Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

"Καλή σας...νύχτα!"


Άφησε το τηλέφωνό του και εξαφανίστηκε!

Ένας φίλος μου έχει έναν γνωστό που βαράει σετάκια αβέρτα. Κάποιες θα τον έλεγαν πέφτουλα. Εγώ θα έλεγα "Στ' @@ του, Αθήνα είμαστε, δεν θα τις ξαναδούμε ποτέ στη ζωή μας".

Μια μέρα είχαν βγει μια παρέα τρία άτομα σε ένα μπαρ. Αυτός την έπεφτε σε ότι σετ έβρισκε. Οι άλλοι δύο AFC. Σε κάποια φάση κι ενώ δεν του είχε κάτσει τίποτα, ετοιμάζονται να φύγουν. Ο ένας φίλος του του λέει για πλάκα "Σε αυτές δεν την έπεσες όμως" και του δείχνει μια παρέα πέντε κοριτσιών που καθότανε κοντά στην είσοδο.

Ο τύπος γράφει το τηλέφωνο και το μικρό του όνομα σε ένα χαρτάκι και όπως έφευγε με τους φίλους του, πάει χύμα στο τραπέζι τους, χτυπάει με δύναμη το χαρτάκι στο κέντρο του τραπεζιού και τους λέει:

"ΚΑΛΗ ΣΑΣ...ΝΥΧΤΑ!"

Την επόμενη κιόλας ημέρα μία από τις πέντε κοπέλες τον κάλεσε!

Τι έγινε εδώ; Το παιδί προφανώς χωρίς να είναι Player (ένας αληθινός Player θα έμπαινε ακόμα και σε 5set, έστω με έναν Wingman), έκανε άθελά του:
Α)False Time Constraint: Δηλαδή έφυγε και έδειξε ότι είναι μη διαθέσιμος.

Β)Έβαλε τις γκόμενες σε ανταγωνισμό και πέτυχε: Δηλαδή αυτές σκεφτόντουσαν ποια από όλες θα του τηλεφωνήσει. Δεν θα ήταν εφικτό να του τηλεφωνήσουν δύο ή περισσότερες. Αν κάποια ενδιαφερόταν θα έπρεπε να του τηλεφωνήσει μόνο αυτή. Προφανώς όποια ενδιαφερόταν περισσότερο. Ο μόνος τρόπος να του μιλήσουν δεν θα ήταν κάποιο χαζοFacebook όπου θα έστελναν μηνύματα στο chat. Θα έπρεπε να τον καλέσουν ή στη χειρότερη να του στείλουν SMS (που σε τέτοια εποχή ποια στέλνει, άντε το πολύ πολύ κανένα μήνυμα στο Viber).

Τέλος πάντων το παιδί όντως βγήκε με αυτή που τον κάλεσε, έβαλε τον σύρτη, αλλά λεπτομέρειες για το αν συνέχισε η σχέση δεν γνωρίζω, όπως και το πόσο HB ήταν η τύπισσα.

Από μένα κερδίζει ένα respect. Μπορεί να μην χτυπάς έτσι το target σου, αυτή που θες ακριβώς (άρα εγώ θα εφάρμοζα κάτι τέτοιο γιατί έχω υψηλά στάνταρ), αλλά τουλάχιστον αν σε νοιάζει μόνο το πήδημα τότε μπορεί και να δουλεύει. Σημείωση: Σκεφτείτε ότι οι γκόμενες πρέπει να τον είχαν δει ήδη να την πέφτει σε διάφορες στο μαγαζί, άρα τελικά αυτό δεν έπαιξε τόσο πολύ τον ρόλο του. Respect και στην τύπισσα που τον κάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου