, αν θέλετε να αυξήσετε την απόδοσή σας στο cold approach.

Σε γενικές γραμμές το βιβλίο σας μαθαίνει:
- Πώς να έχετε αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.
- Πώς να πλησιάζετε και να γνωρίζετε εύκολα άγνωστες γυναίκες σε μπαρ και club.
- Πώς να αναπτύσσετε μαζί τους ενδιαφέρουσα κουβέντα προκαλώντας το ενδιαφέρον τους και ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους.
- Πως θα προκαλέσετε έλξη ώστε να τους δημιουργείτε την επιθυμία να σας ξαναδούν.
- Πως θα ολοκληρώσετε το παιχνίδι παίρνοντας το τηλέφωνό τους ή καταφέρνοντας να συνεχίσετε κάπου αλλού.

Περιεχόμενα βιβλίου
-Τι ακριβώς είναι το παιχνίδι (εδώ ο αριθμός ξεχωρίζει από αυτά που ξέρατε).

-Πώς πρέπει να προετοιμαστείς και τι στάση πρέπει να έχεις όταν είσαι έξω! ξέροντας αυτά, αυτόματα το παιχνίδι γίνεται ευχάριστο, έτσι όπως πρέπει να είναι.

-Αλλαγές στον τρόπο σκέψης που πρέπει να κάνει κάποιος που ξεκινάει το παιχνίδι.

-Πώς σκέφτονται οι άντρες και πώς οι γυναίκες. Κλασσική γνώση αλλά εδώ γίνεται μόνο αναφορά σε βασικά στοιχεία χωρίς πολυλογίες και θεωρίες.

-Μοντέλο αλληλεπίδρασης από τo πλησίασμα μέχρι το τέλος της κουβέντας. Μαθαίνοντας το, θα ξέρεις τι να πεις σε όλες τις φάσεις της αλληλεπίδρασης με μια γυναίκα. Και επιπλέον έχεις τη δυνατότητα κάθε τόσο να το τροποποιείς ανάλογα με το τι σου αρέσει.

-Αναλυτικά, τα στάδια του παιχνιδιού με συγκεκριμένα παραδείγματα

-Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν μία καλή προσέγγιση μιας άγνωστης και πώς να τα εφαρμόσεις. Η πρώτη εντύπωση ναι δεν είναι το παν, αλλά γιατί να μην είναι καλή έτσι κι αλλιώς?

-6 τρόποι (ανοίγματα) τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την πρώτη ημέρα που διαβάζεις το βιβλίο για να ξεκινήσεις κουβέντα με κοπέλες.

-Τα έξι ανοίγματα είναι λίγα; Στο βιβλίο περιέχεται τρόπος για να δημιουργείς τα δικά σου ανοίγματα με 9 κατηγορίες ανοιγμάτων που πρακτικά καλύπτουν όλες τις κατηγορίες με παράδειγμα σε κάθε κατηγορία.

-Γιατί πολλές φορές ενώ μιλάς και όλα δείχνουν ότι πας καλά, η αλληλεπίδραση τελικά δεν προχωράει και δεν πετυχαίνεις τον σκοπό σου;

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα της προσωπικότητας που βρίσκουν οι γυναίκες ελκυστικά. Πως θα τα καλλιεργήσεις

-Ποιά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε έλξη  σε μια γυναίκα όταν είμαστε έξω και γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις σε τι κατηγορίες χωρίζονται.

-Εισαγωγή στο κομμάτι της σύνδεσης. Αυτοί που λένε ότι το παιχνίδι παίζεται στη σύνδεση έχουν δίκιο. Περιγραφή των βασικών αρχών της σύνδεσης.

-Γιατί είναι σημαντικό να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για μια κοπέλα χωρίς να φαίνεται ότι την κυνηγάς και πώς να νιώσει αυτή ότι σε κέρδισε.

- 3 τρόποι με τους οποίους μπορείς να καταλάβεις πότε να αρχίσεις να εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου για την κοπέλα.

- Πάνω από 20 παραδείγματα ερωτήσεων που μπορείς να κάνεις στην κοπέλα έτσι ώστε να τη γνωρίσεις καλύτερα και να της δώσεις την ευκαιρία να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.
    Κομπλιμέντα. Πώς,πότε και γιατί κάνουμε κομπλιμέντα. Ποια είναι τα 6 πράγματα τα οποία  κομπλιμεντάρουμε σε μια γυναίκα. 10 παραδείγματα κομπλιμέντων.

- Ποια είναι τα 3 είδη κλεισίματος της γνωριμίας. Το να ξέρεις το τέλος είναι σημαντικό γιατί βλέπεις φως στην άλλη άκρη του τούνελ.

- 4 τρόποι για να της ζητήσεις το τηλέφωνο. Υπάρχουν 104, αλλά δε χρειάζονται τόσοι πολλοί. Πώς να κάνεις τα πράγματα απλά.

- Πότε και πώς να κάνεις κίνηση να τη φιλήσεις. 8 τεσταρισμένοι τρόποι να πας για το φιλί.

- Ολοκληρωμένο παράδειγμα από την άνοιγμα μέχρι το κλείσιμο. Μαθαίνοντάς το, θα ξέρεις τι να πεις σε όλες τις φάσεις της αλληλεπίδρασης. Και επιπλέον έχεις τη δυνατότητα κάθε τόσο να το τροποποιείς ανάλογα με το τι σου αρέσει.

- Βασικές αρχές συζήτησης. Πρακτικός οδηγός με παραδείγματα. Πώς να γίνει πιο ελκυστικός ο τρόπος ομιλίας σου, πώς να δημιουργείς ομαλή ροή θεμάτων, πώς να δίνεις αξία στη συζήτηση και να κεντρίζεις το ενδιαφέρον του ακροατή.

- Χιούμορ. Τι ακριβώς σημαίνει να έχεις αίσθηση του χιούμορ και πώς αυτό γίνεται πρακτικά.

- Τι εμπόδια εσωτερικά και εξωτερικά μπορεί να συναντήσεις όταν είσαι έξω,τα οποία σε περιορίζουν και πώς να ξεπεράσεις αυτές τις δυσκολίες.

Μάθε το παιχνίδι
Πολλές φορές διαβάζουμε βιβλία στα αγγλικά και προσπαθούμε να συγκρατήσουμε ατάκες, ωστόσο στην πράξη κολώνουμε να εφαρμόσουμε αυτά που πρέπει. Το βιβλίο του Κανέλλο τα εξηγεί όλα πολύ απλά και κυρίως δεν διστάζει να αποκαλύψει ένα σωρό παραδείγματα, κάτι που σπάνια συμβαίνει σε τόσο βαθμό σε βιβλία.

Εστιάζει κατευθείαν στο θέμα και αναλύει όλα τα βήματα όπως πρέπει. To the point. Αρκεί πάντοτε να έχετε έστω μια βασική εμφάνιση και να δείχνετε αυτοπεποίθηση, χιούμορ, ενέργεια, κοινωνικότητα. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Δεν το βρήκα στα βιβλιοπωλεία, αλλά αν θέλετε να το αγοράσετε κάντε κλικ εδώ και στο κάτω μέρος της σελίδας λέει "Διαθέσιμοι τρόποι αγοράς".

Σχετικά με τον συγγραφέα
Ο Canello είναι ένας από τους πρώτους pickup artists στην Ελλάδα και ο πρώτος που έκανε ζωντανά μαθήματα σε μπαρ και κλαμπ.

Έχει διδάξει εκατοντάδες άντρες πως να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και να αποκτήσουν επιτυχία με τις γυναίκες. Έχει εκπαιδεύσει μερικούς από τους καλύτερους pickup artists που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Το παιχνίδι σε μπαρ και κλαμπ" , Routines Manual και το "Learn the Game" που κυκλοφορεί στο Amazon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου