Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Οι 8 όροι που έθεσε μία 19χρονη για να πουλήσει την παρθενιά της (250.000 δολάρια)


Όπως βλέπετε πλέον Τετάρτες αναδημοσιεύω άρθρα που βρήκα στο Internet αντί για memes ή βίντεο. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχω πολύ χρόνο. Ανά διαστήματα θα δημοσιεύονται και memes. Όσο για τις Παρασκευές θα προτιμούσα να μου στέλνετε emails με προσωπικές εμπειρίες και όχι αναδημοσιεύσεις άρθρων τις οποίες θα περιορίσουμε στο εξής για τα άρθρα της Τετάρτης.

Οι 8 όροι που έθεσε μία 19χρονη για να πουλήσει την παρθενιά της
Κοιτάζοντας κανείς την Αυστραλιανή έκδοση του site «Locanto», θα πέσει πάνω σε πολλές περίεργες αγγελίες. Μία από αυτές που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, αφορά μία 19χρονη η οποία αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της.


«ΟΚ», μπορεί να πει κανείς, «κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άλλες τέτοιες». Η συγκεκριμένη όμως είναι κάπως διαφορετική, καθώς η νεαρή κοπέλα, εκτός από το χρηματικό ποσό που ζητάει, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι το διόλου ευκαταφρόνητο των 250.000 δολαρίων, θέτει 7 όρους:
1. Πρώτα θα πρέπει να πάνε να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο.
2. Η ερωτική πράξη θα πρέπει να γίνει σε ξενοδοχείο, το οποίο μπορεί να διαλέξει ο... τυχερός.
3. Αν η 19χρονη για κάποιο λόγο αποφασίσει να κάνει πίσω, μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή.
4. Το σεξ θα γίνει με χρήση προφυλακτικού.
5. Η πληρωμή θα γίνει πριν ξεκινήσουν οι ερωτικές περιπτύξεις.
6. Απαγορεύονται τα sex toys.
7. Απαγορεύεται κάθε μορφή βίας.
8. Απαγορεύεται η καταγραφή του όλου σκηνικού σε βίντεο.

Ιδού η αγγελία, όπως δημοσιεύτηκε...


Πηγή

Σχόλιο Ξενερωμένου:
Έχω μια απορία σχετικά με το 3 και το 5. Αν η 19χρονη αποφασίσει να κάνει πίσω, μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και κατά την ώρα του σεξ αφού θα έχει πληρωθεί;

Πάντως οι τιμές στις παρθενιές αγγίζουν τα ύψη. Απόδειξη του ότι οι μυξοπαρθένες έχουν μεγαλύτερη πέραση από τις πουτάνες. Και είναι και γλυκούλες. Έλα παραδεχτείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου