Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Διακοπές 2017: Πέσιμο σε HB10 σε beach bar

 
Η μουνάρα του νησιού.

Η παραλία είναι τίγκα στον κόσμο και το μπαρ της παραλίας ακόμη πιο τίγκα καθώς οι λουόμενοι πλησιάζουν για ποτάκι. Η ώρα γύρω στις 16:30.

Εντοπίζουμε ένα μεγάλο τραπέζι από όπου φεύγει μια παρέα και καθόμαστε μαζί με ένα φίλο μου στην άκρη του. Άνετα χωράνε άλλα 8 άτομα το λιγότερο. Ευελπιστούμε στο να "μας κάτσει" κάτι καλό.

Πέσιμο σε HB10
Δεν προλαβαίνει να περάσει ένα τέταρτο και σκάει 5set με HB 6.5, HB7, HB 7.5, HB8 και HB10. Ο φίλος μου πάει για το HB8, εγώ για το HB 10. Ξανθό προς το καστανόξανθο, ύψος 1.72. Αδύνατο κάπου 55 κιλά, βυζί στητό για τα κιλά του. Μούναρος. Πασαρέλα σκέτη.

HB7.5: Καλησπέρα, είναι ελεύθερες;
Ξ: Ναι, δεν υπάρχει θέμα.

Κάθονται. Σκέφτομαι να μπω με situational opener. Αλλά τι να πω; Έχω κολλήσει. Περνάει ίσα με κανένα μισάωρο. Παραγγέλνουν ποτά. Κάτι έπαιζε με το κρασί του HB 7.5 και το γύρισε πίσω στη σερβιτόρα. Εν τω μεταξύ το HB10 έχει πάει τουαλέτα. Βρίσκω ευκαιρία:

Ξ: Να σε ρωτήσω, τι έπαιξε με το κρασί σου;
HB 7.5 (με χαμόγελο): Της ζήτησα ροζέ και μου έφερε κόκκινο. Προσπαθούσα να της πω ότι αυτό είναι κόκκινο και όχι ροζέ, αυτή δεν καταλάβαινε. Τέλος πάντων ζήτησα λευκό.
Ξ: Ναι, όντως κουφό. Πάνω που κι εγώ σκεφτόμουν να παραγγείλω κρασί. Θα έχει πλάκα να δούμε τι θα γίνει.
HB7: Ε τώρα που την πάτησε θα είναι προσεκτική.

(Παραγγέλνω κόκκινο επίτηδες. Εν τω μεταξύ έχει γυρίσει και το ξανθό HB10. Την ώρα που φέρνει το κρασί...)

Ξ: Λοιπόν, αυτό που βλέπετε παίζει να είναι το κόκκινο κρασί που τους γυρίσατε πίσω! (γέλια) Άντε γεια μας (τσουγκρίζουμε όλοι μαζί τα ποτήρια). Πρώτη φορά έρχεστε στην (όνομα νησιού);
HB 10 (έχει κάτσει δίπλα μου στη θέση της HB 7.5): Ναι πρώτη φορά. Με τράβηξαν οι φίλες μου.

Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, ασχολίες, σχέδια, την βάζω σε comfort εύκολα. Ο φίλος μου ψήνει το HB8. Κάπου το φέρνει η κουβέντα για το που μένετε στην Αθήνα και λένε περιοχές.

HB 10: Νότια προάστια (λέει μια περιοχή που είναι περιοχή λεφτάδων).
Ξ: Μόνη σου;
HB 10: Με τον αρραβωνιαστικό μου.

Τραβήχτηκα διακριτικά. Ο φίλος μου δεν κατάφερε το HB8. Okay, πάντως μπράβο της που μου μίλησε για κάνα μισάωρο. Βέβαια κάποια στιγμή η κουβέντα θα πήγαινε εκεί και φυσικά δεν σκόπευα να κάνω κερατά τον δικό της.

Πέσιμο σε HB7.5 για trainingΒλέπω ένα 4set με HB 7.5 μικρό, HB7.5 μεγαλύτερο, HB 6.5 και HB6. Μόλις μπαίνει χορευτικό τραγούδι τις βλέπω που χορεύουν. Πλησιάζω αφού τελειώσει το κομμάτι, τις ρωτάω αν είναι του συγκεκριμένου ρεπερτορίου και πιάνουμε κουβέντα για το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Μάλιστα κλείνω προς το HB 7.5:
HB 7.5 (ενθουσιασμένη): Α ναι; Ακούς κι εσύ; Τέλεια!
Ξ: Ναι, έχω συχνάζω σε (και λέω μέρη).
HB 7.5: Προσπαθώ να μυήσω και τις φίλες μου εδώ, αλλά...δεν.
Ξ: Με την παρέα μου βγαίνουμε συχνά. Να τις πάρεις και να έρθετε (στο τάδε μαγαζί). Είναι φοβερά.

Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα. Η κουβέντα συνεχίζεται με κουβέντα για ενδιαφέροντα, δουλειές κτλ. Το άλλο HB 7.5 ήταν η μικρότερη αδερφή της. Ήταν 20 και η μεγαλύτερη ως target γύρω στα 26.

Ξ: Για διακοπές που αλλού είστε;
HB 7.5: Θα πάω Καλαμάτα στο χωριό του δικού μου.

Για να μην τα πολυλογώ κι αυτή πιασμένη. Με αθλητή γνωστής ομάδας. Οπότε προφανώς και δεν είχα διάθεση να συνεχίσω. Αφήστε δε που για HB 7.5 ήταν κάτω από την βάση για τα γούστα μου. Είπαμε, εδώ οι πατσαβούρηδες χτυπάνε HB8 και HB8.5, εμείς θα πέσουμε πιο χαμηλά, ειδικά όταν έχουμε ρίξει HB9 και HB10 με LTR; Δεν παίζει. Είπα 2-3 κουβέντες, χαιρέτισα.


Γενικά με εκπλήσσει που ενώ συνήθως τα HB10 θα γυρνάνε πλάτη, η συγκεκριμένη έκατσε για κουβεντούλα. Βέβαια παίζει και το άλλο. Ότι μια ελεύθερη θέλει να φλερτάρει με έναν άλλο, άρα δεν γουστάρει να την καθυστερείς. Η δεσμευμένη είναι ήδη καβατζωμένη, άρα κουβεντιάζει ελεύθερα έτσι για να περάσει η ώρα και να την φλερτάρουν για να πάρει μια επιβεβαίωση. Το κάτι παραπάνω σε δεσμευμένες δεν το εξετάζω ποτέ σαν ενδεχόμενο. Δεν γουστάρω, έχω και κάποιους κανόνες ηθικής.

Βλέπουμε progress ωστόσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου