Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα Νο.1 χώρα στο φλερτ παγκοσμίως - 1.3 ο δείκτης γεννήσεων

Νο.1 Ξενέρωτες στον κόσμο οι Ελληνίδες!

Τι σας έλεγα; Κατακτήσαμε την 1η θέση. Τα καταφέραμε. Άλλη μια ΓΤΠ πρωτιά για πάρτη μας Είμαστε νούμερο ένα στον κόσμο στο φλερτ!

Πως μεταφράζεται απλά αυτό; Ότι έχουμε περισσότερα μπακούρια στη χώρα, άρα είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει περισσότερο φλερτ. Τα στάνταρ και των δύο φύλων αλλά κυρίως των γυναικών έχουν ανέβει. Στο Θεό.

Επίσης σας έλεγα ή δεν σας έλεγα ότι οι Ιταλίδες είναι οι μεγαλύτερες ψωνάρες στον κόσμο; Το βλέπουμε άλλωστε στη Μύκονο, στην Κέρκυρα και στην Ίο κάθε χρόνο που όλες τους δεν μιλάνε σε κανέναν και άντε το πολύ πολύ να πηδηχτούν με κανέναν Ιταλό γιατί μας θεωρούν κατώτερους. Επίσης αυτές που έρχονται σκεφτείτε ότι είναι οι πιο "ξεπεταγμένες". Φανταστείτε πόσο ξενέρωτες είναι όσες δεν έρχονται Ελλάδα.


Τι έλεγα; Α ναι, ε πάρτε το Top 10.

Αναλυτικά το Top 10:
10. Ρωσία
9. Δομινικανή Δημοκρατία
8. Γαλλία
7. Ινδία
6. Ισπανία
5. Κολομβία
4. Βραζιλία
3. Αίγυπτος
2. Ιταλία
1. Ελλάδα

Πηγή.

Πιο αναλυτικά, γιατί ευθύνονται οι ξενέρωτες Ελλε(η)νίδες που και επίσημα στον κόσμο έγιναν οι πιο δύσκολες γκόμενες; Η απάντηση είναι απλή. Θέλουν μονίμως γκόμενο πολύ πιο πάνω από αυτές και σε εμφάνιση και σε φράγκα!

Για σκεφτείτε το. Πόσα καριολάκια ξέρετε που θέλουν να τα φτιάξουν είτε με διάσημο, είτε με λεφτά; Αυτές είναι διάσημες; Μήπως έχουν...λεφτά; Άντε, αυτές που έχουν ας συμφωνήσουμε ότι αξίζουν να βρουν έναν με τα ίδια φράγκα με αυτά του μπαμπάκα. Οι υπόλοιπες...τι;

Οπότε καταλήγουμε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

Στα αριστερά βλέπετε όταν "φλερτάρουν" οι γυναίκες (με τα μάτια ή με κανένα Facebook add). @@ φλερτ δηλαδή, συνήθως περιμένουν τους άντρες. Το πολύ πολύ αν θέλουν να την πέσουν σε κάποιον να τον κοιτάξουν κάτι δευτερόλεπτα παραπάνω ή να το πουν σε κάποιο φίλο του. Όπως θα παρατηρήσετε όλες τους κοιτάζουν τους ομορφότερους από αυτές και μάλιστα από δύο βαθμίδες και πάνω!

Στα δεξιά βλέπετε τους άντρες. Που την πέφτουν οι άντρες; Μα φυσικά σε ομορφότερες, ισάξιες αλλά και λιγότερο όμορφες από αυτούς! Ότι κινείται εκτελείται. Όσοι είναι HB10, alpha male, διάσημοι ή όχι αλλά όπως και να 'χει όμορφοι θα την πέσουν ακόμα και σε HB8. Όσοι είμαστε HB9 θα την πέσουμε στην ίδια κλίμακα. Ορισμένοι πέφτουν και στο HB8 (εγώ προσωπικά χτυπάω HB 8.5 και πάνω) και σπανίως στο HB7.5. Το HB 7 δεν το έβαλα αν και υπάρχουν ορισμένοι HB9 που την πέφτουν και σε HB7.

Αν πάμε πιο κάτω, θα δούμε ότι οι ΗB8 άντρες την πέφτουν σε μεγαλύτερη κλίμακα. Από HB7 μέχρι και HB 10. Δεν μασάνε. Ότι κινείται εκτελείται για τους HB7 που χτυπάνε από HB6 έως HB10! Ναι, θεωρούν ότι έχουν ελπίδες με τα HB10, το παλεύουν και η αλήθεια είναι ότι αν τύχει και δουν παραδείγματα τυπάδων που τα έχουν καταφέρει, θα συνεχίσουν να το παλεύουν. Αλλά δεν σταματούν να χτυπάνε και τα χαμηλότερα HB.

Οπότε που καταλήγουμε; Στο ότι θα πρέπει υποχρεωτικά οι άντρες να "βολευτούμε" με το γεγονός ότι τα χαμηλότερα από εμάς HB θα είναι δεκτικές στο φλερτ ΕΚΤΟΣ κι αν μας κάτσει η κωλοφαρδία και κάποια γουστάρει τον χαρακτήρα μας και το value μας. Παράδειγμα το γεγονός ότι ως HB9 έριξα HB10 μία φορά και HB9 δύο φορές, η μία σε σοβαρή σχέση, η άλλη όταν ήμουν πολύ πιτσιρικάς (ούτε καν φάσωσα). Είχα και πολλά HB8 και HB8.5. Αλλά γεγονός είναι ότι σήμερα, το 2017, τα HB8 απαιτούν HB10. Αλλιώς από την ώρα που θα τους πεις μια "Καλησπέρα" στο μπαρ σου έχουν γυρίσει την πλάτη. Σκεφτείτε δηλαδή ότι τις HB7 τις ρίχνω για πλάκα, σε μπαρ, Facebook, Tinder, όπου θέλετε. Αλλά δεν τις θέλω ρε αδερφέ. Ας βολευτώ με έναν πόντο κάτω από μένα. Δεν θα πέσω τόσο κάτω όταν έχω ρίξει HB8-10 τόσες φορές και ειδικά όταν βλέπω κάτι πατσαβούρηδες HB6 και HB7 να έχουν ρίξει HB8.5. Ούτε καν για την εμπειρία δεν θα ρίξω λούτσο γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω καμία.

Από την στιγμή που τα στάνταρ είναι τόσο υψηλά...γαμήστε το αγαπητές κάρχιες. Είστε καταδικασμένες να μας εξολοθρεύσετε ως λαό με 1.3 δείκτη γεννήσεων (δείτε το 2ο βίντεο στο 2:00). Και εμάς και όλη την Ευρώπη. Εμείς θα είμαστε ο πρώτος λαός που θα τα υποστεί όλα αυτά.


Το τραγικότερο απ' όλα ξέρετε ποιοι είναι; Ότι η νέα γενιά γυναικών ΔΕΝ θέλει να κάνει οικογένεια! Δεν γουστάρει να συζήσει, να έχει "τον άντρα πάνω από το κεφάλι της", ο φενισιμός ανεβαίνει και τ' αρχίδια μου κουνιούνται. Δεν καταλήγουμε πουθενά.

Ένας φίλος μου 34άρης συχνάζει σε social networks γνωριμιών. Πριν δύο εβδομάδες είχε πιάσει κουβέντα με μια 40άρα η οποία του έλεγε "Μακάρι να είχα τα μισά χρόνια που έχω τώρα. Και εγώ και άλλες δύο 40άρες φίλες μου. Αφήσαμε τον χρόνο να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτο". Τι εννοούσε; Μα φυσικά ότι ΤΗΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ! Η τύπισσα ωστόσο λίγες μέρες μετά τον γείωσε στο chat και σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα.

Δείτε περισσότερα για την υπογεννητικότητα εξαιτίας των γυναικών.

Έχοντας κάποτε την ασφάλεια της σχέσης 3+ ετών από τα τέλη του 2012 έως τις αρχές του 2016 δεν είχα δει τι παίζει παραέξω με το φλερτ. Στον ένα και κάτι χρόνο με εξαίρεση τις δύο σχέσεις μηνών πυο έχω κάνει, βλέπω ξεκάθαρα τι παίζει. Είστε οι περισσότερες πιο ζωντόβολα απ' ότι σας άφησα...ειδικά την περίοδο που δεν έγραφα στο blog.

Αλλά το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει. Στα 32 σας; Στα 35 σας; Στα 40 σας ΣΙΓΟΥΡΑ. Και τότε θα με θυμηθείτε. Αλλά τότε δεν θα έχετε κόρες για να τις συμβουλέψετε να μην κάνουν την ίδια μαλακία! Αντίθετα, η μαλακία που σας πότησε η μάνα σας θα σας στοιχειωνει για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου