Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η ωραία Ξενέρωτη Κοιμωμένη


[Email του αναγνώστη Apache]

Οσο ζεις μαθαινεις και βλεπεις  πραγματα τα οποια δε σου χουν ξανατυχει και λες να παρω τωρα φορα και να το ανοιξω σαν καρπουζι??

3μερο Πρωτομαγιας, το νησι πιτα στον κοσμο εχω κανονισει να φιλοξενησω 2 ξαδερφια μου απο Αθηνα με τις γυναικες τους.

Πριν ερθουν και μιλωντας στο τηλεφωνο και αφου τα λεγαμε για ωρα  ρωταει η ξαδερφη

-Αpache?? ακουσα οτι τελος μια περιπτεια που ειχες σωστα??? (η τυπισα ημερονηνια ληξης)

-Ναι της κανω.

-Ακου ειναι μια φιλη μου ελευθερη θελει να κατεβει στο νησι να της δειξω φωτο σου στο facebook και να δουμε αν θελει να γνωριστειτε τωρα που θα κατεβει??

-Εννοειται δε κανουν καν τετοιες ερωτησεις απλα να δω και γω φωτο. (μπαινω βλεπω μου αρεσε αρκετα 32 χρονων δουλευε σε γραφειο και απο οτι η ιδια ελεγε δεν ειχε αρκετο χρονο να βγει εξω και να βρει καποιον συν το οτι μουρμουραγε και αυτη οτι χαθηκαν οι αντρες και αυτες τις παπαριες που λενε οι ξενερωτες)

Με ειδε και αυτη. Καλος ειναι οκκκκ ειπε. Ωραια φτανουμε στη μερα Σαββατο απογευμα (λογω δουλειας δε μπορουσε να ερθει πιο πριν και θα εφευγε δευτερα) Ωραια εχω ολο το Σαββατο και την Κυριακη να τη γυρισω σε ολα τα μαγαζια,παραλιες του νησιου αφου τους ξερω σχεδον ολους εδω να περασουμε καλα,και να δω αν κολλαμε με την τυπισα για κατι παραπανω, η εστω να περασουμε ομορφα αγκαλια.

Χα χα χα υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο ομως. Σαββατο βραδυ αφου ειχαν βγει με τα ξαδερφια μου για φαγητο (ειπα να την συναντησω μετα, μη τρεξω σαν λιγουρης εκει που τρωνε, αν και την ειδα απο μακρια)

Τηλεφωνο στον ξαδερφο Ελα ρε μαλακα, που ειστε??

Στο ταδε μπαρακι αλλα... η Μαρια(δε γραφω το πραγματικο της ονομα) πηγε για υπνο.

Εφαγα μια πρωτη ξενερα αλλα λεω οκκκκ αυριο εχω ολη την μερα μπροστα μου ασε μπορει να ειναι κουρασμενη.

Μεσημερι παλι μετα το φαγητο (εγω με φιλαρακια, τα ξαδερφια και η μαρια αλλου) Τηλεφωνο παλι αυτη τη φορα στην ξαδερφη

-Ερχομαι να φορτωσω τη Μαρια και να παμε παραλια,

-Μπα μου λεει δεν παιζει πηγε στο ξενοδοχειο να κοιμηθει

-Γουατ δε φακ????? παλι??? τι ηρθε να κανει εδω η τυπισα?? δεν πηγαινε Πατμο καλυτερα η σε κανα λιανοκλαδι να βρει ηρεμια???

Εδω ηρθε να κοιμηθει???? και κατα τα αλλα ηθελε να με γνωρισει??? και να δει το νησι???  αυτη ειναι που λεει οτι χαθηκαν οι αντρες??? μηπως ειναι αδιαθετη??? μηπως εχει ψυχολογικα??? μηπως μηπως μηπως??

Ολες οι σκεψεις περνουσαν απο το μυαλο μου αστραπη τι διαολο ρε πουστη της αρεσει πιο πολυ το μαξιλαρι να παιρνει αγκαλια?? Δεν ειπα οτι θα καναμε κατι στανταρ αλλα αυτη ελεγε οτι ηθελε να με γνωρισει

Ποτε μωρη καρχια??? οταν πεθανει ο highlander??? Ποτε??? Οπως καταλαβατε και το τελευταιο βραδυ πηγε παλι για υπνο μετα το φαγητο και εκει εχασα πασα ιδεα.

ΟΟΟχιιιιι κουκλα μου δε θα ερθω δευτερα τωρα που φευγεις ,με τις βαλιτσες να σου κουνησω το μαντηλι στο καλο και ονειρα γλυκα.

Σκεφτηκα σε καποια φαση μηπως οι καρχιες οι ξαδερφες μου της εριχναν την ωρα που ετρωγε κανα υπνωτικο χαπι για να μου κανουν σπασιμο αλλα οι κοπελες ειδικα η μια μετα στην Αθηνα την εκραξε ασχημα. Η τυπισα απαντησε οτι ειχε τα προβληματα της ηρθε να ηρεμησει και οτι ηταν κουρασμενη και αν ηθελα να πηγαινα στην Αθηνα να γνωριστουμε.

Νοουυυ φακιν γουει μπιτς!!! εδω δεν καταδεχτηκες να με δεις στο νησι μιλαμε αποστασεις μ@υΝ!- Κ@λ@ς και πιο κοντα και θελεις να σκασω Αθηνα την ημερα που θα μπορεις εσυ?? (αν βεβαια δε σε  παρει παλι ο υπνος) και στην τελικη οκ ηταν κουρασμενη ουτε ενα καφε ρε πουστη μου να γνωριστουμε?? ουτε ενα γαμημενο καφε ??? μια ωρα???

Θελει κατα τα αλλα να βρει συντροφο και μαλλον αυτος την περιμενει καπου στο 4ο με 5ο ονειρο καπου εκει θα τον βρει. Τα ξαναθυμαμαι τωρα που τα γραφω και ξενερωνω απιστευτα θελω να τσακωσω το καραφακι με το τσιπουρο και να το στραγγιξω.

Ο ξεπουπουλιασμενος απο την ξενερα,
Apache


YΓ. Η υπναρου αυτη εμενε σε ξενοδοχειο μονη της και απο οτι υπολογιζω 2 βραδια μαζι με τα εισητηρια του πλοιου( χωρια τι αλλα εξοδα ειχε δε ξερω) χαλασε 200+ ευρω να να κοιμηθει

ΕΛΕΟΣ ΡΕ!

(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου