Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ο Lord of Sealand φόρτωσε ένα HB10!


Ένας γνωστός μου μέτοχος τράπεζας & "λόρδος" όχι μόνο παντρεύτηκε μία 24χρονη Ελληνίδα Θεά ΗΒ10 (με μαύρα μαλλιά, λευκό δέρμα, αδύνατη, ψηλή, με μεγάλο στητό στήθος) αλλά η εν λόγω Θεά είναι και πλουσιότερη απ' αυτόν(με μεγαλύτερο μηνιαίο εισόδημα και ιδιόκτητο σπίτι) και πολύ τρυφερή μαζί του!

Έχοντας την περιέργεια πως την "έριξε" τον ρώτησα διακριτικά και μου απάντησε τα εξής:
Αρχικά μόλις την είδε σε καφετέρια των νοτίων προαστίων μαζί με δύο φίλες της ΗΒ8 & ΗΒ6,5 θαμπώθηκε από την ομορφιά της αλλά δεν πτοήθηκε απ' αυτό και πλησίασε στο τραπέζι της και δίνοντας την κάρτα του της λέει "μου αρέσεις πολύ".

Στην μια όψη της κάρτας είχε λογότυπο τράπεζας, το ονοματεπώνυμό του,ότι είναι μέτοχος και τα στοιχεία επικοινωνίας του. Στην άλλη όψη της κάρτας είχε το λογότυπο του πριγκηπάτου του Sealand, ότι είναι "λόρδος", το ονοματεπώνυμό του και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Μόλις διάβασε τις δυο όψεις της κάρτας η Θεά ΗΒ10 με τρόπο έδιωξε τις φίλες της και άρχισε να του δείχνει ότι ενδιαφέρεται πολύ και να του τρίβεται. Ο γνωστός μου μετά από κάποια ώρα συζήτησης την κάλεσε στο σπίτι του (νοικιασμένο) και αυτή δέχθηκε με ενθουσιασμό. Στο σπίτι του η ΗΒ10, μόλις είδε τον "τίτλο" ευγενείας σε κορνίζα στον τοίχο, χαμογέλασε γεμάτη ικανοποίηση και άρχισε να του τρίβεται ξανά σα να εξαρτιόταν η ανάσα της απ'αυτό! Μετά άρχισε να γδύνεται και αναψοκοκκινισμένη του λέει "σε θέλω". Ο γνωστός μου ήταν τόσο αναμμένος που έκανε έρωτα μαζί της χωρίς προφύλαξη.

Την άλλη μέρα το πρωί η Θεά αφού ξαναέκαναν έρωτα του λέει "αυτές τις μέρες είμαι πολύ γόνιμη, σίγουρα είμαι έγκυος! Πρέπει να με παντρευτείς! Σε αγαπώ!". Μετά το σοκ ο γνωστός μου σκεπτόμενος τις πιθανότητες να βρει στο μέλλον άλλο ΗΒ10 για γάμο δέχθηκε και τη ζήτησε από τους γονείς της.

Μια ωραία μέρα η ΗΒ10 του λέει ότι θέλει προγαμιαίο συμβόλαιο που να γράφει ότι αν τη χωρίσει μέσα στα επόμενα 15 χρόνια θα της δώσει ΟΛΕΣ τις μετοχές του. Για να τον πείσει του είπε ότι και αυτή θα υπογράψει ότι αν τον χωρίσει θα του δώσει το μοναδικό ακίνητό της, το σπίτι της. Μετά τα παρακάλια της, δέχθηκε αφού πριν της είπε "είσαι σίγουρη ότι αυτό θες;".

Δυο μήνες μετά τον γάμο, ενώ ήταν ακόμα έγκυος, του λέει "όταν γεννήσω θα μου πάρεις ένα κάμπριο;". Ο γνωστός μου της απαντά "καρδούλα μου θα στο έπαιρνα αλλά είμαι ένας απλός ιδιωτικός υπάλληλος που να βρω τα λεφτά;". Τότε του λέει "αφού έχεις τίτλο ευγενείας και είσαι μέτοχος σε τράπεζα.Μπορείς αν θέλεις". Έπειτα της απαντά αυτός "Μην είσαι παράλογη αγάπη μου, και οι τρεις μετοχές που έχω αξίζουν λιγότερο από ένα ευρώ! Τον "τίτλο ευγενείας" του λόρδου του Sealand μπορεί οποιοσδήποτε να τον αγοράσει με ένα μικρό αντίτιμο!".

Μετά από αυτά η ΗΒ10 αρχικά σάστισε αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα του δίνει ένα φιλί, χαμογελάει και του λέει "μακάρι το παιδί μας να πάρει το μυαλό σου λόρδε μου!". Μετά τη γέννα, ο γνωστός μου ως δώρο της αγόρασε τον τίτλο της Lady of Sealand για να μπορεί να κάνει το κομμάτι της στους συγγενείς και στις φίλες της. Για την ιστορία τετραθέσιο κάμπριο ως δώρο της πήραν οι γονείς της.

Από τότε ο γνωστός μου ζει μια παραμυθένια ζωή με την όμορφη & γλυκιά γυναίκα του και το υγιέστατο παιδί του.

(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου