Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Οι συμπεριφορές που δεν θέλουν οι γυναίκες από τον άντρα δίπλα τους

[Email του αναγνώστη Arkhon666]

Τι άλλο θα ακούσουμε.

Υπάρχει άρθρο που βάζει στη σειρά τις δήθεν συμπεριφορές που δεν ανέχονται οι γυναίκες.

Αφού μόνες τους αναιρούν τα μισά από αυτά.


Δοκίμασε να ρωτήσεις την πρώτη γυναίκα που θα βρεις μπροστά σου τι είναι αυτό που θέλει από έναν άντρα. Το πιο πιθανό θα είναι να μη γνωρίζει την απάντηση σε αυτή σου την ερώτηση. Από την άλλη, όμως, δεν θα ζοριστεί καθόλου να αραδιάσει με ζηλευτή άνεση εκείνα που της σπάνε τα νεύρα. Οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Τι δεν θέλει μία γυναίκα από τον άντρα δίπλα της. Μπήκαμε σε γυναικείο φόρουμ στο Reddit και είδαμε όλα εκείνα που τις εκνευρίζουν.

Να είσαι μέρος της μάζας
«Κοινότοπα κομπλιμέντα; Μακριά. Για ποια την πέρασες για να ψαρώσει; Βάλε λίγη φαντασία ρε άνθρωπε, μην θυσιάζεις τη φαιά ουσία σου μόνο στο στοίχημα. Αυτές οι διαπιστώσεις του τύπου «Είσαι κορμάρα/κουκλάρα/θεά» ανήκουν σε άλλη εποχή, σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη. Προσέγγιζε με σοβαρότητα και μέχρι να σου δώσει εκείνη αέρα, να κρατάς τις αποστάσεις σου ως κύριος», Joanne, 32.

Την καφρίλα
«Όχι, φαντασία δεν είναι να φαντασιώνεσαι μια ψηλή γυναίκα ως άλογο που θες να ιππεύσεις και να της το λες κι από πάνω. Λίγο τακτ δεν έβλαψε κανένα. Όπως γράφει και μία χρήστης του forum reddit.com σε μία συζήτηση περί αντρικού καμακίου: "Μάλιστα κύριοι. Ξέρω ότι μοιάζω με γίγαντα. Δε χρειάζεται να με αποκαλείτε αμαζόνα"», Sandra 28.

Το πρήξιμο
«Όταν μία γυναίκα αρνείται έστω- και πολύ ευγενικά- να βγει μαζί σου γίνεται γιατί α) Δεν θέλει πολλά πολλά, β) Δεν γουστάρει. Το «όχι» είναι πάντα «όχι». Θα (το) σέβεσαι. Μην της στέλνεις μηνύματα. Ξέρει ότι υπάρχεις, αν θέλει θα σε ψάξει εκείνη», Μeg, 35.
Την επίδειξη

«Σε αυτό το σημείο θα βάλω μία άλλη ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη ατάκα από το παραπάνω forum: "Σταμάτα να μου στέλνεις φωτογραφίες του μορίου σου. Για να μη στις έχω ζητήσει, σημαίνει ότι δεν θέλω να τις έχω". Η επιδειξιομανία πέρα από μεγάλο ψώνιο είναι το καμουφλάζ μπροστά από μεγάλες δόσεις ανασφάλειας, εγωκεντρισμού, συμπλεγμάτων. Και ξέρεις, είναι ικανές με μια μόνο φωτογραφία σου κάνουν ψυχογράφημα», Michelle, 29.
Τις γαλιφιές

«Την έχεις τσαντίσει, φταις και πας να το σώσεις κάνοντας τον γλυκούλη. Δεν πιάνει. Σε καμία περίπτωση. Ποτέ. Την τσαντίζεις χειρότερα. Κάνε ό,τι θα ήθελες να σου κάνει: Κρατήσου στο ύψος σου, παραδέξου το λάθος, ζήτα συγγνώμη και φέρσου φυσιολογικά», Em, 22.

Το να είσαι αχόρταγος
«Όταν μιλάς και με εμένα και με τη φίλη μου, θα μαθευτεί. Είμαστε φίλες. Μιλάμε. Αν σου είναι τόσο δύσκολο να διαλέξεις, τότε δε θέλεις καμία», Kim, 20.

Τη βλακεία και τις περιττές λεπτομέρειες
«Δεν ενδιαφέρει καμία γυναίκα αν με κάποια πρώην σου έκανες καλύτερο σεξ από αυτό που κάνεις μαζί της. Επίσης, δεν την ενδιαφέρει αν ήταν πιο όμορφη, αν είχε μεγαλύτερο στήθος ή πιο σφιχτό ποπό. Μη σου θυμίσω τώρα πώς κάνεις εσύ όταν εκείνη σου μιλάει για τον πρώην της. Όταν τα λόγια ή οι πράξεις σου την προσβάλλουν, δεν τη σέβεσαι. Τα κηρύγματα περί σεβασμού από την ηλικία των δέκα ετών κι έπειτα είναι περιττά, σωστά;», Melina, 27.
Το να είσαι ψώνιο

«Όταν θέλεις να την προσεγγίσεις, μην της το παίξεις Δον Ζουάν, ακόμα και αν νιώθεις τέτοιος. Ατάκες του στιλ: "Είσαι η πρώτη που μου λέει όχι", δεν πιάνουν. Και, επιπλέον, σε γελοιοποιούν», Alex, 31.

Τα ψέμματα
«Μη λες ψέμματα σε μια γυναίκα. Ακόμα και αν στην αρχή δε σε καταλάβει, κάπου εκεί μετά τις πρώτες χαρές, θα ξεχαστείς και θα γίνεις ο εαυτός σου. Ανούσιο και επιπλέον, ξεκαρδιστικά γελοίο»,

Vanessa, 33.

Πηγή.

(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου