Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

"Έριξες άκυρο στο φίλο μου? Φάε κι εσύ το άκυρο!"


[Email του αναγνώστη FarCry]

Έλα χάνεις τα καλύτερα.

Δες στις Εξομολογήσεις της Lifo.

Ήμουν χθες σε μπαράκι στο Μοναστηράκι και με προσεγγίσει ένας τύπος πολύ όμορφος. Αφού μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων στο τέλος μου ζητάει τηλέφωνο και εννοείται του το έδωσα. Το αποθηκεύει και μου λέει "Σε ευχαριστώ για τη γνωριμία αλλά δεν θα θελα να συνεχίσουμε επειδή πριν 2 βδομάδες έτυχε να σε προσεγγίσει ο κολλητός μου που κάθεται στο τραπέζι μου και σου έκανε τις ίδιες ερωτήσεις αλλά τον απέρριψες και εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι κοπέλες που κοιτάνε την εμφάνιση!"

Έμεινα παγωτό! Θα κάνετε κουμάντο και στα γούστα μας; Σαν πολλά κομπλεξ δεν έχετε μερικοί; Κρίμα αγόρι μου τόσο όμορφος να έχεις τόσα ψυχολογικά αντε γεια.


Μέχρι τώρα έχει:
Ταυτίζομαι (133)   Δεν ταυτίτζομαι (41)

Σημείωση: Στη γυναικοκρατούμενη Lifo.

Πηγή

Σχόλιο Ξενερωμένου: Θεούλης ο τύπος. Respect. Ασφαλώς όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αν επρόκειτο περί θεόμουνου θα χωνότανε ο ίδιος για πάρτη του. Αντιθέτως, επειδή ο τύπος είναι όμορφος και έχει φάει απόρριψη από όμορφες, θέλησε να βγάλει το άχτι του για χάρη του φίλου του. Ο φίλος του από την άλλη δεν πρέπει να είναι εμφανίσιμος, αλλά αν είχε "εμφανίσιμο πορτοφόλι ή value" τότε θα άλλαζε το πράμα. Οκ την έπαιξε την γκόμενα και είναι φάουλ, αλλά από την στιγμή που εσείς έχετε ξεκινήσει και μας παίζετε τα τελευταία 15 χρόνια...κάποια στιγμή κάποιοι πρέπει να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης εις μνήμην των πεσόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου