Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Διακοπές 2017: Φασώματα στο club με τουρίστριες


Φουλ επίθεση!

Κατά την διάρκεια των διακοπών επιχείρησα να πάω σε ένα από τα τουριστικά μέρη του νησιού. Λόγω του πέρασα από 3 χρόνια σχέση είχα "σκουριάσει" αρκετά στο cold approach, ενω θυμίζω ότι από ξένες έχω φάει μέχρι τώρα Αλβανία, Ρουμανία και Γερμανία (την Γερμανίδα χωρίς lay). Το είχα άχτι όμως γενικώς να πάω με μία 100% τουρίστρια που να μην ξέρει πάνω από 5 ελληνικές λέξεις. Όπως ήταν η Γερμανίδα για παράδειγμα.

Έτσι παίξαμε μπαλίτσα κυρίως σε τουριστικά μέρη. Αφού πρώτα έφαγα τα μούτρα μου με cold approach σε κάτι ελληνίδες 9άρια, που μετά από λίγο κόζαρα smartphone με photos με τον γκόμενο (ε κι εγώ μόνο σε μουνάρες ορμάω), ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε το ξένο. Το οποίο ξένο να σημειώσω ότι ήρθε κατά το ήμισυ για να δει την Ελλάδα και κατά το ήμισυ για να δει χαρά στα σκέλια του.

(Τα κείμενα που θα διαβάσετε είναι μετάφραση από αγγλικά στα ελληνικά).
Ρωσίδα HB8
Ξεκινάμε με μια Ρωσίδα. Περίπτωση HB 8, αλλά με ύψος 1.67 περίπου. Μελαχρινή και με δέρμα κοντά στο δικό μας. Δεν μου έκανε εξ αρχής για Ρωσίδα. Την πιάνω και την χορεύω. Παίζει καλό contact. Μετά της πιάνω την κουβέντα.
Ξ: Πρώτη φορά στην Ελλάδα με την φίλη σου;
HB 8: Εγώ ναι, η φίλη μου έχει ξαναέρθει άλλες τρεις φορές.
(Εν τω μεταξύ το ύφος της φίλης της ξυνισμένο μέχρι κάτω γιατί ήταν ψηλή, χοντρή και θεόμπαζο ακόμα και στη φάτσα, HB4. Ούτε καν διασκέδαζε, ήξερε εξ αρχής ότι οι περισσότεροι θα πάνε να την πέσουν στη φίλη της κι αυτή θα μείνει με τις αράχνες).
Ξ: By the way δεν συστηθήκαμε...
(Συστηνόμαστε, δίνω χέρι και στις δύο, μπας και αισθανθεί η φίλη της καλύτερα).
Ξ: Με τι ασχολείσαι;
(Δούλευε ως λογίστρια. Της λέω κι εγώ για την δουλειά μου.)
HB8: Εσύ είσαι από εδώ; Ντόπιος;
Ξ: Έλληνας, αλλά όχι από το νησί. Είμαι από Αθήνα και ήρθα για διακοπές με ένα φίλο μου. Με φιλοξενεί στο εξοχικό του.
HB8: Πόσο θα κάτσετε;
Ξ: Ήρθαμε χθες και θα κάτσουμε 10 μέρες. Εσείς;
HB8: Κι εμείς ήρθαμε χθες και θα κάτσουμε μία εβδομάδα.
Ξ: Πάντως όπως σε βλέπω έχω καταλάβει ότι είσαι ήρεμος χαρακτήρας (cold reading).
ΗΒ8: Ναι, έχεις δίκιο. Έτσι είμαι. Εσύ πρέπει φαίνεσαι πολύ κοινωνικός.
Ξ: Χμμμμ, ναι. Κοίτα, είμαι πολύ της δουλειάς να ξέρεις. Αλλά Παρασκευή και Σάββατο θα βγω σίγουρα. Ε και τώρα στις διακοπές κάθε μέρα εννοείται γιατί είναι οι μόνες ημέρες που ξεκουραζόμαστε. Που μένεις στη Ρωσία;
HB8: Μου λέει.

Κάπου εκεί δεν θυμάμαι καν τι ειπώθηκε. Δυστυχώς θα πρέπει να προγραμματίζω τα άρθρα τις ώρες που γίνονται οι διάλογοι γιατι παθαίνω...κενά μνήμης. Τεσπά μιλούσαμε για κάνα 10-12 λεπτο, σε κάποια φάση άρχισε να κοιτάει περισσότερο την πίστα. Πήρα Facebook με πρόφαση να κανονίσουμε...με έκανε Accept....και ακόμα να απαντήσει στο μήνυμά μου. Κλασικές παπαριές.

Σέρβα HB9
Περνάμε σε ιδιαίτερη περίπτωση. Δύο Σέρβες HB9 και HB7.5. Το 9άρι με καστανό μαλλί, αδύνατη, πρόσωπο με φοβερό δέρμα, μαυρισμένη φουλ από διακοπές. Και το HB 7.5 μια χαρά θα ήτανε.

Ξ (στο 9άρι ενώ κοιτάει το κινητό της): Είμαι πολύ πιο ενδιαφέρον τύπος από το κινητό σου.
(Γελάει, συστήνομαι και στις δύο).
HB9: Από εδώ είσαι;
Ξ: Ναι, εσείς;
HB9: Από Σερβία.
(δεν θυμάμαι τι άλλο είπαμε, για το αν έρχονται πρώτη φορά, πόσο θα κάτσουν κτλ. υποθέτω).
HB9: Με τι ασχολείσαι;
Ξ: (Τους λέω). Εσείς;
HB9: (Γυρνάει προς την φίλη της και χαμογελάει). Κι εμείς το ίδιο!
Ξ: Έεελα! Είστε συνάδελφοι; Και που ακριβώς δουλεύετε;

Μου λένε λεπτομέρειες για την δουλειά τους, τους λέω και εγώ. Μπήκα σε comfort για πλάκα και μιλάγαμε κάνα τέταρτο. Έδειξαν ενδιαφέρον και για την δουλειά μου, τους ρωτούσα, με ρωτούσανε, έγινε καλή κουβεντούλα. Σε κάποια φάση δυστυχώς το HB9 μου έκανε close "Θα πάμε προς την πίστα να κάνουμε μια βόλτα κάνα δεκάλεπτο και μετά θα πάμε μάλλον να την κάνουμε" για να τους απαντήσω "Οκ κι εγώ θα έφευγα ούτως ή άλλως". Δεν υπήρχε καν λόγος να ζητήσω Facebook, η μουνάρα φαινόταν ότι δεν ψηνότανε.



Η Γιαπωνέζα που φάσωσε το μισό club
Νομίζατε ότι αν οι τουρίστριες γίνουν γκολ φασώνονται εύκολα; Ε λοιπόν έχετε δίκιο!

Κοζάρω γιαπωνέζα HB 8.5 , 1.65 (ή ταϋλανδέζα ή κινέζα, ότι ήτανε τέλος πάντων), μελαχρινό, ΚΑΥΛΑ προσωπάρα. Χόρευε αρκετά, περιτριγυριζόμενοι από 6-7 άλλους τουρίστες. Δεν ΕΜΠ1 και να ήθελε μέσα γιατί θα καταλήγαμε σε ξιφομαχίες με τα παλικάρια. Μισή ώρα μετά την βλέπω φασώνεται με Άγγλο καράφλα, ο οποίος μπήκε καυλέας για να γαμήσει. Κάπου 23 θα ήταν αυτή, κάπου 28 αυτός. Η φίλη της μπάζο, φασωνότανε φουλ με ότι είχε καυλί και περνούσε, ενώ έγινε σκνίπα σε λιγότερο από μία ώρα απ' τη στιγμή που μπήκαν στο club.

Μία ώρα αφού την φάσωνε ο Άγγλος καράφλας με μπλούζα αγγλικής ομάδας by the way, ξαφνικά ενώ ήταν πιωμένη και την χόρευε, η γκόμενα (προσέξτε) παραπατάει...και πάει και πέφτει πάνω σε έναν άλλο, ο οποίος την πιάνει και την φασώνει! Εν τω μεταξύ για τα πρώτα 2-3 δεύτερα πήγε και καλά να του ξεφύγει, αλλά αυτός την άρπαξε και την φάσωσε! Από εκεί και πέρα ο τύπος την φάσωνε για μιάμιση ώρα και ο Άγγλος συνέχιζε να χορεύει μόνος του...διότι μόνος είχε σκάσει μύτη. Μιλάμε για πίκρα!


Την επόμενη ημέρα η γιαπωνέζα φασωνότανε με Ιταλό, και μετά από καμιά ώρα με άλλο Ιταλό. Είχε πάρει φόρα. Εγώ ακόμα και στις επόμενες ημέρες που την πετύχαινα μόνη με την φίλη της, όταν πλησίαζα και καλά ότι χορεύω εκεί κοντά της σε διακριτική απόσταση, αυτή μυριζότανε την δουλειά και απομακρυνότανε. Τεσπά με Ασιάτισσα δεν έχω κάνει κάτι και θα γούσταρα φουλ, έτσι για να μπει κάτι ακόμη στην τροπαιοθήκη μου. Τώρα που μας παίρνει άλλωστε μιας και είμαστε free.


H Αιγαλεώτισσα
Κοζάρω νέτο HB8 μελαχρινό με φοβερό χαμόγελο. Την περνάω για τουρίστρια οπότε της κάνω:
Ξ: Where are you from?
HB8: From Greece!
Ξ: Ωραία, πες μου και περιοχή τώρα (λύνεται στα γέλια!)
HB8: Αθήνα.
Ξ: Σου μίλησα στα αγγλικά γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει να πετύχει κάποιος ελληνίδα εδώ πέρα. (γελάει πάλι). Η κοπέλα να μαντέψω...μητέρα σου; Θεία σου;

(ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ;)

HB8: (Γελάει). Όχι, ξαδέρφη μου, λίγο μεγαλύτερη!
(Τι λίγο μεγαλύτερη γαμώ το σπίτι της; Η HB8 ήταν 21 κι αυτή παίζει να κόντευε τα 40).

Ξ: Κάτσε όμως γιατί έχω μαγικές ικανότητες, μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω (κάνω αντίστροφη κίνηση με τα χέρια). Να, για δες:
"Καλησπέρα, το όνομά σου?" (γελάει πάλι)
HB8: (Μου λέει). Εσύ;
Ξ: (Της λέω). Από που είστε; Να μαντέψω...χμμμ...Αθήνα (γελάει). Περιοχή;
HB8: Αιγάλεω.
Ξ: Και από εδώ...να μαντέψω, η ξαδέρφη σου, εεεε;
HB8: (Γέλια) Καλέ πως το κατάλαβες;
Ξ: Και πως κι από εδώ; Φαντάζομαι ξέρεις τι παίζει εδώ γύρω.
HB8: Ε ναι! (ξανά γελάει).
Ξ: Έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο πάντως (εδώ της δίνω DHV χωρίς λόγο).
HB8: Σε ευχαριστώ.
Ξ: Πάντως στο Αιγάλεω βγαίνω πολύ στο (της λέω ένα μέρος).
HB8: Έχω πάει μια φορά. Καλά είναι. Η ξαδέρφη μου πηγαίνει πολύ (και μου την δείχνει, ενώ προσπαθεί να την φέρει και κοντά στη συζήτηση. Καπάκι πιάνει το κινητό της και διαβάζει μηνύματα για να με αποφύγει διακριτικά ενώ είδα background με γκόμενο οπότε άκυρο. Μάλλον η ξαδέρφη της θα είναι single και πήγε να μου την πασάρει. Αν ήθελα μαρή εκείνη θα μιλούσα στην ξαδέρφη σου, όχι σε σένα).

Μετά από μένα χώθηκε ένας καυλέας και μιλούσε για κάνα 45λεπτο μέχρι που πήρε τ' αρχίδια του. Βασικά όχι, πήρε Facebook γιατί επέμενε πολύ και μετά έφυγε, αλλά προφανώς η τύπισσα πρώτον με γκόμενο και δεύτερον τόσο τσιπούρα που της είχε γίνει ο άλλος, ε έπρεπε να δώσει κάτι για να τον αποφύγει. Καθόλη την διάρκεια της ομιλίας άλλωστε, είχε γυρίσει το σώμα της προς την φίλη της και ούτε καν σε αυτόν.

Anyway,

Pickup: Failed

Μαζέψαμε εμπειρίες και προχωράμε. Σας έχω πολλές ακόμη ιστορίες για να διαβάζετε, κάθε Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου