Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Καθηγήτρια μαθηματικών πηδήχτηκε με 3 μαθητές της


ΠΟΥ τέτοια χαρά στην Ελλάδα;

Η 25χρονη Erin Elizabeth McAuliffe συνελήφθη από τις Αρχές στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από έρευνα που κράτησε ένα μήνα και απέδειξε πως διατηρούσε σχέσεις με τρεις μαθητές της.

Η έρευνα διατάχθηκε όταν ένας επιστάτης του σχολείου ειδοποίησε τις Αρχές πως κάτι περίεργο συνέβαινε μεταξύ της νεαρής καθηγήτριας και των μαθητών.

Οι εν λόγω μαθητές ήταν δυο 16χρονοι και ένας 17επτάχρονος.


Η Erin McAuliffe απολύθηκε από την θέση της και κατέθεσε σε δικαστήριο, ενώ η είδησή της έκανε τον γύρο του Internet. Μάλιστα σε ορισμένες φωτογραφίες της φοράει βέρα αρραβώνα, κάτι που σημαίνει ότι ίσως κάποιος να έγινε κερατάς (αν συνέπεσαν χρονικά οι σχέσεις της με τους συμμαθητές της).

Πηγή

Ελεύθερη με πρόστιμο 20.000 δολάρια
Ευτυχώς η καθηγήτρια γλίτωσε την φυλάκιση και ξέφυγε με πρόστιμο 20.000 δολαρίων το οποίο σε κάθε περίπτωση είναι υψηλό.

Πηγή

Θα βρεθούν βέβαια βλαμμένες να πούνε "Καλά υπερασπίζεσαι μια παιδεραστή;"



Τι λέτε ρε νούμερα;
1)Το όριο ηλικίας για sex είναι σε άλλες χώρες 16 και σε άλλες χώρες 18. Στην Αμερική το όριο διαφέρει και κυμαίνεται από 16 μέχρι 18.
2)Μιλάμε για άτομα 16 και 17 που σε λίγους μήνες θα ενηλικιωθούν και μάλιστα για άντρες που την έπεσαν σε γυναίκα. Διότι στο 99% των περιπτώσεων οι άντρες είναι που την πέφτουν. Καύλωσαν, της την έπεσαν και τους έκατσε. Τόσο απλά. Δεν είναι το ίδιο το να μιλάμε για παιδεραστή μεγάλης ηλικίας σε σχέση με γυναίκα παιδεραστή. Άλλωστε τα αγοράκια...δεν κινδυνεύουν να μείνουν έγκυος.


Εμείς όταν πηγαίναμε σχολείο γιατί δεν είχαμε ποτέ τέτοιες καθηγήτριες; Εδώ με τόσα taboo σε αυτή τη χώρα και που είναι 16 το όριο σίγουρα θα την πήγαιναν μέσα για "αποπλάνηση ανηλίκου" και άλλες μαλακίες. Αντί να λένε ευχαριστώ οι γονείς που μαθαίνουν τα μικρά αγοράκια το σεξ αντιδρούν κι από πάνω. Στα κοριτσάκια το σεξ μαθαίνεται...όποτε εκείνα θέλουν. Τα αγόρια δεν έχουν την ίδια πολυτέλεια...με την ίδια συχνότητα.


Για να σας το πω με το πιο απλό παράδειγμα. Όταν ήμουν στην Γ' Λυκείου είχα μια μουνάρα καθηγήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα. 29 χρονών, έμοιαζε με...20. Ύψος 1.88, 52 κιλά, μελαχρινή με ίσιο μαλλί, πολύ γλυκό πρόσωπο, καυλιάρικα μάτια, ΚΩΛΑΡΑ. Σε κάποια φάση λέγαμε τα προσωπικά μας. Τα είχε με γκόμενο 25 χρονών (αφού μικρόδειχνε). Την είχα καταφέρει μέχρι και να βγούμε για καφέ. Αλλά επειδή ήμουν 17 τότε αυτή κάπως κόλωνε. Συν ότι ήταν κι ο γκόμενος στη μέση. Τέλος πάντων όταν της πρότεινα δεύτερη φορά να βγούμε μου είπε ότι είχε περίοδο κι εγώ ο χαζός ακούστηκα ξενερωμένος στο τηλέφωνο και δεν της το ξαναπρότεινα.

Για να μην τα πολυλογώ, ήταν τόσο μουνάρα όσο και η παραπάνω καθηγήτρια. Με πιο μικρό κωλαράκι όμως αυτή που σας αναφέρω. Θα χαιρόμουν να την ξέσκιζα πατόκωρφα και από παντού. Έχοντας χάσει άλλωστε την παρτούζα στα 17 με τα δύο μπαζάκια, αυτή στα 17.5 θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για ξεπαρθένιασμα. Τελικά δεν έκατσε και ξεπαρθενιάστηκα κάτι μήνες μετά με ένα μπαζάκι. Θα γούσταρα όμως να ζήσω αυτή την εμπειρία, τόσο εγώ, όσο και ο μελλοντικός γιος μου (αν κάνω). Για τα κοριτσάκια είναι "επικίνδυνο". Για εμάς το να ρίξουμε μια καθηγήτρια θεωρείται "μαγκιά". Διαφορετικά τα μεγέθη. Τώρα είμαστε μισογύνηδες ή υπάρχει ισότητα, άρα είναι "μαγκιά" και για τους δύο; Διαλέχτε κάρχιες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου