Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Διακοπές 2017: Με πασίγνωστο μοντέλο σε νησί και ξέχασα να βγάλω selfie!

Η μεγαλύτερη γκαντεμιά των διακοπών!

Αυτό που μου έτυχε δεν περιγράφεται. Πέτυχα πασίγνωστο μοντέλο ελληνίδα HB9, παγκόσμιας κλάσης, σε μπαρ γνωστού νησιού.

Την χαιρετάω...άθελά μου με neg!
Ξ: Καλησπέρα, να σε ρωτήσω, εσύ δεν είσαι η...τάδε; (και λέω άλλο όνομα μοντέλου!)
HB9: Όχι, ήμουνα όμως την ίδια χρονιά που κέρδισε τα καλλιστεία η...τάδε.
Ξ: Χμμμ, κάτσε ποια είσαι;
HB9: (Μου λέει όνομα)
Ξ: Ααα, ναι ρε συ...(το όνομά της)! Κόλλησα, sorry. Να σου συστηθώ. (Τάδε) από (τάδε εταιρεία).
HB9: Α, είμαστε και συνάδελφοι. (και εκεί μου λέει για την δουλειά της).

Τέλος πάντων δυστυχώς όπως ξέρετε δεν μπορώ να σας πω τι δουλειά κάνω για ευνόητους λόγους. Πιάσαμε κουβέντα για τον χώρο μας, μιλούσαμε για συναδέλφους, αποχωρήσεις, νέες προσλήψεις στελεχών, τι παίζει με άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες κτλ. Έτυχε παρότι μοντέλο η κοπέλα να δουλεύει και σε εταιρεία του αντικειμένου μου. Μιλήσαμε κάνα μισάωρο και χαιρετηθήκαμε. Με χαιρέτησε πρώτη κάνοντας close γιατί είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα.

Πίσω της είχε 7-8 γκόμενες. Από αυτές η μία ήτανε υπέρμουνο HB8.5 κάπου γύρω στα 25-26. Οι άλλες δεν μου άρεσαν. Αφήστε δε που μερικές ήταν 30-35 οπότε δεν άξιζε καν να κοιτάξω. Στο τέλος χαιρετηθήκαμε. Δεν μου έκοψε να ρωτήσω να μου γνωρίσει την φίλη της. Απ' την άλλη το ότι δεν μου γνώρισε η ίδια την παρέα της...ήτανε κάπως. Τα μοντέλα γουστάρουν λεφτάδες και παντρέυονται με τέτοιους κάποια στιγμή, οπότε υπέθεσα ότι και οι φίλες της θα ήτανε sugar girls.

Σύμφωνα με το value της και το γεγονός ότι είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρω. Έπρεπε όμως να είχα βγάλει selfie! Επιβάλλεται τέτοιες στιγμές το μυαλό να δουλεύει σαν σπίρτο. Με μια τέτοια selfie σε Instagram και Facebook το value μου θα εκτοξευόταν. Σκεφτείτε ότι το νέτο έχει 6ψήφιο αριθμό από Followers στο Instagram! Το διανοείστε ρε μαλάκες;

Μόνο τις φίλες της να βάλουμε κάτω που θα έβλεπαν το tag σε Instagram και Facebook, ε δεν θα βρισκόντουσαν μερικές μουνάρες και για μένα; Χώρια αυτές που ξέρω ήδη και που θα τρελαίνονταν εντελώς! Περιττό να σας πω ότι ότι ένα HB 9.5-10 με το οποίο τα είχα είχε ξετρελαθεί με τις photos όπου με έβλεπε αγκαλιά με τουρίστριες. Κι ας ήταν και παρωδικές γκόμενες τις οποίες δεν ξαναείδα. Με θεωρούσε μεγάλο playboy.

Βέβαια από την άλλη...δεν πα να έχεις value. Η συγκεκριμένη μου τα φόρεσε...ως γνήσιο sugar girl με τον sugar daddy της. Οπότε αν εντυπωσιάζεις και καρφώνεις νέτα που θέλουν εντυπωσιασμούς, μπορεί να έχεις και την ανάλογη κατάληξη. Και καπάκι να απομακρύνεις τα σεμνά κορίτσια που δεν θέλουν selfie με μοντέλα, lifestyle κτλ. Θεωρώ ωστόσο ότι ακόμα και τα σεμνά αν όντως γουστάρουν δεν θα ξενέρωναν από μια τέτοια photo. Σε κάθε περίπτωση το μετάνιωσα το ίδιο βράδυ όταν διαπίστωσα ότι μόλις είχα ξεχάσει να βγάλω μια γαμημένη φωτογραφία μαζί της.

Βέβαια δεν θα την πετύχω στην εταιρεία κάποια στιγμή να αναπληρώσω για την selfie που δεν έβγαλα; Είναι εξωτερική συνεργάτης. Anyway, θα δούμε. Πάντως τόσο σαματά για το value...ούτε γαμήσι με τουρίστρια να είχα κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου